تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1677 از 2403 اولاول ... 67711771577162716671673167416751676167716781679168016811687172717772177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,761 به 16,770 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اون برنامه networx رو نصب کن. در طول روز هر چی دانلود کنی یا پیج بازی کنی رو ثبت میکنه. اگه دیدی آمارش با CRM نمیخونه مشکل داری/
    بدبختی اینه که بعد یه سال مشترک اندیشه بودن ! قسمتی تو پنل کاربری اندیشه پیدا نکردم که بشه دید مثلا دیروز چقد دانلود کردی یا مثلا اردیبهشت ماه حجم کل دانلود هام چقدر بوده و ... ( شاتل یه همچین چیزی داشت اما اندیشه ظاهرا فقط پرداخت انلاین داره یا هم من پیدا نمیکنم ... ( ممنون میشم راهنمایی کنید )

به احتمال زیاد هکتون کردن، این بلا سر یکی از اشناهامون هم اومد و با پشتیبانی تماس گرفت و وقتی فهمیدن که یکی حجمشو میدزده همون مقدار حجمو بهش برگردوندن.
    ه ک کردن اکانت و دزدیدن حجم خیلی راحت تر از اونیه که تصورشو میکنین

منم می خواستم به همین نکته اشاره کنم ولی مطمئن نبودم. اگه تو سایت آشیانه برید یه قسمت داره برای همین کارا. یعنی هـک یوزر و پسورد ADSL.
    بهترین کار اینه که یه سر به قسمت ریز مصرف تو حساب کاربریتون بزنید ببینید که تو چه ساعاتی و چه حجمی از اکانتتون کم شده. بعد با ساعات مصرف خودتون مقایسه کنید. اگه همخونی نداشت صد در صد همینه. زنگ بزنید به پشتیبانی و اطلاع بدید. برای اونا فهمیدن این که شما هـک شدید نباید کار سختی باشه.

راستی دوستانی که اشاره به -- و این مسائل کردن !؟ من الان به پشتیبانی تیکت فرستادم ! ببینم جواب چی میشه ! هرچند عجیبه برام اخه اگه یه یارویی مثلا حجم مارو میدزده ! چار 103 مگ مثلا میزاره ؟!
    .
    از طرف خودم هم مطمئنم و هیچ نرم افزاری نیست تو سیستمم اتوماتیک اپدیت شه و این مسائل ... منتها تو خوشبینانه ترین حالت ... 3 برابر مصرفم ترافیک کم میشه 100 مگ دانلود کنی انگار که 300 تا دانلود کردی

+

60 بار هم الان برم تو صفحه ی کاربریم حجم باقیمونده رو زده 202 مگ مثلا و تکون نمیخوره !! بعد چند ساعت میای مودم رو روشن میکنی چک میکنی ! میبینی زده -160 و یه چیزی بدهکار هم میشی
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-06-2013 at 21:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بدبختی اینه که بعد یه سال مشترک اندیشه بودن ! قسمتی تو پنل کاربری اندیشه پیدا نکردم که بشه دید مثلا دیروز چقد دانلود کردی یا مثلا اردیبهشت ماه حجم کل دانلود هام چقدر بوده و ... ( شاتل یه همچین چیزی داشت اما اندیشه ظاهرا فقط پرداخت انلاین داره
    چرا اندیشه هم داره.

شما به آدرس accounting.askiran.com برو و یوزر و پسوردتو وارد کن.

بعدش که وارد حساب شدی فکر کنم قسمت Reports از سمت چپ انتخاب می کنی. سمت راست پایین چند قسمت داره. مثلاً کی کانکت شدی و چه مدت، زمان تماس های صوتی و ... . یه قسمت هست که مربوط به حجم مصرفی هست. از اونجا شما چک کن که چقدر مصرف کردی.

3. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بدبختی اینه که بعد یه سال مشترک اندیشه بودن ! قسمتی تو پنل کاربری اندیشه پیدا نکردم که بشه دید مثلا دیروز چقد دانلود کردی یا مثلا اردیبهشت ماه حجم کل دانلود هام چقدر بوده و ... ( شاتل یه همچین چیزی داشت اما اندیشه ظاهرا فقط پرداخت انلاین داره یا هم من پیدا نمیکنم ... ( ممنون میشم راهنمایی کنید )

راستی دوستانی که اشاره به -- و این مسائل کردن !؟ من الان به پشتیبانی تیکت فرستادم ! ببینم جواب چی میشه ! هرچند عجیبه برام اخه اگه یه یارویی مثلا حجم مارو میدزده ! چار 103 مگ مثلا میزاره ؟!
    .
    از طرف خودم هم مطمئنم و هیچ نرم افزاری نیست تو سیستمم اتوماتیک اپدیت شه و این مسائل ... منتها تو خوشبینانه ترین حالت ... 3 برابر مصرفم ترافیک کم میشه 100 مگ دانلود کنی انگار که 300 تا دانلود کردی

+

60 بار هم الان برم تو صفحه ی کاربریم حجم باقیمونده رو زده 202 مگ مثلا و تکون نمیخوره !! بعد چند ساعت میای مودم رو روشن میکنی چک میکنی ! میبینی زده -160 و یه چیزی بدهکار هم میشی
    اونیکه ه ک میکنه فقط شمارو ه ک نمیکنه، چن نفرو بصورت موازی ه ک میکنه و از هر کدوم یه مقدار حجم میدزده، دلیل اینکه کل حجمتونو نگرفته اینه که شما مشکوک نشین، البته اگه ه ک شده باشین معلومه هکر یکم ناشی بوده وگرنه بهمین زودیا شک نمیکردین

5. این کاربر از farshid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اونیکه ه ک میکنه فقط شمارو ه ک نمیکنه، چن نفرو بصورت موازی ه ک میکنه و از هر کدوم یه مقدار حجم میدزده، دلیل اینکه کل حجمتونو نگرفته اینه که شما مشکوک نشین، البته اگه ه ک شده باشین معلومه هکر یکم ناشی بوده وگرنه بهمین زودیا شک نمیکردین
    دقیقاً. فکر کنم معمولاً حساب های با حجم بالا یا حساب های نامحدود رو هـک می کنن چون تو این حساب ها کاربر به همبن زودیا نمی تونه متوجه هـک شدن بشه.

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یکی از راه هایی که میتونن هـ*ک تون کنن، از طریق همین سا*ک*س و اینجور چیزاست ( دیدم که میگم !!)
    یکی از دوستای منم همینجوری بود که اندیشه کاری کرد که فقط با کامپیوتر خودش بتونه از اینترنت استفاده کنه !!!! بیچاره حتی با لپ تاپشم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه :|

8. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی
    من چند روزی هست هر چند وقت یکبار اتصالم به اینترنت قطع میشه
    کانکت هستم ولی اصلا اطلاعات رد و بدل نمیشه
    باید مودم رو یکبار خاموش روشن کنم تا درست بشه
    به محض اینکه مودم رو خاموش روشن میکنم با سرعت بالا پیج باز میکنه

این مشکل واسه چی میتونه باشه ؟؟
    مودم رو آپدیت کنم درست میشه ؟؟

یکی از دوستام
    مودمش خراب بود همین مشکل قطعی رو داشت
    مودمش رو آپدیت کرد درست شد -- قبلش میگفت اصلا کار نمیکنه

به نظرتون من آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ (( یه تیری هست تو تاریکی میزنم شاید گرفت ))

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی
    من چند روزی هست هر چند وقت یکبار اتصالم به اینترنت قطع میشه
    کانکت هستم ولی اصلا اطلاعات رد و بدل نمیشه
    باید مودم رو یکبار خاموش روشن کنم تا درست بشه
    به محض اینکه مودم رو خاموش روشن میکنم با سرعت بالا پیج باز میکنه

این مشکل واسه چی میتونه باشه ؟؟
    مودم رو آپدیت کنم درست میشه ؟؟

یکی از دوستام
    مودمش خراب بود همین مشکل قطعی رو داشت
    مودمش رو آپدیت کرد درست شد -- قبلش میگفت اصلا کار نمیکنه

به نظرتون من آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ (( یه تیری هست تو تاریکی میزنم شاید گرفت ))
    من شبیه همین مشکل رو داشتم مشکل از مودمم بود. دانلود می کرد ولی پیج باز نمی کرد. مودمم رو عوض کردم مشکل حل شد.
    در مورد آپدیت خیلی دقت کنید چون اگه ورژن فریموری که رو مودم می ریزید با ورژن مودم یکی نباشه درست کردن مودم خیلی خیلی سخت میشه. پس اول ورژن مودم رو دقیق دربیارید که چه ورژنی هست بعد فریمور مورد نظر رو دانلود کنید. آموزش هاش تو اینترنت هست.

البته تو همین فروم یه جا همین مسأله رو مطرح کرده بودم گفته بود زنگ بزن به پشتیبانی آی اس پی بگو مک آدرستو ریست کنن. این کار رو کردم ولی اتفاقی نیفتاد. شما هم یه تست بکن ببین این کار تأثیری داره یا نه.
    Last edited by ::TeCHnoLogY::; 25-06-2013 at 23:39.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو رشت isp هست که نامحدود خوب ارائه بده؟(غیر اندیشه)
    Last edited by sasan.69; 26-06-2013 at 00:48.

داره خودمونی میشه Dr-leecher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    'گیلان

پيش فرض

تو رشت isp هست که نامحدود خوب ارائه بده؟(غیر اندیشه)

نخیر بجز اندیشه چیز دیگری پیدا نمیکنی من پارسانلاین داشتم بدرد نخور بود سرعتش نصفه اندیشه هم نبود شما اگه بتونی پورت اندیشه رو بگیری نامحدود عالیه پورت مخابراتش بدرد نخوره

13. این کاربر از Dr-leecher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نخیر بجز اندیشه چیز دیگری پیدا نمیکنی من پارسانلاین داشتم بدرد نخور بود سرعتش نصفه اندیشه هم نبود شما اگه بتونی پورت اندیشه رو بگیری نامحدود عالیه پورت مخابراتش بدرد نخوره
    بر چه اساسی می گید اندیشه عالیه ؟
    من 128 - 256 و الان 512 نامحدود دارم .
    یکی از یکی بد تر ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •