تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1677 از 3195 اولاول ... 677117715771627166716731674167516761677167816791680168116871727177721772677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,761 به 16,770 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب بچه ها من رفتم با کلی بحث و دعوا پسش دادمو تا ریال آخر پولمو گفتم

حالا لطفا یه جا معرف کنید که :

1. مثل پاساژ لباف دزد نباشن
    2. یار جنس نو بده
    3. یارو زمان تست بده
    4. قیمتش پرت نباشه

مرسی
    شما هیچ اطلاعی هم نداشته باشی و بری پیش میثم کلاه سرت نمیره.مطمئن باش.

2. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان ! XBox 360 با هارد های پورتابل 2.5 اینچی مشکلی ندارن ؟راحت میشه ازشون استفاده کرد؟
    نه دوست عزیز مشکلی نداره. دستگاه هارد رو مثل USB Flash شناسایی میکنه و میتونید از اون Multimedia خودتون رو PlayBack کنید.
    مرسی از جوابت

خدایی دستگاه نو با تمام لوازم نو بهت داد ؟

بعد الان آرکید چنده ؟

یه سئوال دیگه نشون خاصی نداره که بفهمن کنسولم جنسه خوبه و چی خوبه ؟

jasper چی خوبه ؟
    سامان جان الان به غیر از Jasper چیزه دیگه ای نداریم ما ! اگرم باشه دسته دوم هست.

الان فکر کنم 1 سال و نیم بیشتر شده که دیگه حتی Falcon هم Discontinue شده.

توضیحات اضافه نمیدم , فقط اینو بگم که بهترین کار خرید از یک شخص مطمئن هست . مثل همین آقا میثم خودمون.

اینم پروفایل ایشون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان من این سوال رو چند جا پرسیدم ولی همه یا متوجه نمیشن یا نمیدونن ، خواهش میکنم یکی که میدونه جواب بده :
    من اون موقع که Alan wake لیک شد بازیو خریدم و تمومش کردم ، یعنی قبل از عرضه بازی تمومش کردم .
    بگو خب ....
    حالا اینترنت پرسرعت گرفتم میخوام لایو بازی کنم .
    با توجه به اینکه اچیومنتها تاریخ میخورن ، اگه من الآن به لایو وصل بشم بن میشم یا نه ؟
    جوابش خیلی سادس !!

ببینید تمام کارهایی که شما در حالت Offline انجام میدید ,با تاریخی که خودتون برای کنسول تعریف کردید ثبت میشه .
    این تاریخ ممکن هست بر اثر هر اتفاقی مثل ریست شدن دستگاه یا از برق کشیدن کامل دستگاه تغییر بکنه !
    اون جیزی که مد نظر Microsoft برای Ban کردن هست تاریخی است که Server مرکزی MS به صورت Online تنظیم کرده و هماهنگ با GMT هست .
    پس فقط شما زمانی Ban خواهید شد که قبل از تاریخ عرضه بازی اونو تو LIVE بازی کنید.

من میخوام بازیو install کنم باید Y و بزنم دیگه درست ولی وقتی dvd بازیو تو
    کنسول میزارم میره تو بازی.چیکار کنم بعد از گذاشتن dvd بازی تو بازی نره و تو داشبورد بمونه و بازیو install کنم؟؟؟؟
    شما قبل از اینکه بازی رو بزارید وارد آدرس زیر شده و Auto Play رو Disable کنید:

System Setting>>>Consol Setting>>>Auto-Play
    یا خدا : آقا ویروس تو کنسول هست تا وصل میکنم که بشناسه کنسول تو فلش وارد میشه الان زدم به کامپیوتر دیدم تو فلش هست باز پاک کردم ؟؟؟؟!!!!!!!!

چطوری از کنسول پاکش کنم ؟
    قبل از اینکه بخوایم به کنسول مشکوک بشیم باید اول از System خودت و اینکه آیا واقعا ویروس کشته میشه مطمئن بشیم بعد بریم سراغ کنسول.

حالا اگه هم کنسول ویروسی شده باشه تنها راهش Format کردن از خود کنسول و دومین راهش وصل کردن هارد به PC و چک کردن اون با آنتی ویروس هست که این کار هم ممکنه هارد رو از حالت Normal خارج کنه !!
    چون امکان داره فایلهای سیستمی Xbox برای AntiViruse یک ویروس شناخته بشه که اونوقت یه 20 تومنی خرج رو دستتون میزاره

شما پروفایل خودتو بریز روی یک Flash و اونو به کامپیوتر منتقل کن. بعد تمام عملیات های یک AntiViruse از قبیل : قرنطینه و Delete و Clear کردن رو Disable کن تا پروفایل از بین نره. بعد پروفایل رو Scan کن .

بعدش هم تمام اطلاعاتی رو که نیاز داری از قبیل Save و ... روی Flash یا Memory خود دستگاه بریز و بعد کنسول رو Format کن.

شهاب جان درست گفته , ویروس به کنسول منتقل نمیشه به هیچ عنوان ولی از زمانی که Update 9199 اومده و Flash-ram ها وارد عرصه ی انتقال اطلاعات این کنسول شدن دیگه این غیر ممکن هم ممکن شده.

شما قبل از اینکه بازی رو روی Flash میریختی باید حتما Flash رو Format میکردی .

دوستان برای از بین بردن ویروس هایی که روی Flash هست و پاک نمیشن و یا اینکه امکان مخفی شدن دارن بهتره از نرم افزار زیر استفاده کنن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن این نرم افزار امکان Recovery شدن اطلاعات رو از روی هر H.D.D غیر ممکن میکنه.
    Last edited by SamGun; 30-07-2010 at 10:51.

4. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

الآن با سه تا پروفایل تو یه دستگاه میشه 3 ماه اکانت گلد مجانی گرفت یا اینکه اون 1 ماه اکانتی که میده واسه هر 3 تا پروفایله ؟

6. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

الآن با سه تا پروفایل تو یه دستگاه میشه 3 ماه اکانت گلد مجانی گرفت یا اینکه اون 1 ماه اکانتی که میده واسه هر 3 تا پروفایله ؟
    مورد اولی که خودتون گفتید.

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

نقل قول نوشته شده توسط samgun;5221825
    قبل از اینکه بخوایم به کنسول مشکوک بشیم باید اول از System خودت و اینکه آیا واقعا ویروس کشته میشه مطمئن بشیم بعد بریم سراغ کنسول

حالا اگه هم کنسول ویروسی شده باشه تنها راهش Format کردن از خود کنسول و دومین راهش وصل کردن هارد به PC و چک کردن اون با آنتی ویروس هست که این کار هم ممکنه هارد رو از حالت Normal خارج کنه !!
    چون امکان داره فایلهای سیستمی Xbox برای AntiViruse یک ویروس شناخته بشه که اونوقت یه 20 تومنی خرج رو دستتون میزاره :31:

شما پروفایل خودتو بریز روی یک Flash و اونو به کامپیوتر منتقل کن. بعد تمام عملیات های یک AntiViruse از قبیل : قرنطینه و Delete و Clear کردن رو Disable کن تا پروفایل از بین نره. بعد پروفایل رو Scan کن .

بعدش هم تمام اطلاعاتی رو که نیاز داری از قبیل Save و ... روی Flash یا Memory خود دستگاه بریز و بعد کنسول رو Format کن.

شهاب جان درست گفته , ویروس به کنسول منتقل نمیشه به هیچ عنوان ولی از زمانی که Update 9199 اومده و Flash-ram ها وارد عرصه ی انتقال اطلاعات این کنسول شدن دیگه این غیر ممکن هم ممکن شده.

شما قبل از اینکه بازی رو روی Flash میریختی باید حتما Flash رو Format میکردی .

دوستان برای از بین بردن ویروس هایی که روی Flash هست و پاک نمیشن و یا اینکه امکان مخفی شدن دارن بهتره از نرم افزار زیر استفاده کنن :

[code
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]

در ضمن این نرم افزار امکان Recovery شدن اطلاعات رو از روی هر H.D.D غیر ممکن میکنه.

کنسول رو فرمت کنم اپدیت 9199 از بین نمیره چون من فایل نصب رو ندارم ؟ چیکار کنم ...
    این فایل کپی نشد چی هست

system items = videobook mark
    این پاک شد 90 کیلو بایت بود ؟

این ویروس AUTORUN از سیستمم پاک نمی شه فقط با این نرم افزار از فلش پاک میشه Naevius USB Antivirus

یک نرم افزار خوب برای نابودیش سراغ دارین ؟ سیستم رو restore kardam رفت ویروس حالا کنسول باز این خطا رو میده

can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again
    از اون موقع که چک دیسک و بد سکتور رو تو ویندوز زدم رو فلش حالا تو نصب خطا میده .... فکر نمی کنید سکتور های فلش بهم ریخته چیکار کنم من حالا ؟ رو 50% خطا میده ..

حالا با این نرم افزار فرمت کردم نشد خطا داد وسط کار این رو آقا شهاب معرفی کردن Hard Disk Low Level Format Tool
    این خطایه فرمت با این نرم افزار
    Low level format: takeMS Easy II 8.07 [16.79 Gbytes]
    2010/08/08 0302 È.Ù Device size: 32,798,720 sectors
    2010/08/08 03:48:16 È.Ù Format Error occured at offset 4,146,593,792
    2010/08/08 03:48:18 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,118,080
    2010/08/08 03:48:20 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,642,368
    2010/08/08 03:48:22 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,166,656
    2010/08/08 03:48:24 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,690,944
    2010/08/08 03:48:26 È.Ù Format Error occured at offset 4,149,215,232
    تا 16 رفت تمام شد error

این هم نام خطا فرمت با ویندوز the disk is write protected نه فرمت میشه حالا نه فایل کپی . فلشم سوخت
    Last edited by m jax; 30-07-2010 at 15:00. دليل: ممنون از کمکت عزیز

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

یه بازیو که install کردیم،اگه دوباره install کنیم چی میشه؟؟؟یعنی یادمون رفته باشه که بازیو قبلا install کرده بودیم.
    راستی از کجا باید فهمید که بازیهامون که تو داشبورده install شده است؟؟؟

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه دوست عزیز مشکلی نداره. دستگاه هارد رو مثل USB Flash شناسایی میکنه و میتونید از اون Multimedia خودتون رو PlayBack کنید.
    اگه هارد رو پارتیشن بندی کنیم.کنسول پارتیشن اول رو بطور خودکار انتخاب می کنه ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یه بازیو که install کردیم،اگه دوباره install کنیم چی میشه؟؟؟یعنی یادمون رفته باشه که بازیو قبلا install کرده بودیم.
    راستی از کجا باید فهمید که بازیهامون که تو داشبورده install شده است؟؟؟
    همین چیزی نمیشه
    اگه install باشه اون قسمتی که برای نصب بازی هست اونجا مینویسه play form hard disk به جای install to hard disk

13. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    منم بالاخره به جمع xbox داران پیوستم. جا داره همین جا از میثم عزیز (joykiller360) تشکر کنم.
    تو این دوره زمونه آدم کاردرست کم پیدا میشه اونم تو مواردی مثل خرید غیرحضوری!
    دوستانی که قصد خرید دارن میثم عزیز بهترین انتخابه. شک نکنین.

15. این کاربر از hamid_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام...

کسی قیمت روز الایت رو داره ؟؟

---------------------------------------------------
    یکی یه شماره تلفنی ... یه آی دی .... یه چیزی از آقا میثم به ما بده لطفا.

میخوام به جمعتون بپیوندم...

ممنون ن ن ن
    Last edited by Rush1911; 30-07-2010 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •