با برنامه اسکیل و تیم ورک مهم هستش یا از ک و ن آوردن و رفتن بالا و شاخ شدن در خدمت شما دوستان عزیز هستیم
بازی هایی که از دیروز داشتم رو بررسی می کنیم ببینیم اسکیل و تیم ورک مهم هستش یا اینکه بعضی ها ریوت فری وین میده و میرن بالا و فکر می کنند کری کردند =))
بازی اول
یاسو مثلا هلسش از نصف کمتر هستش. 2 3 بار مرده به دیانا. دیانا فول هلس هستش یا 2 3 کیل و ایتم
یاسو باز یک به یک می کنه و بیشتر میمیره
ای دی سیمون هم هم فید داده هم افک شده به خاطر دی سی وسط بازی
uupload.ir/files/9ckz_skill-_-teamwork-1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی دوم
جینار 7 8 دقیقه از بازی افک بودند وقتی هم اومدند بهش گفت عقب هستی تانکی برو دمیج میره
الاف فری فارم بالا. من نمیدونم بالا رو کاور کنم یا به ملت کمک کنم
شن هم میرفت میمرد و فلیم سگی. میگفت ما میبازیم. دیگه ادم با همچین تیمی خیلی انگیزه سفت بازی کردن نداره و نمی تونه. میری جلو 2 ثانیه می کشننت
uupload.ir/files/vafl_skill-_-teamwork-2.jpg
بازی سوم
من جلوی کنان که هارد کانتر من هستش 0 بار مردم و یکبار هم کشتمش. به جنگلر هم گفتم بزار من برم جنگل کری کنم که نزاشت. بیلیتز هم فقط اخر بازی 2 3 بار کشید. کل بازی 0 پول
uupload.ir/files/u9i8_skill-_-teamwork-3.jpg
بازی چهارم
بالا فید داده . بهش میگم تانکی برو. ای دی میره. ای دی سی ما اقای توسیتد فیت هستند. از نیو متا های سیلور
وسط خوب کار کرد. خودمم که میبینید
ولی با تویستد فیت نمیشه بازی رو برد
uupload.ir/files/1xqd_skill-_-teamwork-4.jpg
بازی پنجم
من شیوانا 70% وین ریت هستم. پیکش می کنم. مالزهار داره میبینه من پیکش کردم از قصد بن می کنه
بعد میگم یی میرم. یوریک یی رو بن می کنه
بعد ای دسی طرف لی سین میره
ساپورت هم یوریک
رفتیم بارون رو زدیم. همه رفتیم وسط. اقای مالزهار رفتند تنهایی دراگون بکشند. بعد هم امو دراگون رو ازش میدزده. یادم نیست خود مالز رو هم کشت یا نه
و تصاویری از بازی
uupload.ir/files/3jzp_skill-_-teamwork-5.jpg
البته ریوت از اینجور بازی ها به من کم نمیده و من بعضی هاش که میبرم فقط و فقط لطف و کمک خداس
مثل بعضی ها وین کیلویی نگرفتم از برنز 1 بیام سیلور 3 یا برم گلد
شاخ بشم
برام سوال هستش
چرا تو دشمن من از این ترول ها . افک ها. فیدر ها نمیبینم. یا سالی یک بار میبینم؟
ایا اسکیل و تیم ورک؟
ایا اسمش شانسه؟
کتاب انجیل میم شماره
سوره اسکیل و تیم ورک
ایه دوم
و همانا که اسکیل و تیم ورک میخواهی؟ باید از کون ریوت بخوری. نباید ریوت رو حرومزاده صدا کنی. باید خ ا یه هاش رو بمالی. و بگی ریوت کارش درسته و خلاصه بخوری.
و ما به تو بازی کن های خوب ارزانی می کنیم و تو کیلویی بالا میروی و احساس کرری کردند می کنی
باشد تو یک روز رستگار شوی
صدق اله کامرون دویل العظیم
پس ما به این نتیجه میرسیم که اینکه این بازی کن های حرومزاده اروپایی بچه تو تیم شما تو 2 روز پشت سر هم میفتند
این علتش این هستش که شما اسکیل و تیم ورک نداری
و ما باید با وجود این ترول ها وفیدرها با اسکیل و تیم ورک بری بالا
من خیلی دوست دارم ببینم اقای میم شماره . ببخشید استاد میم شماره چند بار تو زندگیشون همچین بازی هایی داشتند. و اینکه ایا تو 2 روز پشت سر هم اینطوری بازی داشتند؟ خدایی داشتند؟
یا تیم خوب داشتند و رفتند بالا و به گزینه اسکیل و تیم ورک ایمان آوردند