الان سرویس های محدود هم سرعتشون واقعی شده؟
ولی نمایندمون میگفت که 1 مگ پهناش روی 6 مگ بسته میشه؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان سرویس های محدود هم سرعتشون واقعی شده؟
ولی نمایندمون میگفت که 1 مگ پهناش روی 6 مگ بسته میشه؟![]()
منظورشون این هست مثلا سرویس 1 مگ باید دانلود ساعتهای رایگانش همون 1 مگ باشه نیست بلکه 1 مگش 512 هست ولی باقی شرکتها وقتی 1 مگ میگری توی ساعتهای رایگان واقعی هستن.
من خر رو بگو فکر می کردم این دروغ گو ها یک رودهراست تو شکمشون دارن
پارس آنلاین سرویس مشابه داشت ، سرعت 1 مگ تا 20 گیگ دانلود ، بعد سرعت میشد 128 واقعی ، با قیمت مشابه ، من گول دروغ های این خائنین به کشور رو خوردم که می گفتند ما همیشه بهتون سرعت دانلود 60 کیلو می دیم ، پینگمون پایینه ، فقط یک مشت دروغ ، خدا لعنتشون کنه.
اصلاً کاری به ساعت رایگان ندارم ! تو ساعت رایگان همون اندازه واقعی هم بده مشکلی ندارم ولی ساعتای غیر رایگان هم سرعت واقعی شده !
حتی از سرورای داخلی هم همون 50 - 60 ه !
یه زمون 400-500 میرفت چه ذوق و شوقی داشتیم !![]()
آسیاتک منطقه شهید رجایی رو 12 مگ بسته با آپلود 512![]()
1مگ شبانه روی 768 هست نه 512!
نام ببرید لطفا! و چرا از اونجا سرویس نمی گیرید؟!
خیر همچین چیزی نیست! روی سرویس های محدود محدودیتی نیست!هم به نفع مشترک هست و هم isp!
Last edited by ahriman323; 26-11-2013 at 22:26.
دوست عزیز کی گفته رو محدود محدودیت نیست! درسته که نمایندگی ایما رو گرفتی اما نباید مثل اینا بشی! سرویس 128 نهایت 260 تا میده، 4 مگ هم که تست کردم فقط 7 تا 10 صبح سرعت 450 داد بعد اومد رو این سرعت! پورتمم 5 مگه snr خط 32! ملت، آسیاشت مزخرفه! آسیاتک نگیرید
در.جواب قسمت دوم! کدوم شرکت؟ مخابرات مثلا! درسته قید.پینگو زدم، اما حداقل سرعت شبانم از آسیاشت بیشتره... ملتو... فرض کردن! ماهی 50 تومن بدی به خاطر 100 تا سرعت شبانه؟!؟!
باسلام ببخشید ایااسیاتک وکدوشرکت هابه منطقه هایی که خط شون دارای فیبرنوریه اینترنتadslمیده
................
Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:18.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)