ای بابا چکارکنیم پس.......کل نت گیلان داغونه جایی نداریم بریم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا چکارکنیم پس.......کل نت گیلان داغونه جایی نداریم بریم
پارس آنلاین و شاتل بودم داغون بود شاتل اوائل خوب بود اما بعدا 512 محدود رو سرعت 70 میداد کلا مشکل پهنای باند اینجا هست...
با چه شماره ای تماس گرفتید؟ شماره خود شرکت در تهران؟
فکر می کنم اگر سرعت بالا بخواهید باید دیگه دانلود نکنید!
آخرین بار یادمه تو سایت آسیاتک نمایندگی ندیدم اونجا
بله دوست عزیز با این شماره 96660000 که از تو سایت خوده شرکت ضحی کیش اومده تماس گرفتم قسمت ADSL استان ها
ما که 17 این ماه می ریم رو اندیشه 256 نامحدود خدا کنه خوب باشه
هر وقت این ضجی خوب شد بر می گردم که با این توضیحی که این دوستمون داده فکر نکنم حالا حالا ها خوب بشه
راستی امروز از های وب با من تماس گرفتن ولی مشکل اینجاست که اونا خط 7 رو ساپورت نمی کنن
کسی نمی دونه کی می یان ؟ رو 7
دوستان اندیشه ای ... کسی مشکل کم شدن ناگهانی ترافیک داشته تا به حال ؟! از وقتی سرویسمو ارتقاء دادم به 1024 محدود ... تخیلی ترافیکم میپره !! دیروز 1 گیگ خریدم ... هیچ کار نکردم فقط دیشب تو ساعات رایگان دانلود داشتم و ساعت 6 صبح هم قطع کردم دانلود رو ... ظهر هم یه 4 تا صفحه تو همین انجمن و فیسبوک و چند تا اهنگ دانلود کردیم ...! الان ترافیکمو زده 102 مگ !این سومین باره تو یه هفته دارم ترافیک میخرم ! و در عرض 2 روز این بلا سرش میاد !! 2 بار اول فک کردم لابد دانلود کردم و صفحه های حجیم لود کردم و بازی انلاینو اینا حواسم نبوده لابد !! اما اینبار مطمئن شدم مثه اینکه تقصیر از من نیست !! حالا 4 تا صفحه باز کردیم و 4.5 تا اهنگ دانلود کردیم فوق باید بشه 800 مگ مثلا !! نه 100
نظری ندارید ؟! چیکارش کنم
![]()
اون برنامه networx رو نصب کن. در طول روز هر چی دانلود کنی یا پیج بازی کنی رو ثبت میکنه. اگه دیدی آمارش با CRM نمیخونه مشکل داری/
به احتمال زیاد هکتون کردن، این بلا سر یکی از اشناهامون هم اومد و با پشتیبانی تماس گرفت و وقتی فهمیدن که یکی حجمشو میدزده همون مقدار حجمو بهش برگردوندن.
ه ک کردن اکانت و دزدیدن حجم خیلی راحت تر از اونیه که تصورشو میکنین
منم می خواستم به همین نکته اشاره کنم ولی مطمئن نبودم. اگه تو سایت آشیانه برید یه قسمت داره برای همین کارا. یعنی هـک یوزر و پسورد ADSL.
بهترین کار اینه که یه سر به قسمت ریز مصرف تو حساب کاربریتون بزنید ببینید که تو چه ساعاتی و چه حجمی از اکانتتون کم شده. بعد با ساعات مصرف خودتون مقایسه کنید. اگه همخونی نداشت صد در صد همینه. زنگ بزنید به پشتیبانی و اطلاع بدید. برای اونا فهمیدن این که شما هـک شدید نباید کار سختی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)