اقا چقدر وضع نت شما خوبه !
تست اینترنت 3g من همین الان :
----------------------------------
بهتر شد :
![]()
اقا چقدر وضع نت شما خوبه !
تست اینترنت 3g من همین الان :
----------------------------------
بهتر شد :
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 11-11-2015 at 12:19.
دوستان یک سوال:
در منطقه ای که پوشش 4g/3g وجود داره آیا سرعت 4G بالاتره به طور معمول؟ مثلا اگر سرعت 3G پایین باشه (زیر 1 مگابیت)
چون بنظر میاد مشکل از پهنای باند دکل های این منطقه باشه.
Last edited by hermione; 11-11-2015 at 13:48. دليل: غلط املایی:)
سلام
وضعیت 3g شهرستان شاهرود چطوری است؟
4g کی به شهرستان شاهرود می اید و راه اندازی می شه،؟
الان در سایت مرکز استا پوشش داره،
ممنون
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.
- - - Updated - - -
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.
بیشتر توضیح بدید.
اینترنت ایرانسل مثل یه جهبه شانسی هست من قم 25 مگ دارم اما الان جایی حومه تهرانم که ۴ جی ندارد و تری جیش حتی از سرورهای ایران هم به درد نمی خوره
نتیجه اینترنت هیچکس به درد هیچکس نمی خوره آنجایی که براتون مهمه شخصا در ساعت نه تا یک شب کیفیت و سرعت را تست کنید.
نمیدونم اینها مردم رو چی حساب میکنند! در همه جای دنیا گوشیهای اپراتوری بسیار ارزان قیمت تر از انلاک اون هست.از دم قسط بصورت 24ماهه فروخته میشن و در صورت خرید نقدی گاها تاسی درصد هم تخفیف میدن. این گوشی رو هفته پیش دوستم با گارانتی 620تومن خرید. گیرم 96 گیگ هم اینترنت روش باشه که خود ایرانسل صد گیگ سالانه رو داره میده 175هزار تومن. کلا ارزش این گوشی در حالت آزاد و غیر اپراتوری با طرح اینترنتش میشه حدود 800هزار تومن. حالا 880هزارتومن از کجا اومده اونهم برای لاک اپراتوری نمیدونم.
اصلا نمیشه اینو گفت که با 4g حتما سرعت بهتر از3g خواهد شد دوست من این کاملا بستگی به منطقه مورد نظر داره.در بعضی جاها اینجوری هست و در بعضی جاها کاملا برعکس و همون 3g سرعت بهتری میده.
در استان ایلام
شهر مهران تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در استان کرمانشاه
شهرهای صحنه و کنگاور تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در استان اذر بایجان شرقی
پوشش شهر سردرود کاملتر شد. و پوشش از ورودی تا پارک جنگلی کامل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)