تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1675 از 4105 اولاول ... 675117515751625166516711672167316741675167616771678167916851725177521752675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,741 به 16,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    لطف کنید اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید:
    من امروز یعنی 31/4/92 درفترچه را ارسال کردم
    و تاریخ اعزام پیشنهادی رو 1/6/92 انتخاب کردم و عجله دارم ،
    1- به نظر شما تاریخ پیشنهادی اهمیت داره؟
    2- اگه 1/8/92 تاریخ اعزام من بخوره آیا با درخواست تعجیل موافقت میکنند؟
    3- برای دریافت برگه سبز(برگه ای که تاریخ اعزام در آن درج شده)بعد از چند روز برم پلیس+10 ؟
    ۱- به تاریخ پیشنهادی اهمیتی نمیدن همش به ظرفیت سازمان ها(ارتش،سپاه و نیروی انتظامی) بستگی داره.شما به احتمال ۹۰ درصد برج ۶ اعزام خواهیذ شد،
    ۲-در یشتر مواقع با تعجیل به علت کمبود سرباز موافقت میشه.
    ۳- دو روز بعد از ثبت مدارک با مراجعه به پلیس +۱۰ میتونید المثنی برگ سبز رو بگیرید.

2. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

4. 2 کاربر از majidkorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

برادر...
    این چه سایتی بود.... چقدر که پاپ آپ داره ...
    سعی کنید خبرای مربوط به نظام وظیفه رو از سایت های اختصاصی خبری که خبرنگاری انتظامی دارن قرار بدید مثل خبر انلاین و ایسنا.
    لینک خبر مربوطه در ایسنا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاری رو که برخی از سربازا در قبال ماهی 60 تومن انجام میدن شخص بی سواد و بیکار حاضر نیست ماهی 1 میلیون بگیره انجام بده . نمونش پست برجک هست ... سرو کله زدن با پاسبخش و ترک پست و افسر شب و ایست کشیدن و....در قبال چی ؟ فقط به ازای اینکه دفترچه مرخصیت امضا شه بری خونه یه روز ! اونم چه روز خوبی! ساهت 8 از در پادگان بیای بیرون فقط تا ساعت 2 باید بخوابی ... از عصر ساعت 5 هم دوباره فکر پست فردات باشی ...
    به این میگن سختی سربازی...

6. 7 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عقب که میشه انداخت، فقط حداقل باید 10-15 روز قبل از تاریخ اعزام اقدام کنی و همچنین اگه علت تمدیدت پزشکی باشه احتمالش زیاده که تمدید شه
    ببین دوست عزیز به شما گفتن سهمیه داریم یا نه؟
    سپاه محمد گفت اصلا!برای 1/6 اصلا..
    ولی یکی دوجا دیگه داشتن که بهونه میاوردن میگفتن 50-50ه.یکی میگفت دیره،یکی میگفت معدل 18!
    حالا میترسم برم تمدید کنم واسه 2ماه، بازم نتونم کاری کنم بشه همون آش و همون کاسه..
    یه سوال.از کجا میشه فهمید کد خوردم یا نه.چون تا اونجا که میدونم اگه کد خورده باشم و تمدید کنم، 2ماه دیگه ام همونجا مجبورم برم.و نمیشه پذیرش گرفت.

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

يعني چي؟؟؟ يعني كسي كه بيماري داره كه بهش معاف دائم زدن معاف نميكنه؟؟؟
    دوست عزیز مسئله معافیت پزشکی اینجوریه که یک سری از بیماری ها تو دفترچه معافیت وجود داره که اگه هرکسی داشته باشه خیلی خیلی راحت معافش میکنن بی بروبرگشت مثلا طرف میبینی خیلی شاد و خوشحاله هیچ مشکی نداره فقط کف دستش یخورده عرق میکنه سریع معاف میشه

حالا برعکسش یه سری بیماری ها هست که تو دفترچه نیست ولی طرف میبینی واقعا مشکل داره ولی چون بیماریش تو دفترچه نیست خودشو جر بده معافش نمیکنن مثلا من یکی رو من دیده بودم چند دفعه بیضه شو عمل کرده بود و خونریزی شدید تو ادرارش داشت هرچه قدر بنده خدا رفت کمیسیون معافش نکردن چون بیماریش جز معافیت پزشکی های دفترچه نبود که نبود

پس بستگی به بیماریت داره

داره خودمونی میشه mbm110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من بسیج فعال دانشگاه دارم....میشه با بسیج دانشگاه هم کسری گرفت؟ (بسیج محل ندارم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا من بسیج فعال دانشگاه دارم....میشه با بسیج دانشگاه هم کسری گرفت؟ (بسیج محل ندارم)
    خیر , بصورت مستقیم نمیشه.
    شما باید بعد از فارغ التحصیلی ,پرونده بسیج دانشجویی تونو سریع انتقال بدین به پایگاه محلات( حوزه بسیج) و بعد هرموقع که سرباز شدین میتونید از کسری استفاده کنید
    یا حق

11. این کاربر از myreza_12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سپاه محمد گفت اصلا!برای 1/6 اصلا..
    ولی یکی دوجا دیگه داشتن که بهونه میاوردن میگفتن 50-50ه.یکی میگفت دیره،یکی میگفت معدل 18!
    حالا میترسم برم تمدید کنم واسه 2ماه، بازم نتونم کاری کنم بشه همون آش و همون کاسه..
    یه سوال.از کجا میشه فهمید کد خوردم یا نه.چون تا اونجا که میدونم اگه کد خورده باشم و تمدید کنم، 2ماه دیگه ام همونجا مجبورم برم.و نمیشه پذیرش گرفت.
    طبق اطلاعاتی که من دارم، کد خوردن بستگی به رشته تون داره،و اینکه بعضی از امریه دارها بعد از آموزشی ،بخاطر جای امریه شون باید دو ماه دیگه یه جای دیگه باید آموزش ببینن
    در ضمن رشته های کامپیوتر کد نمیخورند

13. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من هم مشکل قلب دارم (نه خیلی خفن،یه تپش قلب ) هم اینکه بیماری ibs یعنی باید قرص ارام بخش بخورم تا بتونم غذا بخورم.
    دکترم گفت می تونی بری دکتر برای معاف از رزم شدن و اینا
    حالا معاف از رزم شدن چه خوبی داره؟ آموزشی نداره ؟توی شهر خودت می افتی؟چجوریه؟

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

من چند سال سابقه بسیج دانشگاه دارم و تقریبا 2سال و نیمه که دیگه عضو بسیج نیستم و کارهاشو پیگیری نکردم
    آیا باید تا الان که میخوام برم سربازی،باید عضو می بودم تا بتونم کسری بیارم؟
    یا نه! الان هم میتونم کارهاشو انجام بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •