تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1675 از 3745 اولاول ... 675117515751625166516711672167316741675167616771678167916851725177521752675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,741 به 16,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا از هر شرکتی سرویس میگیرین از اسیاتک نگیرین به خدا فقط پول تون رو دور میریزین از نظر سرعت دانلود الان همه شرکت ها سرعت محدود رو بالا میبندن شرکت های هستن که 10 مگ هم میدن محدود نامحدود هم هر شرکتی برین بگیرین از این اسیاشت نگریرین برای بازی های انلاین هم اصلا بدرد نمیخوره لتنسی و پینگ در سرور ها افتضاح چه داخلی چه خارجی در کل این رو از من بشنوید از اسیاتک نخرید نخرید نخرید نخرید نخرید نخرید

2. 7 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدایی دیگه شورشو در اوردن دیگه حتی با همون سرعت 20 کیلو بایت محدود هم کانکت نمیشه باید صد بار تلاش کنی تا کانکت بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقایون مشهدی مشکل ندارین؟نت من همه اش قطع و وصل میشه چند روزه.قاطی کردم دیگه
    من مشهدی نیستم و نت بنده هم مدام قطع و وصل میشه خدایی اگه میتونستم سریعا عوض میکردم.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سرعت ،

قیمت ،

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

جالبه که با پشتیبانی.هم ،(گپ) میزنی، طوری جواب میدن که انگار بقیه شرکتا هم همینن! دلیل استفاده از گپ.آینه که پشتیبانیش که فقط حاظر جوابی بلده! دو.تا دیالوگ حفظ کردن! یکی.کار.ما قانونیه، یکی ضریب اشتراک!

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالبه که با پشتیبانی.هم ،(گپ) میزنی، طوری جواب میدن که انگار بقیه شرکتا هم همینن! دلیل استفاده از گپ.آینه که پشتیبانیش که فقط حاظر جوابی بلده! دو.تا دیالوگ حفظ کردن! یکی.کار.ما قانونیه، یکی ضریب اشتراک!
    شاید فکر کنید اشتباه میکنم ولی مقصر شرکت مخابرات و شرکتهای خصوصی دیگه هستن من الان میتونم برای شما حداقل 25 شهر کوچیک رو نام ببرم که هیچ شرکتی حتی مخابرات اینترنت adsl توی اون شهر راه اندازی نکرده اند ولی همین اسیاتک توی شهرهای کوچیک adsl ارائه داده و هر قیمتی هم بده باز میخرن ازش چون وقتی شهری adsl نداشته باشه اسیاتک توش غنیمته.....
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:29.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

منطقیه! حتما سودش بیشتر از نگه داشتن مشترکای شهرای بزرگه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سالهای زیادی هست که adsl دارم ، اما تا به حال شرکتی به دروغگویی و خیانت کاری آسیاتک ندیدم ، از دوستان خواهش می کنم گول حرف های این دروغ گوهای خائن رو نخورند ، چند ماه هست بدترین کیفیت اینترنت رو دارم، در صورتی که اکر دروغ های این کفتار نبود ، الآن اینترنت خودم رو داشتم با کیفیت خیلی بهتر.
    من 8 مگ مخابرات داشتم (ترافیک ماهیانه) ، سرعت حدود 100 KBPS ، دانلود شبانه ، پینگ پایین ، ماهیانه حدود 13 تومن ، تا این که گول این عوضی ها رو خوردم ، اینترنت 512 نامحدود گرفتم ، گفتند دانلود حداقل 60 خواهد بود ، من هم ماهی بالای 26 تومن دادم بهشون ، سرویس مخابراتم رو از دست دادم (مخصوص مشترکین قدیمی بود و غیر قابل باگشت) ، الآن سرعت عادی من 20 KBPS هست ، خیلی دیگه شانس بیارم تو ساعت مثلا ارفاشون می رسه به 60 ، ، پینگ همیشه بالای 350 ، پشتیبانی افتضاح ، قطعی فراوان ، از عمد چند وقت یک بار قطع می کنند بعد ارور پسورد می ده تا چند دقیقه ، خود عوضیشون گفتند از عمد این کار رو می کنیم تا نتونید دانلود کنید ، بارها شده وسط دانلود پچ قطع شده ، باز دانلود کردم ، باز قطع شده و .... برای 300 مگ نزدیک دو روز علافم کرده واقعا پست هستند این ها.
    دو برابر پول می دم نسبت به قبل ، نصف قبل هم کیفیت نداره ، یک مشت دروغگو

11. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سالهای زیادی هست که adsl دارم ، اما تا به حال شرکتی به دروغگویی و خیانت کاری آسیاتک ندیدم ، از دوستان خواهش می کنم گول حرف های این دروغ گوهای خائن رو نخورند ، چند ماه هست بدترین کیفیت اینترنت رو دارم، در صورتی که اکر دروغ های این کفتار نبود ، الآن اینترنت خودم رو داشتم با کیفیت خیلی بهتر.
    من 8 مگ مخابرات داشتم (ترافیک ماهیانه) ، سرعت حدود 100 KBPS ، دانلود شبانه ، پینگ پایین ، ماهیانه حدود 13 تومن ، تا این که گول این عوضی ها رو خوردم ، اینترنت 512 نامحدود گرفتم ، گفتند دانلود حداقل 60 خواهد بود ، من هم ماهی بالای 26 تومن دادم بهشون ، سرویس مخابراتم رو از دست دادم (مخصوص مشترکین قدیمی بود و غیر قابل باگشت) ، الآن سرعت عادی من 20 KBPS هست ، خیلی دیگه شانس بیارم تو ساعت مثلا ارفاشون می رسه به 60 ، ، پینگ همیشه بالای 350 ، پشتیبانی افتضاح ، قطعی فراوان ، از عمد چند وقت یک بار قطع می کنند بعد ارور پسورد می ده تا چند دقیقه ، خود عوضیشون گفتند از عمد این کار رو می کنیم تا نتونید دانلود کنید ، بارها شده وسط دانلود پچ قطع شده ، باز دانلود کردم ، باز قطع شده و .... برای 300 مگ نزدیک دو روز علافم کرده واقعا پست هستند این ها.
    دو برابر پول می دم نسبت به قبل ، نصف قبل هم کیفیت نداره ، یک مشت دروغگو
    .................................
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:31.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

تنها دلیلی که موندم تو آسیاتک این بود که سرعت سرویس های محدودش بالا بود ! الان ورداشتن سرعتارو واقعی کردن ! دیگه ب چه درد میخوره این شرکت ؟ تازه موقعی هم که دان میکنم صفحه به زور باز میشه ! پینگ هم ک قربونش برم موقع دانلود همش time out میده !

14. این کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •