اصلا جواب گو نیستن الان دقیقا یه ماه اینجوریه اصلا به خودشونم نمیارن اگه چاره داشتم جمع اوری میکردم حیف که isp درست درمون نیست اینجا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اصلا جواب گو نیستن الان دقیقا یه ماه اینجوریه اصلا به خودشونم نمیارن اگه چاره داشتم جمع اوری میکردم حیف که isp درست درمون نیست اینجا
خوش به حالتون. راحت دانلود کنید. این ضحی کیش ها رحم بهشون نیومده. حدود 1 ماهه و نیمه ما رو مسخره کردن. جمله های تکراری. به زودی درست می شه. گزارش رو فرستادیم تهران. پهنای باند مخابرات کم شده. گزارشی از کابرا گرفتیم که کاهش سرعت رو تأیید می کنه. به زودی درست میشه. نمی دونیم کی درست میشه (!) و الی آخر.
مشکل یه جای دیگست یا شاید منطقه ای هست! پشتیبانی چیزی نگفته ؟راه حلی یا چیزی؟ آخه منم مخابرات اندیشه دارم ولی مشکل پیج باز کردن ندارم. فقط بعضی موقع ها که پینگ پر تایم اوت بشه این مشکل پیش میاد ولی رو دانلودم تاثیر میذاره نه فقط پیج باز کردن.ای گل بگیرن در این اندیشه رو
سرعت 200 هست
پیج باز نمیکنه![]()
با شیلترفکن هم همینجوریه ؟
از یکی پرسیدم گفت مشکل سرورهای شیلترینگ منطقه ای هست , ترافیک بالا ست و سرورها جوابگوی درخواستهای میلیونی نیستن.
هر وقت اینجوریه یه سایت شیلتر شده رو باز کنید ببینید رو کدوم سرور شیلترینگ هستین , هر وقت هم صفحه خوب باز میشه بازم همین تست رو انجام بدید حتما نتیجش متفاوته.
از شانس بد من جز این مخابرات ، چیز دیگه تحت پوشش نیستیم و من واسه پایان نامم بدجور نیاز به نت دارم.در غیر این صورت جمع میکردم.
وضعیت شرکت های خصوصی اونجا چه جوریه؟
همین الان تماس گرفتم با شکرت ضحی کیش تهران بعد 10 دقیقه الافی یکی اومد جواب داد و تکلیف ما رو روشن کرد با این شرکت میگن مخابرات گیلان مشکل پهنای باند داره و نمیشه افزایش داد بعد گفتم چه طور بقیه استان های همین شرکت در حال ارائه خدمات هست کمتر مشکل دار یا اصلا ندارن همین جواب گفت که مشکل از مخابرات گیلان و پهنای باند نداره ارائه کنه
گفتم چقدر زمان میبره تا رفع بشه گفتن معلوم نیستمیگفت اگه خیلی واستون مهمه می تونید در خواست جمع آوری صادر کنیم
![]()
سلام من رشتم و تو خونه گلسار انديشه دارم و تو محل مار پارس وي..ميخام واسه ويلام تو ١٠ كيلومتري رشت بذارم.چيو توصيه مكنيد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اگه تهمت دیشب تکرار نشه و منو جای rahimgms اشباه نگیرنمیگم اندیشه بگیر عالیه البته نه پورت مخابرات پورت خوده اندیشه بگیرید
این قسمت صحبتشون «اند» مشتری مداریه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)