اوووووه چه قدر سخت گرفتی دوست عزیز ، هر دستگاهی که خروجی صدا داره حتی جا سوییچی تون امکان اتصال هدفون (بیسیم با سیم) رو داره .
اوووووه چه قدر سخت گرفتی دوست عزیز ، هر دستگاهی که خروجی صدا داره حتی جا سوییچی تون امکان اتصال هدفون (بیسیم با سیم) رو داره .
مرسی دوست من من همین الا دارم میرم که کنسول رو عوض کنمشما واقعا بد شانسید.ولی ما همه گفتیم مشکل مهمی نیست.ولی شما گوش نکردید خوب حق دارید بالاخره برای یک جنس پول دادید و میخواید اون چیزی رو که انتظارشو دارید به دستتون برسه ولی اینجا ایرانه همچین توقعی نباید داشته باشید.نباید حریص میبودید.از همون اول هم گفتم فروشنده مشکوک میزنه.
ایشالا مشکلتون حل بشه.
اما حالا مشکلتون باید ببرید تا آپدیت سخت افزاری کنند یعنی یه برنامه ای روی درایو میریزند تا دیسک ها کپی رو بخونه که حالا فرمور درایو شما شاید مشکل داره که ایشالا با آپدیت حل میشه.
این کار هارو انجام دادم .......
این خطایه جدید رو داد کنسول !!!
این خطا در حین نصب بازی روی فلشم رخ داد دلیلش چیه بچه هاکسی میدونه ؟
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
Last edited by m jax; 29-07-2010 at 18:40.
این کدک رو Offline نمیشه مثل Update از Cool Disk ریخت روش؟!
حتما باید از Live بگیرم؟!
فعلا که جواب منفیه!!
نه
باید حتما وصل بشی به live
این پیام میگه دیسک بازی مشکل داره حالا به هر علتی از جمله کثیف بودن و ..! و به فلش مربوط نمیشه.
شما توی همه بازیا این مشکل را دارید؟
بازیهای دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز همین پیغام داده میشه یا نه!
نه همین بازی رو تا چند ساعت پیش نصب میکردم چند بار از وقتی که چک دیسک و فرمت کردم این خطا رو میده ....
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
دیسکم تمیزم کردم نشد... بازی دیگر تست کنم ببینم چی میشه ؟
آقا خیلی خنده داره حالا هر بازی که میزارم نصب روی 50% همین خطا رو میده خیلی عجیبه کسی همچنین مشکلی نداشته تا حالا![]()
Last edited by m jax; 29-07-2010 at 20:00.
DELETE![]()
Last edited by shab_2008; 29-07-2010 at 20:29.
احتمالا فلشتون به وسیله ویروس Write Protect شده!
به تاپیک زیر برید و اونجا نرم افزارهای فرمت برای فلش هایی که Write Protect شدن را دانلود کنید و فلش را با اونها فرمت کنید تا مشکلتون حل بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز
اگه بازی با خود DVD و یا با ریختن روی هارد مشکل نداره , مشکلتون فقط مربوط به Flash میشه که درست حسابی با دستگاه
Config نمیشه.
با یه Flash دیگه امتحان کنید.
راستی FlashRam شما چیه ؟
سلام عزیز
چرا راهی نیست !
لینک زیر چاره ی همه ی درد های شماست:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
این لینک آخرین ورژن داشبورد هست .
==============
دوستان شرمنده من صفحات قبل رو نخوندم که جواب دادین.یه موقع سوء تفاهم نشه عزیزان
Last edited by SamGun; 29-07-2010 at 23:30.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)