برا شما خوبه تقریبا ، مال من داغونه
البته به پشتیبانی هم گفتم قبول کرد مشکل از سمتشونه و گفت که برطرف میشه تا عصر
برا شما خوبه تقریبا ، مال من داغونه
البته به پشتیبانی هم گفتم قبول کرد مشکل از سمتشونه و گفت که برطرف میشه تا عصر
طبق مصوبه جدید شرکت ها باید حداقل 95 درصد سرعت اسمی که میدن رو تضمین کنن و اگر کمتر بشه می تونید شکایت کنید
درست ولی هر بار یک دلیل میاره یک بار میگه از زیرساخت هست یک بار میگه مرکز مخابراتی مشکل داره یک بار میگه پورت بین الملل مشکل داره هر بار یک چیزی داره که بگه که از زیرش در بره ما باید یک سازمان نظارت بهتر داشته باشیم 195 به درد نمیخوره.
دوستان اطلاعات فوق سری های وب تو این کانال تلگرامه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دلیلش اینکه انتخاب خیلی کمی داریم ، یکجورایی انتخاب بین بد و بدتر هست ، اینجا تاپیک گفتگوی کاربرهای های وب هست ، همه که قرار نیست مثل شما قربون صدقه های وب برن ، بعدشم اگر کسی اینجا بیاد از بدی های وب بگه چه فرقی به حال شما میکنه؟
تا یکشنبه اشتراکم تموم میشه اگه سرویس ها تو پنل نیاد احتمال زیاد جمع میکنم
دگه توهین به شعور کاربر هم حدی داره
آره متاسفانه!
الان بهترین تعرفه ( بیشتر واسه کسایی که دانلود دارن ) سرویس 10 تومنیه شاتله که داخلش نامحدوده ( شاتل لند و ریموت و... ) و خارجش 4گیگ که اونم میشه چند گیگ اضافه خرید!
پارس آنلاین هم با اینکه تعرفه هاش بده ولی با توجه به کیفیت خیلی خوبش و همچنین دانلود شبانه و اینکه سرویس بالای 3مگو رو 16 میبنده ، گزینه خوبیه.
فن آوا هم قبلا اصلا کیفیت خوبی نداشت ولی الان حجمای خوب با شبانه داده که گرفتن ازش ریسکه....
سرعت دانلود تووی شب رسیده به 80یه فیلم اینستا لود نمیشه لامصب
![]()
کسی از مازندران های وب داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)