خیر ..سرعت دانلود مثل روز اول...
خیر ..سرعت دانلود مثل روز اول...
مودمم وای فای نیست اصن.
من همیشه زنگ میزنم از بالا تاپایین مخابرات رو آبیاری میکنم بعد مشکلم رو بهشون میگم
اونها هم پسورد و یوزر من رو دارن و یکیشون هر چند وقت پسورد من رو عوض میکرد و مجبور میشدم زنگ بزنم پشتیبانی پسورد جدید بگیرم.
احمق ترین و بی قانون ترین اپراتورهای دنیا هستن این گوساله ها از واحد فنیشون تا بازرسی مخابرات که خدا شفاش بده.
فقط باید دعا کنید مشکل پیچیده ای براتون پیش نیاد وگرنه عمرا نمیتونن حلش کنن.
با عرض سلام
ببخشید موضوعمو اینجا مطرح می کنم
من از نت مخابرات یزد استفاده می کنم ، دیروز درخواست سرویس 10 مگ دادم و امروز هم وصل کردم
منتهی وقتی فایل رو دانلود می زنم اول سرعتش 760 هست ، بعدش میاد رو 350
اینم از تست سرعت
اول که تست می گیرم 6.5 مگ میاد بعدش میاد رو 3 مگ ....
مشخصات خط من
Downstream Upstream SNR Margin :24.5 10.7 db Line Attenuation :16.1 9.6 db Data Rate :10240 1022 kbps Max Rate :25280 1194 kbps
ممنون میشم دوستان نظر بدن ... واقعا نهایت سرعتش همینه ؟
قبلش دو مگ داشتم ولی دانلودم 220 بود ...
چون تاپیک مخابرات یزد رو پیدا نکردم موضوعو اینجا مطرح کردم![]()
Last edited by reza_meybod; 12-11-2015 at 14:05.
نامحدود ده مگ باید سرعت دانلود از سرور داخلی با دانلودر قانونا حداقل یک مگابایت در ثانیه باشه.
سرویس حجمی هم بالاتر از یکی دو مگابایت
سرعت دانلود 350کیلوبایت باید برای سرویس سه مگ چهارمگ باشه
Last edited by Apollo; 12-11-2015 at 14:47.
آقا Firewall مودم Enable نباشه بده؟
آخه من Enable میکنمش نمیتونم با وای فایش کار کنم؟
- - - Updated - - -
آقا Firewall مودم Enable نباشه بده؟
آخه من Enable میکنمش نمیتونم با وای فایش کار کنم؟
۲ الی ۳ تا لینک رو همزمان دانلود کنید ببینید در مجموع تمام سرعت رو بهتون میده یا نه
این دوتا به هم ربط ندارن٬ به اختمال زیاد داری بد کانفیگ میکنی٬ آموزش های مرتبط رو ببین.
سعی کن فریم ور مودمت رو آپدیت کنی٬ بعد اون مواردی که بالا گفتم رو اجرا کنی.
خیر ، نهایت تک لینکش 380 بود
با سه لینک هم در مجموع 350 تا 380 میشد تخمین زد ....
پس بهتره همون 5 مگش رو بردارم ...
دوستان الان داشتم با یکی از دوستای جدیدم که اتفاقا سوئدی هم هست صحبت میکردم یهو ازش پرسیدم چه سرعتی داری ؟ گفت 1 گیگ که البته یکم کمتر هست حدود 920 مگ هست متقارن !
باور می کید اصلا بهش نگفتم یه اسکرین شات بگیر بده و خودش داد ؟
چون میدونن کسی به راحتی باور نمی کنه خودشون میدن سرعت رو ببینید آدم می خواد سرشو بکوبه دیوار چرا آخه ما باید گیر یه مشت جانور قرون وسطایی بیوفتیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چه مودم هایی رو اینترنت مخابرات جواب میده؟ من مودمم خراب شده باید یه مودم جدید بگیرم خودم دی لینک 2740U و ایسوس n10 c1 (بیشتر دی لینک مد نظرمه) مد نظرمه کسی از دوستان این مودم ها رو استفاده کرده؟کانفیگکردنش راحته برای مخابرات یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)