۸۰۰ مگ ترافیک دارم نمیدونم چی دانلود کنم؟
۸۰۰ مگ ترافیک دارم نمیدونم چی دانلود کنم؟
فکر کنم این ترفند مخابرات باشه برای ایجاد عطش در بازار
فکر نکنم عمومی باشه
چون سرعت شبانه ی من کماکان روی 2 مگابیت ثابته
چرا تعرفه های روی سایت مخابرات با چیزایی که اپراتورها پای تلفن میگن فرق میکنه ؟؟
مثلا دوستمون بالا میگن دیگه کمپین شبانه دار ندارن ، اون وقت روی سایتشون همچنان لیست قبلی هست .
معذرت میخام از دوستان ولی
اینها مردم رو چی فرض کردند ، اح**
- - - Updated - - -
چرا تعرفه های روی سایت مخابرات با چیزایی که اپراتورها پای تلفن میگن فرق میکنه ؟؟
مثلا دوستمون بالا میگن دیگه کمپین شبانه دار ندارن ، اون وقت روی سایتشون همچنان لیست قبلی هست .
معذرت میخام از دوستان ولی
اینها مردم رو چی فرض کردند ، اح**
دوستانی که طرح شبانه دار میخوان، فقط یک طرح موجود است با نام (طرح ویژه 2020) که بجای کمپین ها جایگزین شده. قیمت 43 هزارتومان، شبانه 4-9 رایگان. 20 گیگ ترافیک-20 ماه. برای ثبت نام از طریق سایت 2020.goldnet.ir یا از سایت نماینده فروش my2020.ir اقدام کنید.
کمپین جدید شاید بزارن شاید هم نه در هر صورت من فکر نکنم دیگه طرح شبانه دار اضافه کنن
واقعا چرا کسی نظارتی نمیکنه رو کارها و حرفهای این بی پدر مادر ها ؟!
ببینین چی نوشتن !!!
سرعت : مطلوب !!! آخه بی پدر مادر مگه نباید بنویسی چنده سرعت !!! اینطوری دستشون رو برای دزدی بیشتر باز گذاشتن !.
یا اونجا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته سرعت از 128 کیلو بایت تا 10 مگابایت !!! این دقیقا یعنی دزدی
- - - Updated - - -
واقعا چرا کسی نظارتی نمیکنه رو کارها و حرفهای این بی پدر مادر ها ؟!
ببینین چی نوشتن !!!
سرعت : مطلوب !!! آخه بی پدر مادر مگه نباید بنویسی چنده سرعت !!! اینطوری دستشون رو برای دزدی بیشتر باز گذاشتن !.
یا اونجا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته سرعت از 128 کیلو بایت تا 10 مگابایت !!! این دقیقا یعنی دزدی
![]()
سلام دوستان
کسی می دونه این علامت تو قسمت پنل کاربری یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان این کارت شارژ چیه دیگه؟ اصلا چی هست این کارت شارژ؟
حالا اگه کسانی نخواستن یا بدردشون نخورد تکلیف چیه؟ نکنه مثل باقی پول خرد هست که مغازه ها بجاش آدامس و این چیزا میدن؟!
عجب خدمات و تعرفه هایی
محتوای مخفی: از طرف بر و بچ این تاپیک تقدیم به مخابرات و کسی که میگه هر شب 15 تا بلو-ری با این سرویسهای مخابرات دانلود میکنه
Last edited by HardwareMaster; 30-09-2015 at 19:57.
سلام دوستان این پخش فیلم و بازی کانتر که در سایت گلدنت هست رایگانه این پخش فیلم سایتش بالا نمیاد
- - - Updated - - -
سلام دوستان این پخش فیلم و بازی کانتر که در سایت گلدنت هست رایگانه؟ این پخش فیلم سایتش بالا نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)