سلام..
دوست گرامی بنده منظورم این بود که کمیسیون خیلی سخت معاف میکنه افراد رو...
بله یه سری بیماری هایی هستن که کافیه ثابت بشه فرد این بیماری رو داره تا معاف شه.
طرف هست دو سال دنبال معافی پزشکی بوده نتونسته معاف شه ...
سلام..
دوست گرامی بنده منظورم این بود که کمیسیون خیلی سخت معاف میکنه افراد رو...
بله یه سری بیماری هایی هستن که کافیه ثابت بشه فرد این بیماری رو داره تا معاف شه.
طرف هست دو سال دنبال معافی پزشکی بوده نتونسته معاف شه ...
با سلام
دوستان اینجا کسی پیدا میشه که سپاه پذیرش گرفته باشه واسه اول شهریور؟
چون به من گفتن سپاه توی این ماه پذیرش نداره ظاهرا
خاتم چطور؟ کسی هست؟
بعضی جاها که من رفتم گفتن 50-50،بعضی جاها هم اصلا نمیگرفتن.ولی هرکاری کردم نشد
دیروزم رفتم پلیس+10 گفتم میشه 2ماه بندازم اونور؟1/8/92 ؟اونم گفت 50-50ه !
حالا دوستان، میشه 2ماه انداخت اونورتر ؟کسی تجربشو داره ؟
salm sharmande chnta soal dashtam man amriye gharar gahe khatm gereftam amozeshim modarese karaje takmili basij ham daram..mikhastam bedonam hamin ke copy barge takmili ro bebram kafiye ya aslesho mikhat?
chize digeii ham mikhat?
یه سوال دیگه:لازم هست کارت تکمیلی خودم رو به سپاه استان ( قسمت آموزش ) ببرم تا از روی کارت تکمیلی برگه کفایت از آموزش صادر بشه ببرم پادگان کرج یا نه؟
Last edited by baxe_shz; 22-07-2013 at 13:31.
عقب که میشه انداخت، فقط حداقل باید 10-15 روز قبل از تاریخ اعزام اقدام کنی و همچنین اگه علت تمدیدت پزشکی باشه احتمالش زیاده که تمدید شه
ببین دوست عزیز به شما گفتن سهمیه داریم یا نه؟
سلام....
چند تا خبر جدید که امروز منتشر شدن :
جزییات معافیتهای پزشکی در گفتوگو با سردار کمالی
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح نحوه و شرایط بهرهمندی از برخی معافیتهای پزشکی را تشریح کرد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: معافیتهای پزشکی امر تخصصی است که باید موارد آن به طور تکتک در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود، با این وجود اگر چنانچه فردی مبتلا به عرق کف دست باشد و این بیماری وی ناشی از مشکلات غدد باشد، میتواند از معافیت سربازی استفاده کند.
وی با اشاره به بحث سایر بیماریها، ادامه داد: یکی دیگر از این معافیتها، معافیت مربوط به دندان بود که اگر فردی در مجموع کمتر از 14 دندان داشت، از خدمت معاف میشد که بعضی با سوء استفاده از قانون، دندان خود را میکشیدند، اما در حال حاضر چنانچه این کشیدن دندان به علت بیماریهای غددی باشد، فرد معاف میشود.
کمالی به طنز خطاب به این گونه افراد گفت: البته فردی که حاضر باشد به خاطر نرفتن به سربازی تا آخر عمر بدون دندان باشد، دارای مشکلات عقلی است که میتواند از این طریق برای معافیت اقدام کند.
وی، چاقی و لاغری ناشی از بیماری غدد را از دیگر موارد بهرهمندی از معافیت برشمرد و اظهار کرد: چاقی و لاغری که به سبب بیماری غدد ایجاد شده باشد، میتواند سبب معافیت فرد شود.
به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، بیماری غدد آثار دیگری نیز دارد که در هنگام خدمت سربازی مشخص میشود؛ بنابراین بخشی از معافیتها به این موضوع تعلق گرفته است.
کوتولهها معاف میشوند
کمالی همچنین درباره شرایط بهرهمندی از معافیت قد نیز به ایسنا گفت: در حال حاضر چنانچه طول قد مشمولان کمتر از 150 سانتیمتر باشد، از انجام خدمت سربازی معاف میشوند که البته در حال کم کردن این قد در آییننامه جدید هستیم، چرا که به نظر ما لزومی ندارد فردی که ممکن است دارای تخصص هم باشد، تنها به دلیل کوتاهی قد از سربازی معاف شود.
شرایط بهرهمندی از معافیت چشم
وی با اشاره به معافیت افرادی که دارای چشم ضعیف هستند نیز اظهار کرد: بر اساس قانون چنانچه مشمولین دیپلم و زیر دیپلم دارای یک چشم با نمره 5 و مجموع نمره دو چشم 8 و بالاتر باشد، میتوانند از سربازی معاف شوند و مشمولین بالاتر از دیپلم نیز با یک چشم نمره 6 و دو چشم بیش از 10 نیز از خدمت معاف خواهند شد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح همچنین از تصویب آییننامه جدید معافیت خبر داد و گفت: بر اساس این آییننامه که به زودی تصویب میشود، تغییراتی در شیوه معافیتها، به ویژه معافیت پزشکی ایجاد میشود.
کمالی در مورد استمرار معافیتها یا اینکه آیا امکان لغو آن وجود دارد یا خیر نیز به ایسنا گفت: جز چند مورد از معافیتها، مابقی معافیتهایی که به مشمولان تعلق میگیرد، در زمان صلح دائمی است.
به گفته وی، ممکن است فردی مشمول معافیت کفالت پدر بالای 65 سال شده باشد و بلافاصله پس از اخذ معافیت، پدرش را از دست بدهد؛ اما با این وجود وی دیگر از سربازی معاف شده است.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: در حال حاضر معافیت ازدواج با معلولان اناث، معافیت ازدواج با بانوان جانباز و معافیت فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر مشروط است که بر اساس آن برای دو مورد اول تا پنج سال و برای مورد آخر نیز تا 30 ماه به افراد معافیت موقت اعطا شده و پس از آن معافیت دائمی تعلق میگیرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ............
1392/4/31 دوشنبه سردار صدرالسادات اعلام كرد: گذشت 30 ماه از زمان ثبت طلاق شرط اصلي براي معافيت دائم كفالت گروه ناجا - رئيس سازمان وظيفه عمومي اعلام كرد: تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال كه والدين آنان از هم جدا شده اند، براي دريافت معافيت كفالت دائم بايد 30 ماه از زمان ثبت واقعه طلاق والدين، گذشته باشد.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سردار صدرالسادات در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ما در تشريح اين خبر گفت: تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال سالم در صورت جدايي مادر از همسر مي توانند از معافيت كفالت استفاده كنند.
وي با اشاره به اين كه اين نوع معافيت در هيئت رسيدگي به كفالت مطرح مي شود، افزود: پس از ثبت واقعه طلاق ابتدا براي مشمول معافيت موقت صادر مي شود و پس از گذشت 30 ماه از زمان طلاق، معافيت دائم صادر خواهد شد اين درحالي است كه شرايط معافيت، بعد از اين مدت (از جمله تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال) استمرار داشته باشد.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ثبت واقعه طلاق در محضر و عدم غيبت را شرايط اصلي براي برخورداري از اين معافيت دانست و تصريح كرد: از آنجا كه برخي اقدام به طلاق صوري مي كردند بنابراين براساس قانون جديد مصوب سال 1390، مقرر شد تا شرط اصلي براي معافيت دائم، گذشت 30 ماه از زمان ثبت طلاق باشد اين درحالي است كه در گذشته از زمان ثبت، معافيت قابل اجرا بود.
سردار صدرالسادات همچنين يادآور شد: مادران فاقد همسر تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي (فوت يا طلاق) اگر داراي چند فرزند ذكور باشند، يكي از فرزندان آنها مي تواند از خدمت معاف شود به شرط آنكه برادر ديگرش از معافيت كفالت استفاده نكرده باشد.
به گفته اين مقام انتظامي، اگر برادران ديگر از معافيت هايي مانند معافيت پزشكي و ... استفاده كرده باشند، اشكالي نداشته و مشمول مي تواند از معافيت كفالت استفاده كند.
وي در پايان تاكيد كرد: در اين معافيت، غيبت شرط نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..................................
1392/4/31 دوشنبه افزايش حقوق سربازان متاهل و بخشودگي سربازان فراري گروه ناجا-سردار كمالي از افزايش حقوق سربازان متاهل از اول تيرماه 1392خبر داد. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا به نقل از پايگاه فرهنگي سرباز،سردار كمالي جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح در مورد افزايش حقوق سربازان متاهل گفت:برابر ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح حق عائله مندي و اولاد سربازان متاهل با حق عائلمندي و اولاد كاركنان رسمي نيروهاي مسلح يكسان شد.لذا از اول تيرماه سال 92سربازان متاهل كه تا به حال حق عائلمندي انها 28هزار تومان بوده تغيير و حدود هشتاد و پنج هزارتومان دريافت خواهند كرد.
سردار كمالي در ادامه گفت:حق اولاد سربازان متاهل قبلا در حدود 5600تومان بود كه به حدود 21هزار تومان افزايش پيدا كرده است و از تاريخ مذكور به نيروهاي مسلح ابلاغ و قابل پرداخت مي باشد.
اين مقام مسئول در ادامه گفت: اخيرا شايعاتي مبني بركاهش خدمت سربازي به 18ماه و بعضا افزايش آن به 24ماه وجود دارد.
سردار كمالي در خصوص خدمت سربازي خاطر نشان كرد:مدت خدمت سربازي فعلا تغييري پيدا نمي كند و همچنان خدمت سربازي 21ماه مي باشدوبدين صورت كه در مناطق عملياتي 18ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 19ماه و براي دستگاه هاي دولتي و يگانهاي حفاظت فيزيكي 21ماه و ساير كاركنان مامور به دستگاه هاي دولتي 24ماه مي باشد.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح در ادامه شايعات بوجود آمده در ارتباط باخدمت سربازي را تكذيب كرد.
وي در ادامه به خانواده ها تاكيد كرد:تنها مرجع اعلام رسمي قوانين و مقررات و اخبار خدمت وظيفه عمومي،ستادكل نيروهاي مسلح و سازمان وظيفه عمومي ناجا مي باشد. لذا خانواده هابه شايعات موجود توجه نداشته باشند.
سردار كمالي در خصوص بخشودگي سربازان فراري اظهار داشت:كليه سربازان فراري كه تا پايان سال 86 فراري محسوب مي شوند مورد عفو قرار گرفتند.
وي در تشريح اين بخشودگي عنوان كرد:اين عفو وبخشودگي مشروط است به اينكه اين افراد تا پايان شهريور ماه سال 1392 خود را به سازماني كه درآن مشغول به خدمت بوده اند معرفي نمايند.بدون اينكه به مراجع قضايي معرفي و به جرم آنها رسيدگي شود به يگان خدمتي خود مراجعه و مابقي خدمت سربازي را سپري مي كنند.
سردار كمالي همچنين عنوان كرد كه مدت خدمت سربازان فراري بخشوده شده بر اساس مدت زمان خدمت سربازي در موقع فرار آنها مي باشد يعني اگر در آن زمان فرار آنها مدت خدمت آناه 18ماه بوده،همان مدت خدمت را سپري مي كنند.
سردار كمالي در ادامه تاكيد كرد: كساني كه سرباز فراري سال 86 به ماقبل هستند اگر از مهر ماه خود را معرفي نمايند شامل اين عفو و بخشودگي نمي شوند و مطابق قانون با آنها به عنوان سربازان فراري رفتار مي شود و براي رسيدگي به جرم آنها ابتدا بايستي مراجع قضايي معرفي مي شوندو بعد از رسيدگي به جرم آنها به يگان خدمتي معرفي و مابقي خدمت سربازي خود را سپري مي نمايند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میگم 50 50
به نظر من شانسیه که اتفاقی بیفتی سپاه
سلام
لطف کنید اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید:
من امروز یعنی 31/4/92 درفترچه را ارسال کردم
و تاریخ اعزام پیشنهادی رو 1/6/92 انتخاب کردم و عجله دارم ،
1- به نظر شما تاریخ پیشنهادی اهمیت داره؟
2- اگه 1/8/92 تاریخ اعزام من بخوره آیا با درخواست تعجیل موافقت میکنند؟
3- برای دریافت برگه سبز(برگه ای که تاریخ اعزام در آن درج شده)بعد از چند روز برم پلیس+10 ؟
سلام این کد ماله کجاست 113 اموزشی
1.اهمیت چندانی نداره اما شما یک مقدار برای اغزام دیر اقدام کردی العان وضعیتت 50 50 هست
2. به احتمال زیاد موافقت میکنند
3. فردا یا نهایتا پس فردا جهت دریافت برگ سبز میتونید به پلیس + 10 مراجعه کنید
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)