تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1674 از 1783 اولاول ... 6741174157416241664167016711672167316741675167616771678168417241774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,731 به 16,740 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر من
    صبا نت براي وب گردي جزو عالي ترين ها ست
    براي دانلود هم شبانه ساعتي ايرانسل

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    جدیدا برای من بد شده !
    مثلا اینستاگرام کند شده یا سایت های خارجی رو خیلی کند باز میکنه !
    نمیدونم مشکل چیه ، قبلا خوب بود ولی

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستانی که صبانت دارین واکر سرویستون درحال پایان است و مایل به تمدید سرویس هاتون هستیدسخت دراشتباهید من خودم که سرویسم روبه پایان بود 2مگ برای اخرین بارشارژکردم و فقط 7گیک شبانه داد بعد سرعت مثلان همین شبانه اومد پائین فکر کردم با خریدحجم مجدد دوباره این امکان رو میده مانند پارسال 2برابرهر گیک شارژشد دانلود شبانه داشته باشی همین الان برای امتحان 1گیک شارژکردم بعدرفتم پنل کاربریم دیدم بله برگ زرینی دیگر ازخدمات صبانت حجم خریداری شداضافه شد ولی نوشته بود اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه صبانت اشغال ازهمون اول بگوبرهر1گیک شارژدوبرابرحجم خریداری شد اضافه نمیشه اینترنت درایران به بادفنارفت
    Last edited by feranko724; 12-04-2017 at 20:40.

4. 2 کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

میشه سرویسی که الان دارمو تمدید کرد?

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

موافقم. خصوصا اگر با ترافیک خارجی سروکار داشته باشی صبانت از این بابت خوبه لودینگ صفحات عالی هست سرعت خوبی هم میده من اسیاتک داشتم جگرم خون بود حتی قند شکن ها روش درست کار نمیکردن . برای دانلود هم منظور من و چیزی که استفاده کردم همون اینترنت موبایل 3gو 4g بود. بالاخره این روزها هرکجا هم باشی حداقل یکی از سه تا اپراتور سرعت خوبی بهت میدن. من تو خونه همراه اول میگیرم چون ایرانسل پوشش خوبی نداره یکشب نامحدود (2_7) هزار تومن هست که تازه H+ هم هست سرعتش 10-20 مگابیت در ثانیه هست و 14-18 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.محل کارم ایرانسل 4g پوشش خوب داره که همانطور که گفتم سرعت عالی داره تو یکساعت حدود 18-20 گیگ دانلود میشه سرعت دانلودش40-60 مگابیت در ثانیه هست( یکساعتش رو 900 تومن و سه ساعتش رو2000 تومن میده) . راستش من دانلود مجانی صبانت رو فقط برای یوتیوب یا اپدیت برنامه هام یا کلیپ های واتساپ و وایبر استفاده میکنم چون واقعا با سرعت 120 شبانه در هر ساعت 400 مگ حدودا میخواد دانلود بشه حالا منی که یک بازی میخوام 42 گیگ باید دوهفته هر شب دانلود کنم که اصلا ارزش نداره وقت و انرژی بگذارم. بجاش دو سه ساعت ایرانسل میگیرم و کارم انجام میدم. برای کسانی که هرشبه دانلود زیاد دارند من نظری ندارم اما برای کسانی مانند من که وبگردی باکیفیت با دانلود هر از گاهی یا بقول دوستمون اورژانسی لازم دارند بنظرم همین ترتیب صبانت با اینترنت موبایل انتخاب خوبیه. البته بازهم امیدوارم وضعیت بحالت قبل برگرده و طرح ها و جشنواره های مناسب بگذارند.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

من که بالاترین سرعتی که با 4g ایرانسل داشتم ۲ مگابایت بر ثانیه بوده. اونم به صورت ناپایدار! شما ۲۰ گیگ دانلود میکنی تو یک ساعت؟!!!!!!
    Last edited by alireza_asol; 12-04-2017 at 20:10.

7. این کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

نخواستیم بابا اون 2گیک باقیمانده ام نیشه جونتون رفت برجمع اوری یه توصیه دوستانه به دوستانی که صبانت دارند تمدید سرویس نکنین جمع اوری کنین حساب کاربیاد دستشون
    Last edited by feranko724; 12-04-2017 at 20:52.

9. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میشه سرویسی که الان دارمو تمدید کرد?
    خیر عزیز نمیشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

كجا بري
    هر كجا بري آسمون همين رنگ
    حداقل اينجا وب گردي خوبي داره شاتل دارم مالي نيست تست خارج به زور به ٥ مگ برسه تازه خط روي ١٦ بسته شده حداقل صبا فيكس ١٢ مگ رو بهم ميده روي ١٤ بسته شده
    شبانه كلا تعطيل كنين روي adsl
    دانلود فقط ايرانسل

12. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

كجا بري
    هر كجا بري آسمون همين رنگ
    حداقل اينجا وب گردي خوبي داره شاتل دارم مالي نيست تست خارج به زور به ٥ مگ برسه تازه خط روي ١٦ بسته شده حداقل صبا فيكس ١٢ مگ رو بهم ميده روي ١٤ بسته شده
    شبانه كلا تعطيل كنين روي adsl
    دانلود فقط ايرانسل

دوست عزیز شبانه ایرانسل چقدر دانلود میشه 4g دارم؟و این که یه مدم برای 4g دانلود معرفی میتونی کنی خوب باشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز شبانه ایرانسل چقدر دانلود میشه 4g دارم؟و این که یه مدم برای 4g دانلود معرفی میتونی کنی خوب باشه

ضرب و تقسيم كنين
    ساعتي ٢٠ گيگ ميتوني حتي بيشتر با دوتا بسته
    هر بسته ي ساعتي ٢٠ گيگ حجم داره
    مودم هم اگر پلاس آنتن داشته باشي ca60 خود ايرانسل بد نيست

15. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من که بالاترین سرعتی که با 4g ایرانسل داشتم ۲ مگابایت بر ثانیه بوده. اونم به صورت ناپایدار! شما ۲۰ گیگ دانلود میکنی تو یک ساعت؟!!!!!!
    البته جا تا جا فرق داره منهم تو خونه ایرانسل خیلی خوب نیست و وقتی بعضی ها میگفتند سرعتهای 30-40 مگابیت دارند هم باورم نميشد اما در محل کارم یکبار امتحانی تست سرعتی زدم دیدم عالیه حدود 60 مگابیت سرعت دارم بله حدود بیست گیگ در ساعت دانلود میده تازه آنتن هم فول نیست حدود پنجاه درصد هست سه تا فایل همزمان در دانلود منجر گذاشتم هرکدام حدود 2/5 مگ سرعت در دانلود منیجر داشت سه گیگ رو در شش هفت دقیقه دانلود میکردم مودم 4g هواووی E8372 گرفتم هم قیمتش مناسبه زیر دویست تومن و هم وای فای داره جمع جور هم هست همه جا میشه بردش(بصورت usb هست). البته دوستان اگه قراره هزینه کنید و مودم بخرید قبلش حتما تست سرعتی بزنید چون همانطور که گفتم همون ایرانسل هم همه جا از ابن سرعتها نیست دکل به دکل فرق داره ولی درکل الان بیشتر جاها سرعت خوب هست و نسبت به سالهای گذشته پیشرفت کرده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Last edited by arsinn; 13-04-2017 at 03:03.

17. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •