جدیدا برای من بد شده !
مثلا اینستاگرام کند شده یا سایت های خارجی رو خیلی کند باز میکنه !
نمیدونم مشکل چیه ، قبلا خوب بود ولی
جدیدا برای من بد شده !
مثلا اینستاگرام کند شده یا سایت های خارجی رو خیلی کند باز میکنه !
نمیدونم مشکل چیه ، قبلا خوب بود ولی
دوستانی که صبانت دارین واکر سرویستون درحال پایان است و مایل به تمدید سرویس هاتون هستیدسخت دراشتباهید من خودم که سرویسم روبه پایان بود 2مگ برای اخرین بارشارژکردم و فقط 7گیک شبانه داد بعد سرعت مثلان همین شبانه اومد پائین فکر کردم با خریدحجم مجدد دوباره این امکان رو میده مانند پارسال 2برابرهر گیک شارژشد دانلود شبانه داشته باشی همین الان برای امتحان 1گیک شارژکردم بعدرفتم پنل کاربریم دیدم بله برگ زرینی دیگر ازخدمات صبانت حجم خریداری شداضافه شد ولی نوشته بود اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه صبانت اشغال ازهمون اول بگوبرهر1گیک شارژدوبرابرحجم خریداری شد اضافه نمیشه اینترنت درایران به بادفنارفت![]()
Last edited by feranko724; 12-04-2017 at 20:40.
من که بالاترین سرعتی که با 4g ایرانسل داشتم ۲ مگابایت بر ثانیه بوده. اونم به صورت ناپایدار! شما ۲۰ گیگ دانلود میکنی تو یک ساعت؟!!!!!!
Last edited by alireza_asol; 12-04-2017 at 20:10.
نخواستیم بابا اون 2گیک باقیمانده ام نیشه جونتون رفت برجمع اوری یه توصیه دوستانه به دوستانی که صبانت دارند تمدید سرویس نکنین جمع اوری کنین حساب کاربیاد دستشون![]()
Last edited by feranko724; 12-04-2017 at 20:52.
خیر عزیز نمیشه
كجا بري
هر كجا بري آسمون همين رنگ
حداقل اينجا وب گردي خوبي داره شاتل دارم مالي نيست تست خارج به زور به ٥ مگ برسه تازه خط روي ١٦ بسته شده حداقل صبا فيكس ١٢ مگ رو بهم ميده روي ١٤ بسته شده
شبانه كلا تعطيل كنين روي adsl
دانلود فقط ايرانسل
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزیز شبانه ایرانسل چقدر دانلود میشه 4g دارم؟و این که یه مدم برای 4g دانلود معرفی میتونی کنی خوب باشه
ضرب و تقسيم كنين
ساعتي ٢٠ گيگ ميتوني حتي بيشتر با دوتا بسته
هر بسته ي ساعتي ٢٠ گيگ حجم داره
مودم هم اگر پلاس آنتن داشته باشي ca60 خود ايرانسل بد نيست
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
البته جا تا جا فرق داره منهم تو خونه ایرانسل خیلی خوب نیست و وقتی بعضی ها میگفتند سرعتهای 30-40 مگابیت دارند هم باورم نميشد اما در محل کارم یکبار امتحانی تست سرعتی زدم دیدم عالیه حدود 60 مگابیت سرعت دارم بله حدود بیست گیگ در ساعت دانلود میده تازه آنتن هم فول نیست حدود پنجاه درصد هست سه تا فایل همزمان در دانلود منجر گذاشتم هرکدام حدود 2/5 مگ سرعت در دانلود منیجر داشت سه گیگ رو در شش هفت دقیقه دانلود میکردم مودم 4g هواووی E8372 گرفتم هم قیمتش مناسبه زیر دویست تومن و هم وای فای داره جمع جور هم هست همه جا میشه بردش(بصورت usb هست). البته دوستان اگه قراره هزینه کنید و مودم بخرید قبلش حتما تست سرعتی بزنید چون همانطور که گفتم همون ایرانسل هم همه جا از ابن سرعتها نیست دکل به دکل فرق داره ولی درکل الان بیشتر جاها سرعت خوب هست و نسبت به سالهای گذشته پیشرفت کرده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Last edited by arsinn; 13-04-2017 at 03:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)