همه دارن خلاف مصوبه عمل میکنن کی به کیه هر کس به یک نحوی![]()
همه دارن خلاف مصوبه عمل میکنن کی به کیه هر کس به یک نحوی![]()
من که شدید از های وب راضیم ؛ پینگ عالی و 8.8.8.8 و گوگل رو 70 اینا و سرعتم در طی روز عالی و استریم عالی و همه چی خوب ؛ قبل از این شاتل داشتم و کیفیتش خوب بود ، منتها پینگ و کیفیت های وب رو نداشت و نکته ی دیگه اینکه خطم رو شاتل تا نهایت 14 مگ آپ میشد ولی رو های وب تا 18 مگ آپ میشه و جالبه که هرچی میگذره ، کیفیت خطم بهتر میشه!!!
در نهایت لازمه که این نکته اساسی رو خدمت همه بگم و اون اینکه ، کیفیت هر شرکت ، مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه و همین های وب ممکنه واسه یکی افتضاح باشه و باید خود طرف آزمون و خطا کنه و ببینه که کدوم شرکت تو منطقش خوبه و نباید اومد تو این تاپیک و نسخه کلی پیچید که ایها الناس ، های وب گند زده و آشغاله و سمتش نیاین!!
Last edited by 4l1r3z4; 07-12-2017 at 23:27.
های وب و تمام شرکت ها دارن تخلف میکنن مردم باید برن اینستاگرام وزیر و بهش بگن چه خبر شده های وب که دزد ترین شرکت هست.
با سلام
خیر، حرف وزیر این بود که ترافیک داخل از نصف ترافیک خارج گرانتر نباشد. الان های وب میتونه بگه من دارم یک چهارم میدم.
Sent from my E2333 using Tapatalk
خوب وقتی یک تو منطقه سرعت خوب نیست ، مقصر اصلی کیه ؟ خود های وب هست ، وقتی میان بیشتر از ظرفیت شون سرویس میدن و باعث میشه تو ساعات اوج مصرف سرعت کم باشه ، تقصیر خود های وب هست.
در منطقه ما در کل شبانه روز سرعت به بالای 6 مگابیت نمیرسه.
همینطور که می بینید در متن دستور العمل تنظیم مقررات به شماره 266 گفته شده حجم ترافیک داخلی حداقل 2 برابر ترافیک خارجی محاسبه شود.ارایه کننده خدمت ملزم است تا درهمه سطوح جدول و تمامی طرحهاي تنظیمی خود نسبت به تفکیک و ارایه حجم
ترافیک بینالملل از داخل به نحوي اقدام کند که آستانه استفاده منصفانه ترافیک داخل حداقل دو) (2برابر آستانه استفاده
منصفانه ترافیک بین الملل باشد
این حداقل یعنی که 2 کمترین ضریب است و می توانند 3 یا 4 یا حتی بیشتر هم در نظر بگیرند.چون ضریب کف را مشخص کردند(2) اما سقف را مشخص نکردند![]()
سرعت از دیروز دوباره کند شده برام !
اینم وضعیت پینگ : ( قابل توجه دوستانی که پینگ عالی دارن ! )
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 08-12-2017 at 12:59.
واسه من هم زیاد جالب نیست :
تقریبا این وضعیت هر روز هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)