این مشکل رو منم دارم! اینکار رو بکن بهتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو منم دارم! اینکار رو بکن بهتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اصلا خودشونم نمیدونن چی میگن.
تقریبا دو هفته از درخوسات من گذشته.
الان دو بار از 2 هفته قبل زنگ زدن میگن بیاییم مودم نصب کنیم میگم خودم بلدم
4 روز پیش با بدختی رمز و نام کاربریمو دادن. گفتن 72 ساعت دیگه فعال میشه.
ولی مشکل اینه که ظاهرا خطم دایر نیست!!!؟
حالا این دایری چه صیغه ایه و فرقش با رانژه چیه من نمیدونم...
وقتی من با نام کاربری و رمز عبوری که بهم دادن نمیتونم حتی وارد پنل کاربری ام در سایتشون بشم...نصاب بیاد اینجا چیکار کنه؟؟؟/ فقط پولشو بگیره؟؟؟؟؟
الان هی میگکن منتظر باشید از طرف ما زنگ میزنن اعلام دایری خط میکنن؟؟؟
ولی حالا 2 هفته گذشته فقط 3-4 یه بار از طرف واحد نصب زنگ میزنن برای فرستادن کارشناس!!! نصب مودم!؟؟؟؟
والا گیج شدم!!!!!
بین 3 روز تا یک هفته
بستگی به مرکز مخابراتی داره
مال من 3 روزه اکی شد
دوستانی که نامحدود دارند آیا این چند وقته برای شما پیش اومده که سرعت دانلود براتون خیلی پایین باشه؟
برای من که دیوانه وار پایین هست
به نظر من اینها از طریق طرح شگفت انگیز یک سری ها رو از نامحدود به حجمی ببرند و این دسته از دوستانی هم که تو نامحدود باقی موندند هم می خواهند تا با سرعت پایین دانلود له حجمی بکشوند که سیستم حجمی هم متاسفانه سر وسامان نداره.
چکار می تونیم بکنیم از این وضعیتی که داریم؟
قبلا از جایی سرویس داشتین؟
اگه آره مطمعن هستین که از جای قبلی خطتون رو تخلیه کردین؟؟
اگه نکرده باشین ممکنه این موضوع واسه رانژه جواب نگیره و این پرونده هی برگشت بخوره
- - - Updated - - -
قبلا از جایی سرویس داشتین؟
اگه آره مطمعن هستین که از جای قبلی خطتون رو تخلیه کردین؟؟
اگه نکرده باشین ممکنه این موضوع واسه رانژه جواب نگیره و این پرونده هی برگشت بخوره
میگن تو کشورهای خارجه اگر اختلالی توی سرویس پیش بیاد و قطعی داشته باشی بعد از رفع خرابی خودشون زنگ میزنن میگن بابت اشکالات ازتون عذر میخواهیم.
حالا من دو هفته است درگیر این هستم که به این اپراتورها و مسئول شون بفهمون یک نفر داره پسورد من رو تغییر میده و از کارمندان خود مخابراته و امروز زحمت کشیده با یوزر و پسورد من وارد سایت شده و سرویس من رو به 128 تغییر داده و الان با سرعت 16کیلوبایت در خدمت شما هستم تازه میگن قانونن نمیشه تا یک ماه آینده سرویس رو تغییر داد و سایت اجازه نمیده.
جالبیش اینکه سوپروایزر به من میگه ممکنه در isp های خصوصی این اتفاق بیوفته و یک کارمند بتونه همچین کاری کنه ولی در مخابرات امکان نداره
Last edited by Apollo; 12-11-2015 at 00:56.
شاید هم یکی پسورتو میدونسته دشمنی داشته باهاتوارد پنل شده سرویست رو کاهش داده پهنای باندشو.
آقا من بالاخره وصل شدم!!!!!!!!!!!
ولی عجیب اینکه همچنان نمیتونم از سایت خودشون وارد سیستم و پنلم بشم!؟؟؟؟؟
طرف در پشتیبانی میگه بعضی موقع ها بخاطر بروزرسانی سایت!!! اینجوری میشه؟؟؟برای شما هم اینطوری؟؟؟
الان از کجا بفهمم حجم مصرفی ام رو؟
- - - Updated - - -
آقا من بالاخره وصل شدم!!!!!!!!!!!
ولی عجیب اینکه همچنان نمیتونم از سایت خودشون وارد سیستم و پنلم بشم!؟؟؟؟؟
طرف در پشتیبانی میگه بعضی موقع ها بخاطر بروزرسانی سایت!!! اینجوری میشه؟؟؟برای شما هم اینطوری؟؟؟
الان از کجا بفهمم حجم مصرفی ام رو؟
چرا آخه یه کارمند باید همیچین کاری بکند ؟! مشکل از سمت خودت هست.
۱- فریم ور مودمت رو آپدیت کن ( به بعد از ۲۰۱۴ ) - اگه مودت فریم ورش قدیمی تر از ۲۰۱۴ هست و آپدیت براش نیومده٬ برو یه مودم جدید بخر.
۲- ریستور تو دیفالت کن و دوباره کانفیگ کن.
۳- WPS خاموش کن.
۴- پسورد WPA2/AES.
5- Firewall مودم و سیستمت رو روشن کن.
۶- دیفالت پسورد ورود مودمت رو عوض کن.
همه این کار ها رو که کردی بعد مودمت رو آنلاین کن.
Last edited by Firebirds; 12-11-2015 at 10:53.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)