تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1673 از 1783 اولاول ... 6731173157316231663166916701671167216731674167516761677168317231773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,721 به 16,730 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصلا فقط لفتش میدن
    برای من تا تیر بود ولی 2 هفته لفت دادن تا تخلیه کردم
    درخواست تخلیه دادی از تو پنلت مودمتو خاموش کن و هیچ بسته نخر
    بعد شکایت کن بعد 3 روز سریع تر کارتو راه بندازن
    خواستی بفهمی از کجا تخلیه شده برو تو پنلت با یوزر پسوردت اگه رفت هنوز تخلیه نشده وضعیتتم از همونجا ببین البته با ی نت دیگه برو
    من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درضمن دوستان تنها سرویس دارای ترافیک شبانه رو2مگ هستش کسی تستش کرد شبانه محدود میشه یانه خیلی جالبه اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    در مورد این سرویس به اصطلاح شبانه دارشون من زنگ زدم پرسیدم شبانه اش چه طوریه
    فرمودن : تنها 7 گیگابایت ترافیک شبانه بهش تعلق می گیره و دیگه مثل قدیم ها اگر حجم اضافه هم خریداری کنید به حجم شبانه چیزی اضافه نمیشه
    یعنی بابت 7 گیگ 5 هزار تومن طلب می کنن و ارائه این سرویس ها تنها برای فریب کاربران ارائه شده و شبانه اش اون شبانه ای که فکر می کنین نیست
    این وضعیت مقایسه کنید با بسته های شبانه ایرانسل و سرویس های آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین که شبانه اشون نامحدود هستن
    Last edited by mahddi; 09-04-2017 at 15:12.

4. این کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

بس پولم رفت دوستان من میخوام پارس انلاین برم کسی میدونه شرایط ثبت نامش چجوری ممنون میشم راهنمائی کنین چون رفتم سایت ثبت نامی ندیدم منطقه مارو پوشش میده شمارمو زدم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !
    من درخواست تخلیه دادم عمل نکردن بهونه اوردن گفتن تو 48 ساعت گذشته از سرویستون استفاده کردید
    تخلیه نشده
    مودمتو خاموش کنید یه هفته بعد روشن کردم دیدم لینک ندارم زدم بره رو های وب نامه برگشت خورد باز دوباره نامه رو زنگ زدم فرستادن و شکایت کردم از صبانت اوکی شد

7. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بس پولم رفت دوستان من میخوام پارس انلاین برم کسی میدونه شرایط ثبت نامش چجوری ممنون میشم راهنمائی کنین چون رفتم سایت ثبت نامی ندیدم منطقه مارو پوشش میده شمارمو زدم
    زنگ بزنید نماینده استعلام بگیرید مرکز مخابراتیتون رو
    سرچ کنید نماینده گان فروششونو نوشتن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پارس آنلاین هم همچین مالی نیست قیمت‌هاش گرونه یا شبانه نداره یا اگه شبانه روش هست حجم روزانه خیلی کم هست(که مجبور بشی ترافیک بخری) پیشنهاد "باحالش" هست شش ماهه 24 گیگ 124 هزار تومن یعنی برای یکسال با 48 گیگ 250 هزارتومن باید بدی که شبانه رایگان داشته باشی. فعلا تا مرداد ماه صبحانه صبانت رو دارم 60 گیگ یکساله 68 هزارتومن با شبانه رایگان(خدا رحمتش کنه این سرویس رو ). امیدوارم دوباره این سرویسها برگرده وگرنه الان همه شرکتها گرون کردن و کم و بیش فرق زیادی باهم ندارند. شرایط تغییر نکنه من یه مودم میگیرم و سراغ اینترنت همراه میرم سرعت خیلی بیشتر و طرح های شبانه رایگان ساعتی و ماهانه داره. من ایرانسل یک شب سه ساعت گرفتم با دو تومن و نزدیک 50 گیگ دانلود داشتم انجام دادم.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

10. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

پارس آنلاین هم همچین مالی نیست قیمت‌هاش گرونه یا شبانه نداره یا اگه شبانه روش هست حجم روزانه خیلی کم هست(که مجبور بشی ترافیک بخری) پیشنهاد "باحالش" هست شش ماهه 24 گیگ 124 هزار تومن یعنی برای یکسال با 48 گیگ 250 هزارتومن باید بدی که شبانه رایگان داشته باشی. فعلا تا مرداد ماه صبحانه صبانت رو دارم 60 گیگ یکساله 68 هزارتومن با شبانه رایگان(خدا رحمتش کنه این سرویس رو ). امیدوارم دوباره این سرویسها برگرده وگرنه الان همه شرکتها گرون کردن و کم و بیش فرق زیادی باهم ندارند. شرایط تغییر نکنه من یه مودم میگیرم و سراغ اینترنت همراه میرم سرعت خیلی بیشتر و طرح های شبانه رایگان ساعتی و ماهانه داره. من ایرانسل یک شب سه ساعت گرفتم با دو تومن و نزدیک 50 گیگ دانلود داشتم انجام دادم.

کدوم سرویس ایرانسل؟ اون همراه 4G یا اینترنت نسل ۴ ثابت TD-LTE؟ اگه میشه مشخصاتشو بفرستین. اینطوری که شما میگین که ایرانسل واسه دانلود اورژانسی به صرفه‌تره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه و بگه بهترین جایگزین صبانت کدوم شرکته؟ پارس آنلاین؟ شاتل؟ آسیاتک؟ ایرانسل؟ شما که پیشنهاد تخلیه خط می‌دین، جایگزینش را هم معرفی کنید. ممنون.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه و بگه بهترین جایگزین صبانت کدوم شرکته؟ پارس آنلاین؟ شاتل؟ آسیاتک؟ ایرانسل؟ شما که پیشنهاد تخلیه خط می‌دین، جایگزینش را هم معرفی کنید. ممنون.
    به نظر من
    صبا نت براي وب گردي جزو عالي ترين ها ست
    براي دانلود هم شبانه ساعتي ايرانسل

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

14. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من
    صبا نت براي وب گردي جزو عالي ترين ها ست
    براي دانلود هم شبانه ساعتي ايرانسل

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    موافقم. خصوصا اگر با ترافیک خارجی سروکار داشته باشی صبانت از این بابت خوبه لودینگ صفحات عالی هست سرعت خوبی هم میده من اسیاتک داشتم جگرم خون بود حتی قند شکن ها روش درست کار نمیکردن . برای دانلود هم منظور من و چیزی که استفاده کردم همون اینترنت موبایل 3gو 4g بود. بالاخره این روزها هرکجا هم باشی حداقل یکی از سه تا اپراتور سرعت خوبی بهت میدن. من تو خونه همراه اول میگیرم چون ایرانسل پوشش خوبی نداره یکشب نامحدود (2_7) هزار تومن هست که تازه H+ هم هست سرعتش 10-20 مگابیت در ثانیه هست و 14-18 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.محل کارم ایرانسل 4g پوشش خوب داره که همانطور که گفتم سرعت عالی داره تو یکساعت حدود 18-20 گیگ دانلود میشه سرعت دانلودش40-60 مگابیت در ثانیه هست( یکساعتش رو 900 تومن و سه ساعتش رو2000 تومن میده) . راستش من دانلود مجانی صبانت رو فقط برای یوتیوب یا اپدیت برنامه هام یا کلیپ های واتساپ و وایبر استفاده میکنم چون واقعا با سرعت 120 شبانه در هر ساعت 400 مگ حدودا میخواد دانلود بشه حالا منی که یک بازی میخوام 42 گیگ باید دوهفته هر شب دانلود کنم که اصلا ارزش نداره وقت و انرژی بگذارم. بجاش دو سه ساعت ایرانسل میگیرم و کارم انجام میدم. برای کسانی که هرشبه دانلود زیاد دارند من نظری ندارم اما برای کسانی مانند من که وبگردی باکیفیت با دانلود هر از گاهی یا بقول دوستمون اورژانسی لازم دارند بنظرم همین ترتیب صبانت با اینترنت موبایل انتخاب خوبیه. البته بازهم امیدوارم وضعیت بحالت قبل برگرده و طرح ها و جشنواره های مناسب بگذارند.

16. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •