من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !
من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !
سلام
در مورد این سرویس به اصطلاح شبانه دارشون من زنگ زدم پرسیدم شبانه اش چه طوریه
فرمودن : تنها 7 گیگابایت ترافیک شبانه بهش تعلق می گیره و دیگه مثل قدیم ها اگر حجم اضافه هم خریداری کنید به حجم شبانه چیزی اضافه نمیشه
یعنی بابت 7 گیگ 5 هزار تومن طلب می کنن و ارائه این سرویس ها تنها برای فریب کاربران ارائه شده و شبانه اش اون شبانه ای که فکر می کنین نیست
این وضعیت مقایسه کنید با بسته های شبانه ایرانسل و سرویس های آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین که شبانه اشون نامحدود هستن
Last edited by mahddi; 09-04-2017 at 15:12.
بس پولم رفت دوستان من میخوام پارس انلاین برم کسی میدونه شرایط ثبت نامش چجوری ممنون میشم راهنمائی کنین چون رفتم سایت ثبت نامی ندیدم منطقه مارو پوشش میده شمارمو زدم
من درخواست تخلیه دادم عمل نکردن بهونه اوردن گفتن تو 48 ساعت گذشته از سرویستون استفاده کردید
تخلیه نشده
مودمتو خاموش کنید یه هفته بعد روشن کردم دیدم لینک ندارم زدم بره رو های وب نامه برگشت خورد باز دوباره نامه رو زنگ زدم فرستادن و شکایت کردم از صبانت اوکی شد
زنگ بزنید نماینده استعلام بگیرید مرکز مخابراتیتون رو
سرچ کنید نماینده گان فروششونو نوشتن
پارس آنلاین هم همچین مالی نیست قیمتهاش گرونه یا شبانه نداره یا اگه شبانه روش هست حجم روزانه خیلی کم هست(که مجبور بشی ترافیک بخری) پیشنهاد "باحالش" هست شش ماهه 24 گیگ 124 هزار تومن یعنی برای یکسال با 48 گیگ 250 هزارتومن باید بدی که شبانه رایگان داشته باشی. فعلا تا مرداد ماه صبحانه صبانت رو دارم 60 گیگ یکساله 68 هزارتومن با شبانه رایگان(خدا رحمتش کنه این سرویس رو ). امیدوارم دوباره این سرویسها برگرده وگرنه الان همه شرکتها گرون کردن و کم و بیش فرق زیادی باهم ندارند. شرایط تغییر نکنه من یه مودم میگیرم و سراغ اینترنت همراه میرم سرعت خیلی بیشتر و طرح های شبانه رایگان ساعتی و ماهانه داره. من ایرانسل یک شب سه ساعت گرفتم با دو تومن و نزدیک 50 گیگ دانلود داشتم انجام دادم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
کدوم سرویس ایرانسل؟ اون همراه 4G یا اینترنت نسل ۴ ثابت TD-LTE؟ اگه میشه مشخصاتشو بفرستین. اینطوری که شما میگین که ایرانسل واسه دانلود اورژانسی به صرفهتره.
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه و بگه بهترین جایگزین صبانت کدوم شرکته؟ پارس آنلاین؟ شاتل؟ آسیاتک؟ ایرانسل؟ شما که پیشنهاد تخلیه خط میدین، جایگزینش را هم معرفی کنید. ممنون.
به نظر من
صبا نت براي وب گردي جزو عالي ترين ها ست
براي دانلود هم شبانه ساعتي ايرانسل
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
موافقم. خصوصا اگر با ترافیک خارجی سروکار داشته باشی صبانت از این بابت خوبه لودینگ صفحات عالی هست سرعت خوبی هم میده من اسیاتک داشتم جگرم خون بود حتی قند شکن ها روش درست کار نمیکردن . برای دانلود هم منظور من و چیزی که استفاده کردم همون اینترنت موبایل 3gو 4g بود. بالاخره این روزها هرکجا هم باشی حداقل یکی از سه تا اپراتور سرعت خوبی بهت میدن. من تو خونه همراه اول میگیرم چون ایرانسل پوشش خوبی نداره یکشب نامحدود (2_7) هزار تومن هست که تازه H+ هم هست سرعتش 10-20 مگابیت در ثانیه هست و 14-18 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.محل کارم ایرانسل 4g پوشش خوب داره که همانطور که گفتم سرعت عالی داره تو یکساعت حدود 18-20 گیگ دانلود میشه سرعت دانلودش40-60 مگابیت در ثانیه هست( یکساعتش رو 900 تومن و سه ساعتش رو2000 تومن میده) . راستش من دانلود مجانی صبانت رو فقط برای یوتیوب یا اپدیت برنامه هام یا کلیپ های واتساپ و وایبر استفاده میکنم چون واقعا با سرعت 120 شبانه در هر ساعت 400 مگ حدودا میخواد دانلود بشه حالا منی که یک بازی میخوام 42 گیگ باید دوهفته هر شب دانلود کنم که اصلا ارزش نداره وقت و انرژی بگذارم. بجاش دو سه ساعت ایرانسل میگیرم و کارم انجام میدم. برای کسانی که هرشبه دانلود زیاد دارند من نظری ندارم اما برای کسانی مانند من که وبگردی باکیفیت با دانلود هر از گاهی یا بقول دوستمون اورژانسی لازم دارند بنظرم همین ترتیب صبانت با اینترنت موبایل انتخاب خوبیه. البته بازهم امیدوارم وضعیت بحالت قبل برگرده و طرح ها و جشنواره های مناسب بگذارند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)