تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1673 از 4428 اولاول ... 673117315731623166316691670167116721673167416751676167716831723177321732673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,721 به 16,730 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب اینا خودشون اینترنت رو قطع می کنن من چی کار کنم پس ؟

نامردا
    برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد یعنی ساعت 12.50 دقیقه قطع شد
    ساعت 1دوباره وصل شدم تا 4 صبح 1گیگو700گرفته
    اما پارس آنلاین دیشب رو برام 1 دقیقه حساب کرده و 190 مگ رایگان زده(خیلی نگران بودم از ترافیکم کم بشه)

2. 2 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت سرویس داشته باشه؟
    سرعت روزانه چطور هستش؟
    قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
    سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟

4. این کاربر از ashi-khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خوب اینا خودشون اینترنت رو قطع می کنن من چی کار کنم پس ؟

نامردا
    از اون لحاظ بله ، امکان داره گاها خودشون گاهی شیطنت بکنن ولی دز طی دو سالی که دارم از ترفند استفاده میکنم فقط یکبار تو اون ساعت دیسکانکت شده که اونم من از خوش شانسی اونشب دانلود نمیکردم
    البته یکبار هم درست با ساعت من 00:59:40 ثانیه دیسکانکت شد که فکر کردم حجم رو از دست دادم ولی وقتی به اکانتم رفتم دیدم زمان دیسکانکت با تایم اونا 1:00:02 ثانیه بوده یعنی اگه 3 ثانیه زودتر دیسکانکت میشد تمام حجم دانلودی ازم کم میشد

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

شما نگران نباش ممکنه مشکلی در سرور بوده باشه که دیسکانکت شده ، ولی فکر نکنم خودشون به عمد این کارو انجام بدن !
    راستی شما از کانکشن ویندوز یا Bridge استفاده میکنی حتما ، درسته ؟ این حالت امن ترین حالت ارتباط هست ، چون اگه قرار باشه شیطنت هم بکنن ، بیشتر مانورشون روی حالت اکثریت یعنی pppoe هست . بطور مثال قبل اینکه L2TP توسط مخابرات محدود نشه با کانکشن بریج و این حالت میشد براحتی محدودیت دانلود شبانه رو دور زد و با حداکثر سرعت دانلود کرد که همین کار با pppoe امکانپذیر نبود چرا ؟ چون برنامه مقابله با اینکار رو فقط برای pppoe نوشته بودن و اینکه اکثریت از این حالت استفاده میکنن .
    پس شما اگه از حالت بریج استفاده کنی مطمئن تر از حالت روتر خوده مودم هست و میزان دیسکانکتی هم کمتره !
    Last edited by saeed774; 22-04-2012 at 14:13.

6. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره Bridge هست یوزر پس میدم به کانکشنی که ساختم

دیشب سرعت از 4 شب روی 150 بود و کم نشد هزارتا موزیک دانلود کردم ، حجمم فکر کنم کم نکرده این 12:35 تا 12:55 الان که می بینیم

8. 2 کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

شاهکار زاکس آفلاین
    سرعت رو حال کنین،توی روز،256 کیلوبایت

10. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

یه سوال از بچه های پارس داشتم،شما با VCI چند وصل میشین؟35 یا 59؟آیا فرقی هم دارن؟
    این مال امروزه:
    Last edited by bomberman; 22-04-2012 at 14:44.

12. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه سوال از بچه های پارس داشتم،شما با VCI چند وصل میشین؟35 یا 59؟آیا فرقی هم دارن؟
    این مال امروزه:
    فکر کنم برای تهران و کرج 35 و برای شهرستان ها 59 باشه ، روی سرعت تفاوتی نداره ولی اگه در تهران 59 بزنی اینترنت قطع میشه و بالعکس

14. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید

16. این کاربر از babaktuta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Reckoner's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی شما از کانکشن ویندوز یا Bridge استفاده میکنی حتما ، درسته ؟ این حالت امن ترین حالت ارتباط هست ، چون اگه قرار باشه شیطنت هم بکنن ، بیشتر مانورشون روی حالت اکثریت یعنی pppoe هست . بطور مثال قبل اینکه L2TP توسط مخابرات محدود نشه با کانکشن بریج و این حالت میشد براحتی محدودیت دانلود شبانه رو دور زد و با حداکثر سرعت دانلود کرد که همین کار با pppoe امکانپذیر نبود چرا ؟ چون برنامه مقابله با اینکار رو فقط برای pppoe نوشته بودن و اینکه اکثریت از این حالت استفاده میکنن .
    پس شما اگه از حالت بریج استفاده کنی مطمئن تر از حالت روتر خوده مودم هست و میزان دیسکانکتی هم کمتره !
    ممکنه توضیح بدید چطور می‌شه از Bridge استفاده کرد؟ منظور از کانشکن Bridge چیه؟

18. این کاربر از Reckoner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

مود کانکشن Bridge مختص کار به صورت تک کاربره‌س، به این صورت که از طریق مودمتون حالا هر چند تا پورت اترنت یا حتی وایرلس نتورک داشته باشه، بازم تنها می‌تونید از طریق یک کامپیوتر ( یا موبایل ) به اینترنت متصل بشید

پو اما NAt که به نوعی یکی از زیر شاخه‌های PPPoE هست، این امکان رو می‌ده تا با یک مودم، راتر و یا اکسس پوینت، به صورت چند کاربره از خط اینترنت، چه با سیم و چه بی‌سیم استفاده کنید

از لحاظ سرعت که تفاوتی تو کاربری خونگی ندارن

و از لحاظ امنیت، اگه با یک سیستم فقط به اینترنت متصل می‌شید و مودمتون هم قابلیت بی‌سیم داره، عیبی نداره مود کانکشن رو به Bridge تبدیل کنید

نکته‌ی منفی در مورد بریج کانکتینگ : در این مود اتصال، شما برای وصل شدن به اینترنت باید روی سیستم خودتون یه کانکشن ( مثل دایل آپ بسازید ) ولی برای PPPoE نیازی به ساخت کانکشن نیست
    طرز اتصال هم بسیار ساده هست
    کافیه داخل مودمت تنظیمات رو روی Bridging قرار بدی
    داخل سیستم عاملت کانکشن Broadband (PPPOE) s ایجاد کنی و اطلاعات کابری ADSL رو وارد کنی.

20. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •