برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد یعنی ساعت 12.50 دقیقه قطع شد
ساعت 1دوباره وصل شدم تا 4 صبح 1گیگو700گرفته
اما پارس آنلاین دیشب رو برام 1 دقیقه حساب کرده و 190 مگ رایگان زده(خیلی نگران بودم از ترافیکم کم بشه)
برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد یعنی ساعت 12.50 دقیقه قطع شد
ساعت 1دوباره وصل شدم تا 4 صبح 1گیگو700گرفته
اما پارس آنلاین دیشب رو برام 1 دقیقه حساب کرده و 190 مگ رایگان زده(خیلی نگران بودم از ترافیکم کم بشه)
بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت سرویس داشته باشه؟
سرعت روزانه چطور هستش؟
قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟
از اون لحاظ بله ، امکان داره گاها خودشون گاهی شیطنت بکنن ولی دز طی دو سالی که دارم از ترفند استفاده میکنم فقط یکبار تو اون ساعت دیسکانکت شده که اونم من از خوش شانسی اونشب دانلود نمیکردم
البته یکبار هم درست با ساعت من 00:59:40 ثانیه دیسکانکت شد که فکر کردم حجم رو از دست دادم ولی وقتی به اکانتم رفتم دیدم زمان دیسکانکت با تایم اونا 1:00:02 ثانیه بودهیعنی اگه 3 ثانیه زودتر دیسکانکت میشد تمام حجم دانلودی ازم کم میشد
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
شما نگران نباش ممکنه مشکلی در سرور بوده باشه که دیسکانکت شده ، ولی فکر نکنم خودشون به عمد این کارو انجام بدن !
راستی شما از کانکشن ویندوز یا Bridge استفاده میکنی حتما ، درسته ؟ این حالت امن ترین حالت ارتباط هست ، چون اگه قرار باشه شیطنت هم بکنن ، بیشتر مانورشون روی حالت اکثریت یعنی pppoe هست . بطور مثال قبل اینکه L2TP توسط مخابرات محدود نشه با کانکشن بریج و این حالت میشد براحتی محدودیت دانلود شبانه رو دور زد و با حداکثر سرعت دانلود کرد که همین کار با pppoe امکانپذیر نبود چرا ؟ چون برنامه مقابله با اینکار رو فقط برای pppoe نوشته بودن و اینکه اکثریت از این حالت استفاده میکنن .
پس شما اگه از حالت بریج استفاده کنی مطمئن تر از حالت روتر خوده مودم هست و میزان دیسکانکتی هم کمتره !
Last edited by saeed774; 22-04-2012 at 14:13.
اره Bridge هست یوزر پس میدم به کانکشنی که ساختم
دیشب سرعت از 4 شب روی 150 بود و کم نشد هزارتا موزیک دانلود کردم ، حجمم فکر کنم کم نکرده این 12:35 تا 12:55 الان که می بینیم
شاهکار زاکس آفلاین
سرعت رو حال کنین،توی روز،256 کیلوبایت
![]()
یه سوال از بچه های پارس داشتم،شما با VCI چند وصل میشین؟35 یا 59؟آیا فرقی هم دارن؟
این مال امروزه:
![]()
Last edited by bomberman; 22-04-2012 at 14:44.
فکر کنم برای تهران و کرج 35 و برای شهرستان ها 59 باشه ، روی سرعت تفاوتی نداره ولی اگه در تهران 59 بزنی اینترنت قطع میشه و بالعکس
سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید
ممکنه توضیح بدید چطور میشه از Bridge استفاده کرد؟ منظور از کانشکن Bridge چیه؟
طرز اتصال هم بسیار ساده هست
کافیه داخل مودمت تنظیمات رو روی Bridging قرار بدی
داخل سیستم عاملت کانکشن Broadband (PPPOE) s ایجاد کنی و اطلاعات کابری ADSL رو وارد کنی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)