محتوای مخفی: طولانی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
با هم پست دادیم.7:04![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
محتوای مخفی: طولانی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
با هم پست دادیم.7:04![]()
باید این مراحل رو بری:
1. You need to find 4 map pieces (You need 40 lvl to find them):
You get the 1th part when working at Treasure hunt
2th part - Grave robber
3th part - Guarding the fort
4th part - Gemstone search
2. Combine it:
Then work on Evangelizing and you get the full map
3. Go to Henry and he will give you the list:
Pick axe
Spade
3 dynamites
Work at Selling news paper the western star with the list equipped and you get the Backpack
Do rafting wood with the list equipped and you get the Torch
Work at Cowboy with the list equipped a and you get the Cart
4. Go to Henry for a quest.
5. Find 3 quest givers in sectors:
2nd from top and 2nd from left (2,2)
(4,4)
(3,8)
6. Go to Forest Meadow.
7. Lose a duel.
8. Go to sheriff.
9. Forest Meadow.
10. Go to Chinese (2,5)
11. Go to the River (2,6)
12. Win a duel.
13. Get the canoe when doing feeling trees in forest medow with the gold dust equipped
14. Back to the river.
THE END
Reward for whole quest series is:
1865 EXP
1$
Rusty Muzzle-Loader
Gold Nugget
-----------
ا همزمان شد 09:54![]()
![]()
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 21:59.
بچه ها (سعید!) من 43 تا اسکیل بیکار دارم و اون عکسه رو هم گم کردم! با داشتنش هم زیاد به جایی نمیرسیدم چون نمی دونم به چه ترتیبی استادشون کنم. هروقت هرکس (سعید!) وقت کرد ما رو یکم راهنمایی کنه.
این اسکیلای هم اکنون ماست:
بقیه رو چکار کنم؟ میخوام آخرش همه کارها رو باز کنم. دوئلر نیستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
میخام کلاه کریسمسو بگیرم حتما. digging grave هنوز برام باز نشده.
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
شانس پیدا کردن آیتم (یا بهتره بگم پروداکت، نه لباس و این چیزا) با افزایش ال پی بالا میره؟ در این صورت میخام پیکینگ پرتقال! هم ال پیش بره بالا.
آها راستی من نفهمیدمیمم این کوئست کریسمس از 2 راه میشه کلاهشو گرفت؟ چون من تا 30 سال دیگه نمی تونم تریدینگ ویت سرخپوست ها رو باز کنم... از اون راه سادهه میشه رفت؟
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم؛ البته میدونم این حرفا چیه... وظیفتونه
صاحابش اومد!کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان) amin_fixfox, *Ali*
علی من گناه دارم
منو نخور![]()
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 22:37.
باید اول طوری بچینی که کار های پور پول داشته باشی پولت زیاد شد یکدفعه جابجا کنی
کوئست هم هرچی وست استیس گفت اوووکی هست!!
فردا امتحان فیزیک دارم هیچی بلد نیستم ، نخوندم ، حال ندارم بخونم: (((((((((((((((((((((((((
اه از ری اسکیل کردن (همینجور یه چیزی پروندم، اصلش همینه؟) متنفرمراه دیگه ای نیست؟ سریع و آسان؟!
بعدشم من پول تو جیبم نمیمونه، همینجور چیزای مارکت چشممو میگیره میرم میخرماین پیرمرده هم بعضی وقتا چیزای خوبی داره ولی معمولا پولم نمیرسه. اگه کارای پرپول باز بشه از اونم چیزمیز میخرم
دیگه پولی برای ری اسکیل (رجوع شود به پرانتز قبل) نمی مونه...
کلاس چندی؟ رشتت چیه (95.4% ریاضی!)؟ برو بخون اون حاله خودش میاد! چن صفحه که خوندی برو مسائل سادشو حل کن. اونوقت میگی ایول من انیشتینم. حاله پدیدار میشه و الی آخر
آها از حالا هم بزن 40~50 ساعت کار کنه که نگران بازی نباشی. بعضی وقتا بدجور فکرو مشغول میکنه
علی برو دیگه... میخوایم حرفای بدبد بزنیم جلوی تو نمیشه![]()
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 22:53.
3 ریاضیکلاس چندی؟ رشتت چیه (95.4% ریاضی!)؟ برو بخون اون حاله خودش میاد! چن صفحه که خوندی برو مسائل سادشو حل کن. اونوقت میگی ایول من انیشتینم. حاله پدیدار میشه و الی آخر
کتاب و پام هست اما دست روشه داره تایپ میکنه))
تو لولت پایین فعلا روی یک اسکیل که اکثر کار های پور پول رو باز میکنه باید تمرکز کنی![]()
به نظر من همه رو بده به دکس و کاریزما تا هم کارهای پر تجربه برات باز بشه هم پر پول.
من دوشنبه مدار الکتریکی دارم چهارشنبه ++c دارم و ساعت بعدشم معادلات دیفرانسیل دارم و شنبه هفته آینده آمار و احتمالات مهندسی دارم![]()
اوه اوه
کی وقت میکنی پلک بزنی؟
دارم همینکار رو میکنم، 2 تا به کاریزما، یکی به دکس
الآن مشکل سر اسکیل هاست...
-------------
الآن دکمه تشکرم دیگه نفس نداره باید یکی فوتش کنه؛ اینکه جواب میدین و تشکر نمیکنم دلیل بر نامرد بودنم نیست
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 23:55.
اگه سربازی اسکیل هات رو بده به لیدر شیپ و تاکتیک تا بزودی برات آمبوش اس تی باز بشه. الان من 117 تا دارم رو این کار که اجناس تا 3500$ تو لاک گیرم میاد و 160 تجربه و 180$ پول در ساعت. کاره خوبیه.
جالبش اینجاست که هنوز هیچ کدوم رو شروع نکردم به خوندن.![]()
2 بار پشت سر هم از دو ساعت Ambush برای من note در اومد: ))))))))))))))
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)