ممنون
جواب سوال اولم رو نمیدونید؟
ممنون
جواب سوال اولم رو نمیدونید؟
از این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینترنت اکسپلور استفاده کن البته بعد از پاک کردن کوکیها و هیستری ! شاید وارد شد![]()
نشد
یعنی چرا اینطوری شده مودم؟با اینکه ریست هم کردیمش میگه غلطه
پسورد رو خالی بذار و بزن ببین میره![]()
سلام
میشه لطفا آموزش راه اندازی مودم tp-link-8951 رو بهم بدید
با سلام سال نو همگی مبارک امیدوارم شاد و تندرست باشید
دوستان مودم من 2750 u دی لینک هست مشکی و سیستم عاملم xp
با مشخصات این Device Info
BoardID: DSL-2750U Software Version: ME_1.10 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-106.5 DSL PHY and Driver Version: A2pD030g.d23e Wireless Driver Version: 5.60.120.3.cpe4.406.0
الان یک هفته ای هست موقع ای که روشنش می کنم چراغ پاورش بعد حدود 6 ثانیه قرمز می شه و دیگه کانکت نمی شه باید چند دفعه این کارو انجام بدم تا درست بشه دیشب دهن ما رو ... میخواستم بدونم اولا مشکل چی هست دوما راهکاری دارید بدید این شب عیدی دگه دیگه ..در ضمن گارانتی داره حدودا 6 ماه مونده با توجه به اینکه شرکتش تا بعد از عید باز نیست راهکار می دید باید چه کار کنم یادم رفت بگم یک بار هم ریست کردم ولی باز درست نشد اگر نیازه اپدیت کنم و یا کار دیگه
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.
شاد و تندرست باشید
آپدیت کن و اگه درست نشد مجبوری ببری گارانتیبطورکلی مدل مشکی رنگش مشکل داره
![]()
سلام
مودم2750دی لینک دارم میخوام یکی از سیستم ها دیگه به هیچ وجه نتونه وصل بشه با وایرلس چه کار باید بکنم(قبلا استفاده کرده و وای فای رو روشن میکنه به صورت خودکار وصل میشه)میخوام دیگه اصلا نتونه وصل بشه چکار کنم
ممنون
می تونید راهنمایی بفرمائید چطوری آپدیتش کنم با سپاس
دیدم صفحه قبل یکی از دوستان لیکشو گذاشته با توجه به اطلاعاتی که دادم خدمتتون کدومشو باشید دانود کنم
Last edited by akbarahmadabadi; 20-03-2014 at 16:22.
اون لینکو خودم گذاشتم و همونطور که گفتم c1 مدل مشکی رنگه ! من این مودمو ندارم اما نحوه آپدیت کردنش در user manual مودم توضیح داده شده قطعا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)