تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1673 از 2014 اولاول ... 6731173157316231663166916701671167216731674167516761677168317231773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,721 به 16,730 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشین همیشه دوست دارم
    وجدانا مربی خوبی بود ... من با اینکه یه استقلالی هستم ولی باهاش خیلی حال کردم ...

خوشم اومد فصل پیش حال این سپاهانی ها رو گرفت

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مننم امیدارم
    البته من استقلالیم ولی تو اسیا قرمز وآبی برام فرقی ندارد
    اسقلال پرسپولیس
    سلام
    در ارتباط با پست قبلی باید بگم که من پرسپولیسی هستم
    ولی برای هر 4 تیم ایران در لیگ قهرمانان ارزوی موفقیت میکنم چون که اگر هر 4 تیم توی گروهشون موفق باشند
    این دلیله خوبی خواهد بود برای اثباط برتری ایران بر این اعراب پررو
    خارج از بحث عرب و غیر عرب
    این ها نماینده های کشورمون هستند

و باید اون هارو به چشم تیم ملی دید
    پس همه باید از تک تکشون حمایت کرد.
    آره، ولی من امید وارم فینال باشگاه های آسیا بین دو تیم ایرانی برگزار بشه خیلی حال میده. با تمام این اوصاف فکر کنم پرسپولیس به این برد خیلی نیاز داره وگرنه اوضاع تیم وخیم میشه.
    ;كاملا موافقم با همه دوستان.حق تيم هاي ما هست كه جزو 4 تيم برتر باشن تا اسم كشورمون پر افتخار تر شه

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

«یک و یک» اسپانسر پرسپولیس در اولین گام آسیایی
    باشگاه پرسپولیس در اولین دیدار این تیم مقابل الشارجه امارات، «یک و یک» را بعنوان اسپانسر مالی خود معرفی کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این باشگاه در راستای جذب اسپانسر، در اولین دیدار از سری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و در برابر الشارجه با اسپانسر «یک و یک» استارت می زند.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

باقری: بازیکنان سرنوشت بازی را تعیین می کنند
    دوشنبه ۱۹ اسفند
    نشست خبري مربیان و کاپیتان های پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، كريم باقري با حضور در نشست خبري پيش از ديدار با الشارجه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به سوالي مبني بر افت جسماني او در مقطع كنوني نسبت به اوايل فصل گفت: درست است شرايط جسماني من نسبت به هفته‌هاي ابتدايي ليگ پايين‌تر آمده است اما توجه داشته باشيد كه فشردگي مسابقات ليگ و حضور من در تيم ملي مهمترين دليل اين مساله بوده است. خوشبختانه با مرخصي كه از پرسپوليس گرفته‌ام و استراحتي كه انجام داده‌ام شرايطم بهتر شده و البته سعي مي‌كنم در تمرينات به وضعيت ايده‌آل گذشته برسم.

وي افزود: هر بازيكني در طول فصل نوسان دارد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. در حال حاضر تنها به اين مي‌انديشم كه با آمادگي كامل در تركيب پرسپوليس مقابل تيم الشارجه بازي كنم.

باقري در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري پيرامون شرايط پرسپوليس نسبت به ديگر رقباي همگروهش تصريح كرد: به هر حال همه تيم‌ها كه در اين جام حضور دارند، تيم‌هاي خوبي هستند. آنها خود را براي شروع قدرتمندانه در اين ليگ آماده‌ كرده‌اند و دوست دارند به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنند.

باقری در پایان گفت: طبيعتاً پرسپوليس هم، چنين عنواني را دوست خواهد داشت و براي رسيدن به آن تمام تلاش خود را به كار مي‌گيرد. مربيان صحبت‌هاي مختلفي پيرامون اين بازي‌ها مي‌كنند اما من اعتقاد دارم اين بازيكنان هستند كه سرنوشت بازي را در زمين تعيين خواهند كرد.

سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه امارات در نشست خبری قبل از بازی با پرسپولیس گفت: بازي مقابل پرسپوليس در حضور 100 هزار تماشاگر سخت است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، توني اوليويرا در نشست خبري پيش از بازي تيم‌هاي پرسپوليس و الشارجه گفت: از اين كه دوباره وينگادا را مي‌بينم، خوشحالم. همچنين بسيار خرسندم كه تيم الشارجه براي دومين بار در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شد و فردا بايد مقابل تيم بزرگي چون پرسپوليس بازي كند.

به طور صد در صد از سطح اين مسابقات آگاهي كامل دارم، شايد حضور الشارجه در اين ليگ براي بازيكنانش يك رويا بود اما ما سعي خواهيم كرد در شش بازي پيش‌رو تجربه بازيكنان را به حد بالايي برسانيم. كسب موفقيت در اين مسابقات نيازمند هماهنگي و تمركز بيشتر بازيكنان الشارجه خواهد بود. ما تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه نتايج خوبي كسب كنيم و هنوز اميدمان را با توجه به قوي‌تر بودن رقبا در اين گروه از دست نداده‌ايم.

وي درباره‌ عدم حضور بازيكنان مصدومش در بازي فردا افزود: واقعا بدون حضور چند بازيكن اصلي‌ ما كه مصدوم هستند، كار ما مقابل پرسپوليس سخت است اما هر مشكلي راه حلي دارد و ما سعي مي‌كنيم بازيكنان جايگزين را به حد آمادگي مطلوبي براي اين مسابقه برسانيم و يقين دارم كه آنها جايگزين‌هاي خوبي براي نفرات غايب خواهند بود.

اوليويرا همچنين درباره تجربه حضور در ورزشگاه آزادي براي بازيكنان الشارجه نيز گفت: بازيكنان ما در بهترين حالت، در حضور حتي 10 هزار تماشاگر هم به ميدان نرفته‌اند چه برسد به اينكه فردا در مقابل پرسپوليس بخواهند جلوي 100هزار تماشاگر بازي كنند. البته من در كارنامه بازيگري و مربيگري‌ام حضور در برابر چشمان حتي 120 هزار تماشاگر را هم تجربه كرده‌ام اما خوشحالم كه در رويارويي با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازيكنان ما به تجربه‌ بيشتري برسند.

ما هیچگاه نمي‌توانيم در استاديوم‌هاي تيم‌هاي مطرح اروپايي چون منچستر بازي كنيم و بازي كردن در اينجا را از اين نظر غنيمت مي‌دانيم.

وي ادامه داد: من مربي واقع‌بيني هستم و در روياهايم سير نمي‌كنم. درست است كه شانس پرسپوليس براي كسب موفقيت روي كاغذ بيشتر از الشارجه است اما گريه نمي‌كنم و تيمم را براي يك رويارويي قدرتمندانه مقابل پرسپوليس آماده مي‌كنم. هدف اول ما راهيابي به اين مسابقات بود و در مرحله بعد هم توانستيم دمپوي هند را از پيش‌رو برداریم.

در حال حاضر هم سطح مسابقات گروهي در اين مرحله بالاتر از ديدار با تيم هندي است و ما تمام تلاش‌مان را خواهيم كرد تا بهترين نتيجه را در اين مسابقات كسب كنيم.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرین پرسپولیس خوب داره حال این عربا رو میگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای ...
    پرسپولیس زلزله همینه همینه !!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

وااااااااااااااای خـــــــــــــــــــدا من تو پستم نمی گنجم !
    عالی بود عالی
    تیم عالی بازی کرد
    از همه نظر عالی بودیم هماهنگ و زیبا بازی کردیم
    آفرین به بچه ها
    آفرین به نیکبخت که به اوجش برگشت
    آفرین به کریمی که چقدر قشنگ بازی میکنه و چقدر قشنگ پاس میده
    آفرین به نوروزی که با جایگیری عالیش همچین گلی زد
    ایشالله 3 تا دیگه تو نیمه دوم میزنیم !

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ي ي ي ي ي !!!
    من كه غذا نتونستم بخورم !!!
    فوق العاده بودن ...
    به اميد پيروزيه صبا & استقلال ...
    تازه خليلي بياد تو خودش 3 4 تا ميزنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بايد ترتيبه اين عربهاي كثيف رو داد. پيش بسوي شيش تايي كردن عربها

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دم پرسپولیس گرم .. !
    فوق العاده بودن ..
    Only علی کریمی ! .. : دی ..

پس بگو چرا دلم روشن بود قبل بازی .. !

ایشالا 3 تا دیگه هم نیمه دوم میزنیم ..

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •