وجدانا مربی خوبی بود ... من با اینکه یه استقلالی هستم ولی باهاش خیلی حال کردم ...افشین همیشه دوست دارم
خوشم اومد فصل پیش حال این سپاهانی ها رو گرفت
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
وجدانا مربی خوبی بود ... من با اینکه یه استقلالی هستم ولی باهاش خیلی حال کردم ...افشین همیشه دوست دارم
خوشم اومد فصل پیش حال این سپاهانی ها رو گرفت
;كاملا موافقم با همه دوستان.حق تيم هاي ما هست كه جزو 4 تيم برتر باشن تا اسم كشورمون پر افتخار تر شه
«یک و یک» اسپانسر پرسپولیس در اولین گام آسیایی
باشگاه پرسپولیس در اولین دیدار این تیم مقابل الشارجه امارات، «یک و یک» را بعنوان اسپانسر مالی خود معرفی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این باشگاه در راستای جذب اسپانسر، در اولین دیدار از سری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و در برابر الشارجه با اسپانسر «یک و یک» استارت می زند.
باقری: بازیکنان سرنوشت بازی را تعیین می کنند
دوشنبه ۱۹ اسفندنشست خبري مربیان و کاپیتان های پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، كريم باقري با حضور در نشست خبري پيش از ديدار با الشارجه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به سوالي مبني بر افت جسماني او در مقطع كنوني نسبت به اوايل فصل گفت: درست است شرايط جسماني من نسبت به هفتههاي ابتدايي ليگ پايينتر آمده است اما توجه داشته باشيد كه فشردگي مسابقات ليگ و حضور من در تيم ملي مهمترين دليل اين مساله بوده است. خوشبختانه با مرخصي كه از پرسپوليس گرفتهام و استراحتي كه انجام دادهام شرايطم بهتر شده و البته سعي ميكنم در تمرينات به وضعيت ايدهآل گذشته برسم.
وي افزود: هر بازيكني در طول فصل نوسان دارد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. در حال حاضر تنها به اين ميانديشم كه با آمادگي كامل در تركيب پرسپوليس مقابل تيم الشارجه بازي كنم.
باقري در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري پيرامون شرايط پرسپوليس نسبت به ديگر رقباي همگروهش تصريح كرد: به هر حال همه تيمها كه در اين جام حضور دارند، تيمهاي خوبي هستند. آنها خود را براي شروع قدرتمندانه در اين ليگ آماده كردهاند و دوست دارند به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنند.
باقری در پایان گفت: طبيعتاً پرسپوليس هم، چنين عنواني را دوست خواهد داشت و براي رسيدن به آن تمام تلاش خود را به كار ميگيرد. مربيان صحبتهاي مختلفي پيرامون اين بازيها ميكنند اما من اعتقاد دارم اين بازيكنان هستند كه سرنوشت بازي را در زمين تعيين خواهند كرد.
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه امارات در نشست خبری قبل از بازی با پرسپولیس گفت: بازي مقابل پرسپوليس در حضور 100 هزار تماشاگر سخت است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، توني اوليويرا در نشست خبري پيش از بازي تيمهاي پرسپوليس و الشارجه گفت: از اين كه دوباره وينگادا را ميبينم، خوشحالم. همچنين بسيار خرسندم كه تيم الشارجه براي دومين بار در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شد و فردا بايد مقابل تيم بزرگي چون پرسپوليس بازي كند.
به طور صد در صد از سطح اين مسابقات آگاهي كامل دارم، شايد حضور الشارجه در اين ليگ براي بازيكنانش يك رويا بود اما ما سعي خواهيم كرد در شش بازي پيشرو تجربه بازيكنان را به حد بالايي برسانيم. كسب موفقيت در اين مسابقات نيازمند هماهنگي و تمركز بيشتر بازيكنان الشارجه خواهد بود. ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه نتايج خوبي كسب كنيم و هنوز اميدمان را با توجه به قويتر بودن رقبا در اين گروه از دست ندادهايم.
وي درباره عدم حضور بازيكنان مصدومش در بازي فردا افزود: واقعا بدون حضور چند بازيكن اصلي ما كه مصدوم هستند، كار ما مقابل پرسپوليس سخت است اما هر مشكلي راه حلي دارد و ما سعي ميكنيم بازيكنان جايگزين را به حد آمادگي مطلوبي براي اين مسابقه برسانيم و يقين دارم كه آنها جايگزينهاي خوبي براي نفرات غايب خواهند بود.
اوليويرا همچنين درباره تجربه حضور در ورزشگاه آزادي براي بازيكنان الشارجه نيز گفت: بازيكنان ما در بهترين حالت، در حضور حتي 10 هزار تماشاگر هم به ميدان نرفتهاند چه برسد به اينكه فردا در مقابل پرسپوليس بخواهند جلوي 100هزار تماشاگر بازي كنند. البته من در كارنامه بازيگري و مربيگريام حضور در برابر چشمان حتي 120 هزار تماشاگر را هم تجربه كردهام اما خوشحالم كه در رويارويي با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازيكنان ما به تجربه بيشتري برسند.
ما هیچگاه نميتوانيم در استاديومهاي تيمهاي مطرح اروپايي چون منچستر بازي كنيم و بازي كردن در اينجا را از اين نظر غنيمت ميدانيم.
وي ادامه داد: من مربي واقعبيني هستم و در روياهايم سير نميكنم. درست است كه شانس پرسپوليس براي كسب موفقيت روي كاغذ بيشتر از الشارجه است اما گريه نميكنم و تيمم را براي يك رويارويي قدرتمندانه مقابل پرسپوليس آماده ميكنم. هدف اول ما راهيابي به اين مسابقات بود و در مرحله بعد هم توانستيم دمپوي هند را از پيشرو برداریم.
در حال حاضر هم سطح مسابقات گروهي در اين مرحله بالاتر از ديدار با تيم هندي است و ما تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا بهترين نتيجه را در اين مسابقات كسب كنيم.
آفرین پرسپولیس خوب داره حال این عربا رو میگیره.
وای ...
پرسپولیس زلزله همینه همینه !!
وااااااااااااااای خـــــــــــــــــــدا من تو پستم نمی گنجم !
عالی بود عالی
تیم عالی بازی کرد
از همه نظر عالی بودیم هماهنگ و زیبا بازی کردیم
آفرین به بچه ها
آفرین به نیکبخت که به اوجش برگشت
آفرین به کریمی که چقدر قشنگ بازی میکنه و چقدر قشنگ پاس میده
آفرین به نوروزی که با جایگیری عالیش همچین گلی زد
ایشالله 3 تا دیگه تو نیمه دوم میزنیم !![]()
واااااااااااااااااااااااا ي ي ي ي ي !!!
من كه غذا نتونستم بخورم !!!
فوق العاده بودن ...
به اميد پيروزيه صبا & استقلال ...
تازه خليلي بياد تو خودش 3 4 تا ميزنه ...
بايد ترتيبه اين عربهاي كثيف رو داد. پيش بسوي شيش تايي كردن عربها
دم پرسپولیس گرم .. !
فوق العاده بودن ..
Only علی کریمی ! .. : دی ..
پس بگو چرا دلم روشن بود قبل بازی .. !
ایشالا 3 تا دیگه هم نیمه دوم میزنیم ..
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)