[QUOTE=ali 13;5217050]باید دو تا پروفایل داشته باشی...
اونوقا با دسته 1 دکمه x رو میزنی میری رو ساین این یک پروفایل رو انتخاب میکنی و با دسته دو هم همینطور...
[QUOTE=ali 13;5217050]باید دو تا پروفایل داشته باشی...
اونوقا با دسته 1 دکمه x رو میزنی میری رو ساین این یک پروفایل رو انتخاب میکنی و با دسته دو هم همینطور...
آره همین کارو کرد
طرف آشنا یکی از دوستام دراومد آخه بعد از داد و بیدا فهمیدم
این شماه سریال و شماره سرایل شاسی کجا هست که چک کنم ؟
سلام به همگي ... !
اومدم همينطوري بگم :
ONLY X360
همين ...
حالا خواستن حذفشم كنن ...
![]()
خیلی باحال بود.خوشم اومد.دمت گرم![]()
نه عزیز فرقی نمیکنه , همه چیه دستگاه هم پلمب شده وارد میشه چون اگه دقت کنی دقیقا تمام Xbox ها با یک نظم خاصی چیده شدن.
منظور شماره سریال پشت دستگاه و جعبه هست که با هم همخونی داشته باشن.
یا شماره سریال قاب با کیس داخلی.
دیگه حالم از هرچی فروشنده دزده بهم می خوره این یکی ایراد داره وقتی دی وی دی بازی می گذارم اجرا می کنه اما بعدش که می خوام بیام تو داشبود با زدن کلید y یهو دی وی دی شروع می کنه به صدا کردن و هنگ می کنه به مهزی که دکمه eject می زنم هنگش ok میشه
مشکل از چیه ؟
سامان جان این رفیقمون راست گفت که کاره طرف مشکوک میزنه ها !!
داشبورد که مشکلی نداره به احتمال زیاد iXtreme دستگاه BUG داره و دستورات رو درست اجرا نمیکنه.
ببرش یه Update بکنش حتی اگه LT 1.1 روش نصب باشه.
یه احتمال دیگه هم هست که IC GND مشکل پیدا کرده که اگه اینطوری باشه واست عوض میکنن.
سلام
red dead redemption
من این بازی رو روی فلش نصب کردم بعد این که یک بار فلش در اورم دیگه توی بازی نرفت ودوباره نصب کردم. بعد یک روز بازتوی بازی در اومد و صفحه سیاه میشه و برمیگرده تو داشبورد
حالا هم این خطا رو میده مشکل چیه امکان داره ویروس باشه یا مشکل از فلش باشه چون با دی وی دی مشکل نداره بازی درست اجرا میشه ؟
the game could not start please download the game again.
سلام!
دوستان من یه مشکلی با Update داشبورد دارم...اگه اشتباه نکنم چند ماه پیش COD رو گرفتم که باهاش Update هم بود و مجبور بودم نصب کنم تا بازی رو اجرا کنه. از اون موقع به بعد یکی دوتا Update دیگه از بازی های دیگه (که موقع اولین بار میگه باید نصب کنی) اجرا کردم ولی الان خیلی وقته که دیگه آواتارم نیست ولی اطلاعات مربوط بهش هست همه و هر بازی ای میذارم برای هزارمین بارم که شده باز میگه Update میخوای و من مجبورم No بزنم تا دوباره برگرده توی داشبورد و دوباره Play کنم و این راحت دو دقیقه طول میکشه...
راهی نیست که دیگه هر بازی ای میذارم نپرسه Update میخوای یا نه؟!
ممنون
![]()
[B]بازی tekken نصب کردم با فلش اجرا شد و وقتی که خاموش کردم بعد اومدم روشن کردم فایل های نصب تیکن تو فلش نبود ولی یک بازی دیگه که نصب بود هنوز بود !تو فلش رفتم زده بود tekken 6 40kbخلاصه قاطی کردم فلش مشکل داره نظر عزیزان چیست ؟
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
[/COLOR]
آلان هم باز دوباره با ویندوز فلش رو فرمت کردم ... وباز نصب کردم باز هم از بازی در مییاد و تو داشبورد میره حالا اولش اجرا میشه و اسم مییاد دو باره قطع میشه ...... کمک کنید ؟ ! ! !
فکر کنم داشبورد ویروسی شده یا همچین چیزی چون وقتی که یک فلش دیگه که اهنگ وفیلم داشت گذاشتم بعده اون اینطوری شد xbox360 تم ........
Last edited by m jax; 29-07-2010 at 16:53. دليل: کمک کنید ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)