سلام دوستان؛
ميخواستم ببينم بهترين جاي نيروي انتظامي كجا هست؟ (از همه نظر)
سلام دوستان؛
ميخواستم ببينم بهترين جاي نيروي انتظامي كجا هست؟ (از همه نظر)
پلیس 110 جای خوبی هست
کار اداری داخل ستاد فرماندهی های هر شهر بعهترین جا برای خدمت در نیرو انتظامیه . اپراتور 110 از لحاظ ساعت پستی (34-14) خوبه ولی اعصاب خوردکنه و تعداد کمی هم سرباز احتیاج داره .
بقیه ی جاها هر طوری حساب کنی سخت هستن .
پلیس + 10 هم اصلا سرباز نمیگیره . چون یگان یا ارگان رسمی نیست .
Last edited by imanpod; 19-07-2013 at 11:46.
درود
من هم مشکل قلب دارم (نه خیلی خفن،یه تپش قلب ) هم اینکه بیماری ibs یعنی باید قرص ارام بخش بخورم تا بتونم غذا بخورم.
دکترم گفت می تونی بری دکتر برای معاف از رزم شدن و اینا
حالا معاف از رزم شدن چه خوبی داره؟ توی شهر خودت می افتی؟
سلام
آیا برای خدمت در قرارگاه خاتم حتما باید از طریق خود قرارگاه پذیرش بگیریم یا ممکنه خود نظام وظیفه کسی رو بندازه خاتم بر حسب مدرکش؟؟؟؟
حتما باید از طریق قرارگاه اقدام کنید .
اما بر حسب مدرک و دانشگاه محل تحصیل شما رو در یه سری اولویت ها برای پذیرش قرار میدن ... مثلا افرادی که در دانشگاه های دولتی مثل: تهران ؛ مشهد ؛ شیراز ؛ اصفهان و... درس خوندن اولویت های ویژه ای دارن ....
در اصل مهم تر از مدرک دانشگاه محل تحصیل هست ...
سازمان وظیفه عمومی ناجا نحوه بهرهمندی از کسرخدمتهای جبهه و جانبازی والدین را که مربوط به سالهای 88 و 89 است، اعلام کرد.
به گزارش سرویس « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برابر ابلاغ جدید ستاد کل نیروهای مسلح، مشمولان دارای گواهی کسرخدمت به تاریخ 88 و 89 (کسرخدمت اخذ شده برابر مقررات سال 88) چنانچه کسرخدمت خود را تا 24 آبان ماه 90 از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+10 ثبت کرده یا تاییدیه کسرخدمت آنان تا این تاریخ در سامانه وظیفه عمومی به ثبت رسیده باشد، تنها در صورتیکه تا پایان سال 90 به خدمت وظیفه عمومی اعزام شده باشند، میتوانند از گواهی کسرخدمت مربوط به سالهای مذکور استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، این مصوبه شامل حال افرادیست که گواهی کسر خدمت خود را برابر مقررات سال 89 اخذ کردهاند و سایر مشمولان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فاقد غیبت هستند همچنان میتوانند گواهی کسرخدمت مربوط به ایثارگری والدین خود را تا زمانی که وارد غیب نشدهاند دریافت کنند.
من خودم الان دارم تو سپاه خدمت میکنم
تا حدودی این صحبت ها تایید میشه
با درجه لیسانس به صورت 24-24 دارم شیفت میزنم (خیلی بده که خونت با پادگان نیم ساعت فاصله داره و بعد شب باید تو پادگان بخوابی و پست بدی)
تو اینجا کوچکترین احترامی به درجه دار نمیذارن!
یه جاش یه سرباز صفر زیر باد کولر تو دفتره و پست نمیده! یه جاشم یه استوار(لیسانس) تو بخش خدمات زباله ها رو جمع میکنه!
من خودم به شخصه با این اوضاعی که برام درست شده ترجیح میدادم تو ارتش باشم نه تو این جهنم دره
در ضمن آواز دهل شنیدن از دور خوش است
موفق و پیروز باشید
سلام دوستان. ببخشید اگر سوالاتم تکراریه
میخواستم بپرسم برای درخواست سرباز معلمی باید کی و به کجا مراجعه کرد؟؟
مثلا اگر من لیسانسم رو گرفتم میتونم درخواست بدم؟؟
مدرک، لیسانس باید باشه یا بالاتر؟؟
بعد رشته هم براشون مهمه؟؟
حتما توی شهرستان باید خدمت کنی دیگه درسته؟
ممنون میشم کمک کنید
این پست رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا شهر های بزرگ یا سرباز معلم نمیگیرن یا خیلی کم ...
محل خدمت رو آموزش و پرورش مشخص میکنه .
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)