تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1672 از 1783 اولاول ... 6721172157216221662166816691670167116721673167416751676168217221772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,711 به 16,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

حجم نامحدود رفت؟دیگه اهنگم نمیشه دانلود کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

الان ساعت 01:13 بامداد هست. اینجا شیراز. سرویس 12 مگابیت یکساله.
    نه سایت بانک ملی باز میشه و نه سایت بانک ملت و نه دیجی کالا!
    صبانت رسماً افتضاح شده اخیراً من بعنوان یک شاهد دارم میگم .
    تنظیمات DNS هم اعمال کردم درست نشد.
    با شکننده فیل های نر باز میشه فقط

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینترنت داره داخلی میشه

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستان تکلیف چیه اینم ادرس اینستاش برین براش پیغام بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by feranko724; 08-04-2017 at 21:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان، به سایت رسمی صبانت بروید و موضوع را همانجا مطرح کنید. در حال حاضر حساب کار دست خیلی از مشترکان صبانت نیومده چون سرویسشون هنوز شبانه رو داره و از تغییرات اخیر چندان آگاه نیستند. اگر دوست، همکار و فامیلی دارید که از صبانت استفاده می‌کنه، اطلاع‌رسانی کنید و موضوع رو براش روشن بسازید. هیچ منطقی و دلیل به جز سودجویی بیشتر پشت این تصمیمات اخیر صبانت نیست. تنها دلیل کارشان این است که فکر می‌کنند مشترکان فعلی و به ویژه کسانی که چند سال مشترک صبانت بوده‌اند به این شرکت وابسته شده‌اند و حاضرند با ساز جدید این شرکت برقصند. تصور تصمیم‌گیران اصلی صبانت اینه که خب اگه فلان مشترک مصرف بالایی داشته و یا در بیشتر مواقع از شبانه استفاده می‌کرده حتما الان حاضر میشه که زیر بار هزینه‌های تحمیلی بره.

متاسفانه صبانت هم داره همون راه همیشگی و بسیار غلط بسیاری از شرکتهای ایرانی رو میره: کلی مشتری جذب کن و بعد خدمات را یکی یکی کاهش بده و در نهایت حذف کن و مشتری را تحت فشار و هزینه‌های نامعقول بذار! آخه اون بسته‌های بی‌کران، چند روزه و ساعات رایگان شبانه اینقدر براتون سنگین بود که حذفش کردید؟! تا جایی که من بین دوستان و آشنایان خودم دیده‌ام خیلیا از شبانه استفاده نمی‌کنند و یا حتی همیشه چند گیگابایت از سرویس اصلیشون با پایان دوره سرویس باقی میمونه.

من از صبانت راضی بوده‌ام اما اگر این شرکت بخواهد روال فعلی را ادامه بدهد و درخواست‌های مشترکان را نادیده بگیرد راهی به جز رها کردن صبانت و رفتن به سراغ سرویس‌دهنده‌های دیگه نیست.

حالا نمیدونم شاتل بگیرم یا آسیاتک؟ اصلا شرکتی مونده که شبانه مثل صبانت داشته باشه؟ یا سرویس‌های چندروزه مانند بی‌کران‌های صبانت؟

5. 2 کاربر از Farnaz100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    من که دیشب پارس آنلاینم وصل شد با شبانه بدون هییییچ محدودیتی
    اشتباه نکنید صبانت رو ول کنید که بفهمند دیگه شوخی نکنند با کاربرا
    چند ده تومن تو این یکی دو ماهه اضافه از من خوردند حلالشون نمی کنم.

7. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

وقتی یک شرکتی به این حد از پر رویی می رسه که کاربر رو ... فرض می کنه و فکر می کنه می تونه هر چند مدتی به زور از کاربرش پول بتیغه ، این شرکت دیگه به درد نمی خوره باید حالش گرفته بشه تا درس عبرتی برای خودش و دیگران باشه
    و الا بخوام با اینا بسازیم، سال دیگه هم برامون گربه می رقصونند و باز یک مدت باید پول اضافی بدیم برای کار های عادی همیشگی مون.
    می دونید اگر یک میلیون کاربر مجبور بشن 10 هزار تومن در ماه بیشتر بدن ماهی چقدر عاید صاحب صبانت میشه؟؟؟

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام: دوستان متاسفانه من هم با نظر اکثریت موافقم و قصد تعویض صبانت رو دارم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید (دانلود شبانه ش برام بسیار مهمه). اینو هم اضافه کنم که به نظرم سیاستشون اینه که مشترکین پر استفاده رو کم کم حذف کنن و خب تنها مشترکینی میمونن که پول میدن و کل حجمشون رو هم استفاده نمیکنن و البته این براشون بسیار سود ده خواهد بود. در کل علاقه ای به اشتراک من و شما که رس اینترنت رو میکشیم ندارند!!!
    ممنون
    Last edited by reza,n; 09-04-2017 at 11:29.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که قرارداد یک ساله دارم و هنوز تا مرداد هست برای تخلیه مشکلی نیست ؟ مثلا نمیگن الان تخلیه نمیکنیم باید تا مرداد صبر کنی !؟

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستان امروز برای اخرین بار یک شارژکردم سرویس 2مگ رو برامتحان چون فقط تنها همین سرویسش شبانه داره اگه بخواد شبانه رو محدود کنه دیگه واقعن من یکی جمعش میکنم من درروز10گیک دانلود کنم بسمه دوستان برین اعتراض کنین همین امروز به من زنگ زدن ومن گفتم این اخرین شارژم اکه شبانه رومحدود کنین یکی از کاربرای قدیمیتونو ازدست میدین درضمن اوسکولا هیچ فرقی ام بین کاربرانشون نمیزارن
    Last edited by feranko724; 09-04-2017 at 11:57.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من که قرارداد یک ساله دارم و هنوز تا مرداد هست برای تخلیه مشکلی نیست ؟ مثلا نمیگن الان تخلیه نمیکنیم باید تا مرداد صبر کنی !؟
    اصلا فقط لفتش میدن
    برای من تا تیر بود ولی 2 هفته لفت دادن تا تخلیه کردم
    درخواست تخلیه دادی از تو پنلت مودمتو خاموش کن و هیچ بسته نخر
    بعد شکایت کن بعد 3 روز سریع تر کارتو راه بندازن
    خواستی بفهمی از کجا تخلیه شده برو تو پنلت با یوزر پسوردت اگه رفت هنوز تخلیه نشده وضعیتتم از همونجا ببین البته با ی نت دیگه برو

13. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •