خواب ميبينم؟؟؟ يكي به نيشكون بگيره ببينم خوابم يا بيدار... ممممممممممممممَ
باور كنين گوگل هم تا جمعه ميره قاطي باقالي ها!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خواب ميبينم؟؟؟ يكي به نيشكون بگيره ببينم خوابم يا بيدار... ممممممممممممممَ
باور كنين گوگل هم تا جمعه ميره قاطي باقالي ها!
صد رحمت به دایل آپای 24k قدیم این اینترنت به درد خودشون می خوره.سایتا همه یا پیلترن یا اصلا باز نمیشن. من موندم این اینترنت به چه درد می خوره برم روزی 6 بار سایت شهرداری تهران و ببینم یا 8 بار سایت استانداری جارقوز آباد؟
به خاطر اینکه اینجا هم قیلتر نشه! آخه سایت مخابرات سرچ میکنه و هر جایی که نشانی از این کلمه باشه رو قیلتر میکنه!واقعا کارشون عالیه ما باید به داشتن چنین سیستمی افتخار کنیم!
مسلما این همه قیلترینگ نیاز به افراد زیادی داره ، میگن حقوقش هم خوبه ، راستی کامپیوتری هم که توی اون شرکت بهت میدن ، منظورم شرکت مخابرات و بخش قیلترینگ که فکر کنم 20 میلیون نیرو داشته باشه و همچنان نیرو بخواد ، میگن کامپیوتراش سرعتشون 1000000 مگ در ثانیه هست و همه چی رو هم باز میکنه ! حقوقش هم خیلی بالاست ، و واسه ثبت نام هم چیزی نمیخواد ، کارش هم 8 ساعته هست!دی![]()
پس خاک تو سرشو...
اینم شد اینترنت.هر دفعه یه سایت قاطی می کنه.بعضی وقتا همین فروم باز نمیشه.
بعضی وقتا سایته تراوین باز نمی شه.
بعضی وقتا کلا اوسگول می کنه.
خاک تو سره خودم با این...![]()
تف به اون پولي كه از راه آزار مردم در مياد.![]()
دوستان کسی راهی نداره ؟
جال اینجاست که بعضی وقت ها میره داخل ولی خودش بسته میشه یهو
اگر وارد چت رومها نمی خوای بشی و فقط می خوای با اد لیست هات چت کنی از این سایت می تونی استفاده کنی:
مثل ebuddy و meebo و ... می ماندبا این تفاوت که هنوز دستشون بهش نرسیده و از صافی نگذشنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من که yahoomassengerبراحتی باز میشه.
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)