اگه کریمی به بازی برسه احتمال برد پرسپولیس زیاده... الشارجه تیم زیاد شاخی نیست.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اگه کریمی به بازی برسه احتمال برد پرسپولیس زیاده... الشارجه تیم زیاد شاخی نیست.
من فقط دوست دارم سپاهان حذف شه !!!
منم خیلی سعی می کنم مثل شما فکر نکنم ولی نمیشه!!! بسکه این ساکت و بصیرت از خود متشکرن...قهرمان بشن که خدا رو بنده نیستن!
تا حال فینال اسیا بین دو تیم ایرانی بوده ؟؟؟؟؟
دعوت وینگادا از هواداران برای تماشای یک بازی متفاوت
نشست خبري مربیان پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و الشارجه، نلو وينگادا به همراه کریم باقری کاپیتان سرخپوشان در این نشست حضور یافته و به سوالات مطرح شده پاس داد. از سوی دیگر توني اوليويرا سرمربي و عبدا... زراع بازیکن تیم الشارجه حضور یافتند.
وینگادا پيش از صحبتهايش از هواداران پرسپوليس دعوت کرد تا براي تشويق و حمايت از تيم پرسپوليس به ورزشگاه آزادي بيايند و یک دیدار متفاوت و جذاب را از نزدیک تماشا کرده و از آن لذت ببرند.
وي افزود: مطمئنا حضور هواداران پرسپوليس ميتواند شارژ روحي بالايي براي تيم ما باشد. آنها مطمئن باشند كه پرسپوليس بازي زيبايي را به نمايش خواهد گذاشت. معتقدم بازي در ليگ قهرمانان آسيا از مسابقات ليگ برتر متفاوتتر است. البته ما همان بازيكنان حاضر در ليگ را در اختيار داريم. سه نفر با برطرف شدن مصدوميتشان به تركيب پرسپوليس اضافه شدهاند و دست ما را براي انتخاب بازيكنان در تركيب اصلي بازتر كردهاند.
پرسپوليس نبايد مثل چند بازي اخير خود، در ليگ قهرمانان بازي كند و به واقع ما ديگر نبايد اشتباهات قبليمان در اين بازيها را تكرار كنيم.
وينگادا همچنين درباره شناختش از تفكرات توني اوليويرا سرمربي تيم الشارجه گفت: خوشحالم كه دوباره اوليويرا را ميبينم ما قبلا با هم همكار بوديم او دوست صميمي من است. در زماني كه من سرمربي مارتيماي پرتغال بودم او هدايت تيم بنفيكا را برعهده داشت و با اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نيز شركت كرد.
او مربي بزرگي است اما اكنون ما با هم رقيب هستيم. ضمن احترامي كه به اوليويرا و تيم الشارجه ميگذارم بايد بگويم كه نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي كرده و در تمرينات روي آن كار كرديم. پرسپوليس پتانسيل پيروزي در اين مسابقه را دارد و اميدوارم بتوانيم به اين مهم برسيم.
وينگادا در پاسخ به سوالي مبني بر صحت ليستي از بازيكنان مازاد پرسپوليس كه شنيده ميشد از سوي او تهيه شده است، گفت: به هيچ وجه چنين ليستي وجود خارجي ندارد كه اگر هست بايد آن را امضا كرده و به مديران پرسپوليس داده باشم. شما اين ليست را بياوريد و به من هم نشان بدهيد. درست است كه پرسپوليس اكنون 30 بازيكن دارد و بدون شك تعدادي از آنها نميتوانند در ليست ما جاي داشته باشند اما، داشتههاي ما تا آخر فصل همين بازيكنان هستند و يك مربي حرفهاي نميتواند چنين ليستي را مطرح كرده و ذهن بازيكنانش را براي ادامه مسابقات ليگ و همچنين ليگ قهرمانان آسيا خراب كند. در حال حاضر همه بازيكنان را به يك چشم نگاه كرده و از قدرت تمامي آنها نهايت استفاده را خواهم كرد.
وي در ادامه پيرامون بازي فردا نيز افزود: اين مسابقه پيش از شروع با نتيجه صفر - صفر آغاز ميشود و نام تيمها نميتواند عامل برتری آنها باشد. همه چيز در زمين مسابقه رقم خواهد خورد و هر تيمي كه تمركز و دقت بيشتري داشته باشد، پيروز ميشود. تا قبل از شروع مسابقات ليگ قهرمانان جايگاه پرسپوليس با ديگر تيمهاي همگروه فرقي ندارد و درست نيست كه ما سطح فوتبال ايران را بالاتر از سطح فوتبال قطر و يا امارات بدانيم؛ اما در ميدان مسابقه سرنوشت بازی رقم خواهد خورد و آنجاست كه سطح واقعي يك تيم مشخص ميشود.
پس برنامه امپراتور سرخ رو که نذاشت!!!!!!
امشب (دوشنبه 19 اسفند) ساعت 8 به وقت تهران برنامه مستند "امپراطور سرخ" از شبکه BBC Persian پخش خواهد شد.
پیشنهاد میکنم حتماً این برنامه رو ببینید.
ناگفتههای افشین قطبی در BBC...
دوستان ما ماهواره نداریم یکی برام ضبط کنه ممنون میشم.
حیف شد من الان تازه از بیرون اومدم و نرسیدم ببینم ... البته فکر کنم تکرارشو نشون بده
الان داره یه برنامه درباره کاوه یغمایی نشون میده
یکی از دوستان تو بخش اخبار ورزشی لینکش رو گذاشته
البته در مورد رفتن از پرسپولیس چیز خیلی جدیدی نگفت اما در مورد تیم ملی کاملا معلوم بود روی حرفهاش به طرف این علی آبادی ....هستش
افشین همیشه دوستت دارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)