تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1672 از 2014 اولاول ... 6721172157216221662166816691670167116721673167416751676168217221772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,711 به 16,720 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اگه کریمی به بازی برسه احتمال برد پرسپولیس زیاده... الشارجه تیم زیاد شاخی نیست.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من فقط دوست دارم سپاهان حذف شه !!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من فقط دوست دارم سپاهان حذف شه !!!
    منم خیلی سعی می کنم مثل شما فکر نکنم ولی نمیشه!!! بسکه این ساکت و بصیرت از خود متشکرن...قهرمان بشن که خدا رو بنده نیستن!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

تا حال فینال اسیا بین دو تیم ایرانی بوده ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

دعوت وینگادا از هواداران برای تماشای یک بازی متفاوت
    نشست خبري مربیان پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و الشارجه، نلو وينگادا به همراه کریم باقری کاپیتان سرخپوشان در این نشست حضور یافته و به سوالات مطرح شده پاس داد. از سوی دیگر توني اوليويرا سرمربي و عبدا... زراع بازیکن تیم الشارجه حضور یافتند.
    وینگادا پيش از صحبت‌هايش از هواداران پرسپوليس دعوت کرد تا براي تشويق و حمايت از تيم پرسپوليس به ورزشگاه آزادي بيايند و یک دیدار متفاوت و جذاب را از نزدیک تماشا کرده و از آن لذت ببرند.
    وي افزود: مطمئنا حضور هواداران پرسپوليس مي‌تواند شارژ روحي بالايي براي تيم ما باشد. آنها مطمئن باشند كه پرسپوليس بازي زيبايي را به نمايش خواهد گذاشت. معتقدم بازي در ليگ قهرمانان آسيا از مسابقات ليگ برتر متفاوت‌تر است. البته ما همان بازيكنان حاضر در ليگ را در اختيار داريم. سه نفر با برطرف شدن مصدوميت‌شان به تركيب پرسپوليس اضافه شده‌اند و دست ما را براي انتخاب بازيكنان در تركيب اصلي بازتر كرده‌اند.
    پرسپوليس نبايد مثل چند بازي اخير خود، در ليگ قهرمانان بازي كند و به واقع ما ديگر نبايد اشتباهات قبلي‌مان در اين بازي‌ها را تكرار كنيم.
    وينگادا همچنين درباره شناختش از تفكرات توني اوليويرا سرمربي تيم الشارجه گفت: خوشحالم كه دوباره اوليويرا را مي‌بينم ما قبلا با هم همكار بوديم او دوست صميمي من است. در زماني كه من سرمربي مارتيماي پرتغال بودم او هدايت تيم بنفيكا را برعهده داشت و با اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نيز شركت كرد.
    او مربي بزرگي است اما اكنون ما با هم رقيب هستيم. ضمن احترامي كه به اوليويرا و تيم الشارجه مي‌گذارم بايد بگويم كه نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي كرده و در تمرينات روي آن كار كرديم. پرسپوليس پتانسيل پيروزي در اين مسابقه را دارد و اميدوارم بتوانيم به اين مهم برسيم.
    وينگادا در پاسخ به سوالي مبني بر صحت ليستي از بازيكنان مازاد پرسپوليس كه شنيده مي‌شد از سوي او تهيه شده است، گفت: به هيچ وجه چنين ليستي وجود خارجي ندارد كه اگر هست بايد آن را امضا كرده و به مديران پرسپوليس داده باشم. شما اين ليست را بياوريد و به من هم نشان بدهيد. درست است كه پرسپوليس اكنون 30 بازيكن دارد و بدون شك تعدادي از آنها نمي‌توانند در ليست ما جاي داشته باشند اما، داشته‌هاي ما تا آخر فصل همين بازيكنان هستند و يك مربي حرفه‌اي نمي‌تواند چنين ليستي را مطرح كرده و ذهن بازيكنانش را براي ادامه‌ مسابقات ليگ و همچنين ليگ قهرمانان آسيا خراب كند. در حال حاضر همه بازيكنان را به يك چشم نگاه كرده و از قدرت تمامي آنها نهايت استفاده را خواهم كرد.
    وي در ادامه پيرامون بازي فردا نيز افزود: اين مسابقه پيش از شروع با نتيجه صفر - صفر آغاز مي‌شود و نام تيم‌ها نمي‌تواند عامل برتری آنها باشد. همه چيز در زمين مسابقه رقم خواهد خورد و هر تيمي كه تمركز و دقت بيشتري داشته باشد، پيروز مي‌شود. تا قبل از شروع مسابقات ليگ قهرمانان جايگاه پرسپوليس با ديگر تيم‌هاي هم‌گروه فرقي ندارد و درست نيست كه ما سطح فوتبال ايران را بالاتر از سطح فوتبال قطر و يا امارات بدانيم؛ اما در ميدان مسابقه سرنوشت بازی رقم خواهد خورد و آنجاست كه سطح واقعي يك تيم مشخص مي‌شود.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پس برنامه امپراتور سرخ رو که نذاشت!!!!!!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

امشب (دوشنبه 19 اسفند) ساعت 8 به وقت تهران برنامه مستند "امپراطور سرخ" از شبکه BBC Persian پخش خواهد شد.

پیشنهاد میکنم حتماً این برنامه رو ببینید.

ناگفته‏های افشین قطبی در BBC...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

دوستان ما ماهواره نداریم یکی برام ضبط کنه ممنون میشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب (دوشنبه 19 اسفند) ساعت 8 به وقت تهران برنامه مستند "امپراطور سرخ" از شبکه bbc persian پخش خواهد شد.

پیشنهاد میکنم حتماً این برنامه رو ببینید.

ناگفته‏های افشین قطبی در bbc...
    حیف شد من الان تازه از بیرون اومدم و نرسیدم ببینم ... البته فکر کنم تکرارشو نشون بده

الان داره یه برنامه درباره کاوه یغمایی نشون میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

دوستان ما ماهواره نداریم یکی برام ضبط کنه ممنون میشم.
    یکی از دوستان تو بخش اخبار ورزشی لینکش رو گذاشته

البته در مورد رفتن از پرسپولیس چیز خیلی جدیدی نگفت اما در مورد تیم ملی کاملا معلوم بود روی حرفهاش به طرف این علی آبادی ....هستش
    افشین همیشه دوستت دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •