تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1671 از 1849 اولاول ... 6711171157116211661166716681669167016711672167316741675168117211771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,701 به 16,710 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز استان ب استان شهر به شهر مرکز به مرکز مخابراتی باهم تفاوت داره حالا دلیل نمیشه شما تجربه بد داشتی ب همه تعمیم بدی...تو این مملکت و با این وضع اینترنت نمیشه رو هیچی حساب کرد

من قبلا 5سال شاتل داشتم به طرز عجیب غریبی حجم دزدی می شد و واقعا نمیتونستم ثابت کنم و همه کاربرای شاتل هم تایید می کردن و می کنن هنوز (نمیگم هیچ شرکتی دزد نیست اما شاتل دیگه خیلی تابلو دزده ) اما الان که های وب دارم موردی ندیدم که بگم دزدی داره البته دانلود نمی کنم زیاد و اگه هم حجم خوری اضافه هم بشه محسوس نیست

من الان با 4مگ ویدیو1080 ی و توپ می بینم بدون وقفه حالا ممکنه یکی با خط16مگ اصن نتونه بالا بیاره !!!!
    جالب اینجاست که سرعت های وب روی سرورهای گوگل مثل یوتیوب عالیه ولی بقیه سایت های خارجی داغونه در حد ۱ یا ۲ مگابیت ...

2. 3 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جالب اینجاست که سرعت های وب روی سرورهای گوگل مثل یوتیوب عالیه ولی بقیه سایت های خارجی داغونه در حد ۱ یا ۲ مگابیت ...
    قبول دارم...

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مشگل حجم های وب نیست ، سرعت پایین اش هست که کلافه ام کرده ، گاهی اوقات اونقدر کند میشه ویدیوهای ۳۶۰ یوتیوب رو به زور پخش میکنه ، حالا نتفلیکس بماند.
    طبق قانون جدید گفتن سرعت باید تا 95 درصد تضمین بشه ( اگرچه به نظر خودم مذخرفه )
    یعنی سرعت 16 مگ حدودا باید تا 15 مگ تصمین بشه

اینجا دیگه دستشون نیست سرعت کم بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

یوتویوب ویدئو هارو بدون کم شدن حجم تا حد زیادی فشرده میکنه، به همین خاطر معیار درستی برای سنجش نیست. مثلا من راحت میتونم یوتویوب 1080 ببینم تازه با وجود فیلتر بودنش ولی خارج از یوتویوب مثلا از یک سایت دانلود همیشه نمیتونم راحت 1080 ببینم. بسته به شرایط اینترنتم تو اون لحظه ممکنه قطع و وصلی داشته باشه.

6. 3 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

طبق قانون جدید گفتن سرعت باید تا 95 درصد تضمین بشه ( اگرچه به نظر خودم مذخرفه )
    یعنی سرعت 16 مگ حدودا باید تا 15 مگ تصمین بشه

اینجا دیگه دستشون نیست سرعت کم بشه
    95 درصد اوقات نه 95 درصد سرعت. مثلا شما 16 خریدی ولی خطت تا 10 میکشه، حالا باید 95 درصد اوقات سرعتت 10 باشه. یا اگه خطتت کامل 16 رو کشش داره باید 95 درصد اوقات سرعتت 16 مگابیت باشه.

8. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یوتویوب ویدئو هارو بدون کم شدن حجم تا حد زیادی فشرده میکنه، به همین خاطر معیار درستی برای سنجش نیست. مثلا من راحت میتونم یوتویوب 1080 ببینم تازه با وجود فیلتر بودنش ولی خارج از یوتویوب مثلا از یک سایت دانلود همیشه نمیتونم راحت 1080 ببینم. بسته به شرایط اینترنتم تو اون لحظه ممکنه قطع و وصلی داشته باشه.
    ربطی به فشرده سازی نداره من با سرعت بالای ۱۰ مگابیت از یوتیوب دانلود میکنم در حالی بقیه سایت ها مثل توییچ ۱ یا ۲ مگابیت هست
    همین موضوع در مورد دانلود از play store اندروید صدق میکنه و سرعتش بالاست

10. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

95 درصد اوقات نه 95 درصد سرعت. مثلا شما 16 خریدی ولی خطت تا 10 میکشه، حالا باید 95 درصد اوقات سرعتت 10 باشه. یا اگه خطتت کامل 16 رو کشش داره باید 95 درصد اوقات سرعتت 16 مگابیت باشه.
    و همین طور در 5% مواقع فقط به میزان 50% از سرعت فعلیت اگر سرعتت بیاد پایین مشکلی نداره

یعنی خدا رو شکر اگه همه چیه این طرح بد باشه این بند از مصوببه خدایی عالیه

دیگه های وب نمیتونه هر وقت دلش خواست ضریب 1 به 8 بکنه

شاتل اجازه نداره از ساعت 1 تا 8 شب سرعت بکنه دیال آپ

ای کاش یه بندیم برا پینگ میزاشتن خدایی 300 زیاده

12. 2 کاربر از AmirH_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

طرح جدید های وب چرا تو سایت نیست. (نوشته در حال بروز رسانی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سرعت امواج در هوا بیشتر هست تا سیم مسی !!!!!!!!ولی در این مسافت های بسیار کم قابل چشم پوشی هست!

سلام
    اشتباه می کنید. تاخیر(latency) و سرعت در اتصال های کابلی خیییییلی کمتر از اتصال های بیسیم هست مخصوصا تو تجهیزات و روتر های ارزون که اکثر کاربر ها استفاده میکنن.
    اکثر افراد حرفه ای حتی اونایی که روتر های چند میلیونی با باند 5گیگاهرتز هم دارن تا حد امکان از اتصال کابلی استفاده می کنن تا سرعت بیشتر و تاخیر کمتر بشه.
    برای همینه که روی اتصال با کابل تاکید می کنم.
    تازه قدرت سیگنال و چیپ وای فای به کار رفته در دیوایس مقصد هم تاثیر زیادی داره.

15. 2 کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

و همین طور در 5% مواقع فقط به میزان 50% از سرعت فعلیت اگر سرعتت بیاد پایین مشکلی نداره

یعنی خدا رو شکر اگه همه چیه این طرح بد باشه این بند از مصوببه خدایی عالیه

دیگه های وب نمیتونه هر وقت دلش خواست ضریب 1 به 8 بکنه

شاتل اجازه نداره از ساعت 1 تا 8 شب سرعت بکنه دیال آپ

ای کاش یه بندیم برا پینگ میزاشتن خدایی 300 زیاده
    البته اگه شبانه رایگان روی سرویست فعال باشه فکر کنم بتونن چون اینو جزو طرح تشویقی حساب می کنند و از حجم اصلی که باید سرعتش تضمین شهحساب نمی کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •