سرعت دانلود از سروزهای خارجی پایین اومده ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
نمی دونم چی شد از یه ساعت پیش پینگ وحشتناک شد با اکانت کاهش پینگم ....
ببین چی کار کردن که اکانت کاهش پینگ من که همیشه ثابت بود خراب شده !
- - - Updated - - -
نمی دونم چی شد از یه ساعت پیش پینگ وحشتناک شد با اکانت کاهش پینگم ....
ببین چی کار کردن که اکانت کاهش پینگ من که همیشه ثابت بود خراب شده !
فقط مواظب باش به کمپین شگفت انگیز تغییر ندی. منم مثل شما 512 داشتم از سرعت کمش خسته شده بودم رفتم 2 مگ 7 گیگ کردمش تو 42 روز 210 هزار تومن پول اومده. زده 105 گیگ حجم مصرفی خدا میدونه اگر من 30 گیگ هم مصرف کرده باشم. من 8 تا فیلم هم دانلود نکردم ویدئوی آنلاین هم خیلی کم دیدم. بقیشم 10 گیگ نهایتش 30 گیگ مصرف کردم . هیچی دیگه الان پول ندارم 210 هزار تومنو بدم تلفن یک طرفه شده فردا هم قطع میشه. موندم چه جوری ثابت کنم که این مصرف بالا زده من اینقدر مصرف نکردم.
تیک enable firwall رو بردار و یکبارم توی حالت bridge تست کن ببین ویندوز چه اروری میده
کردم نشد....بازم اینترنت قرمزه....زنگ زدم میگن هنوز خططون دایر نشده!!!بعد 1 هفته درخواست!؟
خودشون زنگ زدن گفتن بیاد برای نصب مودم!!!!
پس چجوری میخواسته تست کنه وصل میشم یا نه؟ فقط پولو میخواسته بگیره؟
- - - Updated - - -
کردم نشد....بازم اینترنت قرمزه....زنگ زدم میگن هنوز خططون دایر نشده!!!بعد 1 هفته درخواست!؟
خودشون زنگ زدن گفتن بیاد برای نصب مودم!!!!
پس چجوری میخواسته تست کنه وصل میشم یا نه؟ فقط پولو میخواسته بگیره؟
دوستان در صورت خیلی خوشبینانه چقدر طول میکشه از مخابرات برم سمته اسیاتک ؟ اذیت ننکن نامردا![]()
Last edited by Bensonw3x; 09-11-2015 at 20:26.
دوستان یه سوال . کسی هست که با گوشیش مشکل اتصال به اینترنت رو داشته باشه روی سرویس مخابرات؟؟
چون من رو سرویس های دیگه چک کردم مشکلی نداشتم احتمال میدم یه مشکلی در سرویس مخابرات باشه.
وای فای بعد از فعال شدن بعد از یه مدت خود به خود با پیغام TIME OUT دیسکانکت میشه !
از سمت مخابرات بعید میدونم مشکلی باشه ولی از سمت آسیاتک حدودا چهار روز طول میکشه. چیزی که البته من انجام دادم. در کل حدودا 5 روز طول میکشه اگه سریع عمل کنن 4 روز.
یعنی چی. یعنی نیومدن نصب کنن؟
اتفاقا خودشون وقتی میان نصب میکنن کاملا همه چیزو چک میکنن
واسه ثبت نام جدید ممکن کمی طول بکشه ولی روال کلا یک روز هم نیست روال اداریش هست که طولانیه.
به نظرم شما بهتره تماس بگیرید که بیان واسه شما نصب کنن
البته من اولین باری که از مخابرات سرویس گردم مودم هم خودم داشتم ظهر رفتم واسه ثبت نام یکی دو ساعت بعد خطم دیتاش فعال شد و اینترنتم فعال شد
به نظرم حضوری هم برید بد نیست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)