تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1671 از 4105 اولاول ... 671117115711621166116671668166916701671167216731674167516811721177121712671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,701 به 16,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

بابا ایول

واقعا در حالِ حالید

نه من نیروی انتظامیم

واقعا سخته،،راجه به پست هم که خوشبختانه یا بدبختانه من ارشد گروهانم و پست نمیدم کلا

ولی مسولیتش زیاده مثلا گزارش بشه روزه خواری تو اسایشگاه میشه مستقیم میرم عقیدتی

الان دارم فک میکنم بچه هایی که بهشون مرخصی ندادن تو چه حالین اونجا

خواااب،،،قدر خوابو بدونین چیز خیلی خوبیه
    برادر ... منظورم از پست ؛دیزل پست یگان هست نه پست آموزشی..
    به هر نحو من توضیحات رو دادم که چطوری یگان پست ندید ... خلاء هم نخورید مثل ما...
    موفق باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آقا درجه های سربازی چطوره مثلا فوق دیپلم با لیسانس؟
    به نظرتون کدوم ماه بریم که بیفتیم تو سپاه یا کلا تو ارتش نریم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

فوق دیپلم معمولا گروهبان یک یا گروهبان دو میشه...
    لیسانس از استوار دو تا ستوان 3 متغیر هست . ( اینا دقیقا بستگی مستقیم و ویژه داره به نمرات تیر اندازی و لا غیر)
    از اونجایی که سپاه معمولا مشمولان بسیجی رو جذب میکنه احتمال اینکه شما به صورت اتفاقی بیفتی سپاه کمه... تازه برای همون بسیجی ها هم پذیرش سپاه صد درصدی نیست.
    ارتش به درجه دار خیلی بیششتر از سپاه اهمیت میده...
    اصلا معلوم نیست که شما چه برجی برید میفتید نیرو انتظامی یا سپاه یا ارتش ....
    یه موقع میبینی نیروی دریایی ارتش یا ... نیرو کم آورده به ستاد درخواست نیرو میده ...

4. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من که خودم بسیج هستم
    ولی خوب میگن سپاه بهمن و اسفند نیرو میگره این حرف درسته؟
    سپاه راحت تره تا ارتش

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من که خودم بسیج هستم
    ولی خوب میگن سپاه بهمن و اسفند نیرو میگره این حرف درسته؟
    سپاه راحت تره تا ارتش
    13 ماه هست دارم توی سپاه خدمت میکنم .
    اصلا کاری به نیروی انتظامی ندارم ... اما گاها پیش میاد که آواز دهل شنیدن (منظورم سپاه هست) از دور خوش است.
    سپاه خوبه ... اما ارتش برای درجه دار جماعت خیلی بهتر از سپاه هست .
    سپاه برای نیروی مریض و معاف از رزم و .. بد نیست اما برای نیروی سالم و به خصوص دیپلم به پایین خوب نیست.
    عزیز من گرفتن نیرو که شیرو خط کردن سکه نیست ... که بگن اسفند نیرو بگیریم یا آبان ! ... یکمی معقولانه فکر کنید .

7. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نگفتن یکی از دوستام تو سپاه بود بهم گفت
    من نگفتم
    ولی خوب یه شرایطی دارم شاید معافیت بگیرم

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش میکنم به این سوال من جواب بدید چون واقعا برام مهم و حیاتیه..
    من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
    در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
    اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
    سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما

عزیز دل تو میخوایی یه جاشو درست کنی میزنی کورشم میکنی !!!!!
    میدونم شاید شرایط زندگیتو شرایط خدمتت اینقدر بد باشه که خیلی ها نمیتونن حتی تصورشو هم بکنن ولی این کار و نکن هرچقدر هم زندگی فوق العاده بد باشه بعد حدود یک سال خدمتت تموم میشه اگه حتی خدای نکرده کل زندگیتو هم ازدست دادی باز از صفر شروع میکنی حداقل تن سالمی داری
    ولی کاری نکن تا آخر زندگیت حسرت کاری که کردی و بخوری و نتونی جبرانش کنی

10. 2 کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی از همین دوستانی که اینجا میان آرزوشونه که میفتادن ارتش تا حداقل احترام سنشون یا زحمتی که برای تحصیل کشیدن رو حفظ کنن
    یه سری چیزا این وسط قاطی شده و گنگه ، نمونه اش همین هتل بودن سپاهه که به اشتباه برای یکسری دوستان جا افتاده !
    الان من نمونه هاش رو میبینم که دوستانم زور زدن با کلی پارتی بازی و دوره تکمیلی رفتن و بسیج جور کردن رفتن سپاه ولی پشیمون هستن
    ارتش اسمش برای بعضی ها سخته و فکر میکنن قراره اون تو دارشون بزنن ولی خیلی از کسانی که میبینین از سربازی شون خاطره تعریف میکنن ارتش بودن ، کاری نداره کافیه این دفعه کسی داره تعریف میکنه بپرسین کجا بوده
    سربازی یعنی خدمت توی ارتش

12. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی از همین دوستانی که اینجا میان آرزوشونه که میفتادن ارتش تا حداقل احترام سنشون یا زحمتی که برای تحصیل کشیدن رو حفظ کنن
    یه سری چیزا این وسط قاطی شده و گنگه ، نمونه اش همین هتل بودن سپاهه که به اشتباه برای یکسری دوستان جا افتاده !
    الان من نمونه هاش رو میبینم که دوستانم زور زدن با کلی پارتی بازی و دوره تکمیلی رفتن و بسیج جور کردن رفتن سپاه ولی پشیمون هستن
    ارتش اسمش برای بعضی ها سخته و فکر میکنن قراره اون تو دارشون بزنن ولی خیلی از کسانی که میبینین از سربازی شون خاطره تعریف میکنن ارتش بودن ، کاری نداره کافیه این دفعه کسی داره تعریف میکنه بپرسین کجا بوده
    سربازی یعنی خدمت توی ارتش
    تایید می شه ، الان سپاه هستم ! ولی اسمش سپاه هست ، از نیروی انتظامی بدتره

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

تایید می شه ، الان سپاه هستم ! ولی اسمش سپاه هست ، از نیروی انتظامی بدتره
    سلام ...
    منم سپاه هستم ؛ اما وضعیت پادگان ما نه اونطوری هست که شما میگی و نه طوری هست که توی ذهن جماعت جا افتاده .
    نیروی انتظامی که اصلا به درجه دار و تحصیلات و ... اهمیت نمیده و این برای همه روشن هست ؛ نمونش افسران سر چهار راه و....
    سپاه که برادری و برابری هست یه جا میبینی سرباز با سرهنگ شوخی های سنگینی میکنه ! یه وقت هم میبینی یه گروهبان طوری اذیتت میکنه که از زندگی سیر میشی... بعضی ها هم فکر میکنن سپاه فقط توی نماز و مراسم مذهبی شرکت کردن و سلام برادر گفتنه ... در کل سپاه برای فردی خیلی خیلی خوبه که مدرک تحصیلی فوق دیپلم به بالا داشته باشه همچنین معاف از رزم و پست هم باشه ... این طرف دیگه جایی بهتر از سپاه نمیتونه پیدا کنه خدمتش اداری هست به معنای واقعی .
    اما خیلی از دوستان رو میبینم که میگن ای کاش دیپلم گرفته بودیم و رفته بودیم ارتش الان گروهبان 3 بودیم برامون هتل بود! ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •