سلام میشه کمی درباره جنگ فورت و این که به چه دردی میخوره توضیح بدین ؟
ممنون
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام میشه کمی درباره جنگ فورت و این که به چه دردی میخوره توضیح بدین ؟
ممنون
کاربرد فورت افزایش امتیاز شهرها!، جذاب تر شدن بازی، پیدا کردن کالاهای نایاب (در برخی فورت ها که بهشون میگن کَش بَتِل) و تشخیص آدمها و شهرهای نامرده!
فورت قضیه اش مفصله و برای یادگیریش بهتره بری بجنگی... من خودم تا قبل از شرکت در فورت هیچی نمیفهمیدم ولی حالا حداقل کلیات رو میدونم. (البته لازم به ذکره من فقط یه بار رفتم جنگ و همون چند دقیقه هم کلی مزاحم سعید شدم)
اگه حال داشتی اینا رو بخون:
خود فورت:
جنگ در فورتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گم از ورژن 1.19 بود فکر کنم می خواستن مغازه ای تو این فورت ها بزارن که ایتم های مخصوص می فروخت.هنوز هم که هنوزه نزاشتنش...![]()
این اینونتوری من تو ورلد Briscoe هستش.تازه الان نصفش رو فروختم.گونی گونی ایتم پیدا می کنم موقع کار کردن.2 تا خر داشتم.1 پونی که این پونی رفت برای کوئست.دیگه جونم براتون بگه که خیلی چیزا پیدا کردم و چون از هر چی 3 -4 داشتم فروختم.که شدش این:
![]()
سلام دوستان نمیشه تو بازی به هم دیگه پول بدیم؟راستی دیشب رفتم جنگ بعد امروز که اومدم دیدم کشتنم از تو هتل شهرمون سر در اوردم تمام پولایی که داشتم پریده بود![]()
Last edited by R O O T; 19-11-2010 at 09:34.
خوش به حال شما! من که توی بریسکو هیچی گیرم نیومده!
یه راههایی هست ولی فکر کنم شاید احتمال دارد اگه بفهمن بن میکنن. اما اینا به نظرم رسید: جنسی رو با قیمت بالا بزاری مارکت و کسی که میخواد بهت پول بده اونو بخره
کسی که میخواد بهت پول بده سر یه بنده خدا جایزه بزاره و تو هم فورا اونو بزنی.
شما پس اوت شدی! خدا بیامرزه! قبل از رفتن به جنگ پولاتو بزار بانک چون اگه بمیری (همونطور که دیدی) پولت میپره!
------------------
ماجرای تشکر کردن هم شده مثل باباشاه! روزی 4-5 تا تشکر میکنم دیگه کار نمیکنه... ولی نمی دونم فوتیه یا باید بزنیم پشتش تا دوباره کار کنه.
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 13:09.
میگم این اسلحه رو میشه برای دوئل هم استفاده کرد چون با توجه به قیمتش قدرت خوبی داره
![]()
نه تنها اسلحه هایی که دست راستت می کیری برای دوئل هست. سمت چپیها برای فورت هستن
الآن نگاه کردم دیدم وضع من توی و10 هم بد نیست... البته از حیوون شانس نیاوردم و فقط یه خره رو توی تریدینگ پیدا کردم. یه fancy cap هم توی مارکت خریدم 290 قران! هنوز نرفتم بگیرم
این اینوتوریم
و اینم چیزایی که همراهمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم اوایل وسایل اضافی رو میفروختم ولی وقتی اینونتوری سعید رو دیدم دیگه چیزی نفروختم
ظاهرا شانس کارکتر سرباز بیشتر از ادونچر هست! نمونش هم مقایسه سعید و آرش / من(بریسکو) و من(10)! و من و تو
Last edited by amin_fixfox; 19-11-2010 at 15:44.
خوب اینم ]پدیت جدید برا اینونتوری
البته بیشتر از 1000.000 هم در بانک دارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)