تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1670 از 4105 اولاول ... 670117015701620166016661667166816691670167116721673167416801720177021702670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,691 به 16,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون از جواب.. روند کار به چه صورته؟ یعنی اگه یکی از کلیه هام رو اهدا کنم یا بفروشم بعدش باید کجا برم؟ آیا مطمئن هستید به اینصورت معاف میشم حتی با وجود اینکه فراری هستم؟ دیگه دادگاه نظامی و این حرفا تشکیل نمیشه؟ کارت رو بهم میدن؟
    معاف شدن که معاف میشی. ولی به خاطر سرباز فراری بودن احتمالا دادسرا بری ولی رای قاضی رو نمی دونم.
    اتفاقا منم الان در حال خدمتم، یه مدت به سرم زد که فرار کنم. نمی تونم واقعا. گفتم حداقل می رم یه کلیمو می دم معاف می شم. رفتم پرس و جو کردم، روال قانونیش اینه که از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنی. دولت هم 8 میلیون بهت میده. اما کسی بخواد بفروشه نمی دونم. بعدشم گفتن پروسش از آزمایش تا عمل شاید 2 ماه یا بیشتر طول بکشه. منم گفتم اگه 2 ماه غیبت کنم فراری حساب می شم و درسته با دادن کلیه معاف می شم ولی بعدش دادسرا هست. مشکل منم الان همینه می خوام بدونم کسی که فراری باشه، کلیشو اهدا کنه، اگه بره دادسرا به خاطر فرار از خدمت قاضی چه حکمی بهش میده؟ جریمه نقدی یا زندان؟ اصلا میشه زندانو خرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

معاف شدن که معاف میشی. ولی به خاطر سرباز فراری بودن احتمالا دادسرا بری ولی رای قاضی رو نمی دونم.
    اتفاقا منم الان در حال خدمتم، یه مدت به سرم زد که فرار کنم. نمی تونم واقعا. گفتم حداقل می رم یه کلیمو می دم معاف می شم. رفتم پرس و جو کردم، روال قانونیش اینه که از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنی. دولت هم 8 میلیون بهت میده. اما کسی بخواد بفروشه نمی دونم. بعدشم گفتن پروسش از آزمایش تا عمل شاید 2 ماه یا بیشتر طول بکشه. منم گفتم اگه 2 ماه غیبت کنم فراری حساب می شم و درسته با دادن کلیه معاف می شم ولی بعدش دادسرا هست. مشکل منم الان همینه می خوام بدونم کسی که فراری باشه، کلیشو اهدا کنه، اگه بره دادسرا به خاطر فرار از خدمت قاضی چه حکمی بهش میده؟ جریمه نقدی یا زندان؟ اصلا میشه زندانو خرید؟

یعنی حتما باید از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنم؟ شنیدم خیلی طولش میدن و پول کمی هم بهت میدن ولی از طریق بازار سیاه و بیمارستان های خصوصی هم یک هفته ای عملت میکنن هم از 25 تا 50 میلیون پول میدن. حالا پولش مهم نیست میخوام بدونم اگه من کلیه م رو از طریق انجمن اهدا نکنم معاف نمیشم یعنی؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی حتما باید از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنم؟ شنیدم خیلی طولش میدن و پول کمی هم بهت میدن ولی از طریق بازار سیاه و بیمارستان های خصوصی هم یک هفته ای عملت میکنن هم از 25 تا 50 میلیون پول میدن. حالا پولش مهم نیست میخوام بدونم اگه من کلیه م رو از طریق انجمن اهدا نکنم معاف نمیشم یعنی؟!!
    نه ربطی نداره که از کجا اقدام کنی. در هر صورت معاف میشی. من خودم از طریق بیمارستان بلد نیستم چطوری میشه کار کرد. البته من ساکن تهران نیستم. اگه میدونی ما رو هم راهنمایی کن.
    من فقط از دادسراش نگرانم. اگه قاضی زندان بده اونوقت چی.....؟
    بعدشم، آیا با 1 کلیه میشه کاملا نرمال زندگی کرد.......؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله باید این کارو بکنید.
    .
    ممنون از اینکه جواب دادید!
    دوتا سوال دیگه داشتم,یکیش این که قبلا برای واکسن زدن و دکتر رفتن ی قسمت از دفترچه رو اونجا پر میکردن,ولی الان به من هیچ برگه ای نداد,میخواستم بدونم خود دکتر و مسئول واکسن زدن اون برگه ها رو دارن؟

و اینکه حتما باید برم پیش یکی از پزشکایی که معتمد سازمان هست؟ دیگه مثل قبل نیست که پیش هر دکتری که میخواستیم میتونستیم بریم؟
    اگر اینجوریه یکی که لیست پزشکای معتمد سازمان تو کرج رو میتونه لطفا بهم بده یا اگه تو سایتی درج شده لینکشو بهم بده,تو دفتر پلیس+10 بود,من حواسم نبود یادداشت کنم!
    tApAtAĺK
    Last edited by mehdig20; 18-07-2013 at 13:49.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

(( ما فکر میکردیم شما خدمتت تموم شده ها ... ایشالا در مرحله اول معاف ؛ اگر نشدی هم بیشترین حد امکان کسر خدمت بیاری.))
    ممنون، ممنون ایشالا برای همه... ایشالا همگیمون کارت پایان خدمتمون رو بگیریم و دیگه کاری به این تاپیک نداشته باشیم، تاپیک خاک بخوره بره پایین

ین دسته از افراد نیازی نیست فعلا دست به اقدامی بزنند و باید صبر کنند تا هر زمانی که موقع اعزامشان فرا رسید، به یگان محل خدمت والدین یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک، به هنگام دریافت دفترچه اعزام خدمت، آن را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

کمالی از این دسته از افراد خواست از هم‌اکنون به دفاتر پلیس +10 مراجعه نکنند و در زمان مقرر که قصد اعزام به سربازی را داشتند، این مدارک را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.
    ای بابا !

چند روز پیش رفتم پلیس+10 گفت این موضوع به ما ارتباطی نداره، باید مراجعه کنی نظام وظیفه، نظام وظیفه گفت باید زمان اعزام باشه الان که فایده نداره !

قانون کسری خدمت از کی غیرفعال شده و بعد موقتا فعال شد، به نظرتون بعد از این مدت دوباره ممکنه فعالش کنن؟! حداقل سابقه ی جبهه ی پدر یه جا به درد بخوره !

با تشکر مهران...

6. این کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

ممنون، ممنون ایشالا برای همه... ایشالا همگیمون کارت پایان خدمتمون رو بگیریم و دیگه کاری به این تاپیک نداشته باشیم، تاپیک خاک بخوره بره پایین

ای بابا !

چند روز پیش رفتم پلیس+10 گفت این موضوع به ما ارتباطی نداره، باید مراجعه کنی نظام وظیفه، نظام وظیفه گفت باید زمان اعزام باشه الان که فایده نداره !

قانون کسری خدمت از کی غیرفعال شده و بعد موقتا فعال شد، به نظرتون بعد از این مدت دوباره ممکنه فعالش کنن؟! حداقل سابقه ی جبهه ی پدر یه جا به درد بخوره !

با تشکر مهران...

سلام مجدد آقا مهران.

این قانون دقیقا الان داره به درستی اجرا میشه ! چرا که شمایی که رفتی درس خوندی یا منی که سال 91 اعزام شدم و غیبت هم نداشتیم! در حقیقت از لحاظ نظام وظیفه در معافیت تحصیلی قرار داشتیم چه فرقی داشتیم با کسی که سال 90 اعزام شده؟ ... از لحاظ سنی هم برابر ...
    سردار کمالی واقعا اینجا کار درستی کردن و قانون رو برای متولدین سال 72 و قبل برگردوندند ... و این دیگه لغو نمیشه .
    من امروز رفتم پلیس+10 میگم این کسری ما رو ثبت کن میگه مربوط به ما نیست ... باید یگانی که کسر خدمت رو صادر کرده بفرسته تهران ثبت شه و من برگ سبز بدم به شما ...
    خلاصه خدمت یه مشکلی برا ما پیش اورده ... که به این راحتی هم حل شدنی نیست :( . . . نمیدونم چرا با آدم همه جوره بازی میشه توی خدمت ...
    به امید روزی که جوانان مملکت ما هم بتونن با خیال راحت درس بخونن ؛ کار کنن ؛ مسافرت برن و..
    .....................
    امروز دقیقا یه کارت هوشمند پایان خدمت رو زیر و رو کردم ببینم چیزی توش قید شده مثلا معاف از رزمی یا ... دیدم هیچی توش نوشته نشده ... پشتش هم نوشته : استقلال ؛ آزادی؛ جمهوری اسلامی

8. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بازهم اومدیم مرخصی اخــــــــــــــر هفته

تقریبا یک ماه اموزشی تموم شــــــــــــــــد ،،،،،،خعلی یخت گذشت ولی گذشت

مونده یک ماهِ دیگه + دو سه روز از این ور

ماه رمضون کلا رژه مژه نداریم اما در حد المپیک کمبود خواب داریم

شنیده بودم با بی خوابی طرف رو شکنجه میدن الان همین حسو دارم

24 ساعت عملا 3 ساعت میخوابیم تو کلاس ها شکنجه میشیم چشم دست ادم نسیت یهو میبینی جناب سروان بیدارت میکنه میگه تا اخر کلاس سرپا وایسا
    ای خدا

کجای دنیا واسه سحری تن ماهی میدن؟؟؟؟؟

10. 2 کاربر از RIZA.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

24 ساعت عملا 3 ساعت میخوابیم تو کلاس ها شکنجه میشیم چشم دست ادم نسیت یهو میبینی جناب سروان بیدارت میکنه میگه تا اخر کلاس سرپا وایسا
    ای خدا

احیانا سپاه نیستی شما ؟
    من توی ماه رمضون سپاه بودم از خدا مرگم رو طلب میکردم...
    کلا توی آموزشی حاضر بودم یکی بیاد منو بکشه داداشم معاف شه حداقل . . .
    اما آموزشی گذشت و فقط الان فکرش رو که میکنم افسردگی میگیرم :( ...
    ولی دلم هوای یکی از فرماندهامون توی آموزشی کرده ... دلم میخواد الکی به یه دلیلی برم پادگان ببینمش ....
    برادر معاف از پستی فراموش نشه توی آموزشی ... هر کی هم گفت کارت قرمزی با پشت دست بزن توی دهنش ... بگو فردا جای من تو میای پست بدی ؟ ... در ضمن مثل ما خلاء خدمتی هم نمیخوری برای کمیسیون
    اما از اونجایی که گرفتن معاف از پستی توی آموزشی تبدیل به یه سیاست شده دیگه به همه کس نمیدن ... (مهارت خاص میطلبه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ای خدا

شهید هاشمی نژاد که واقعا هتل شده تنها مشکل اینه که دو هفته یه بار مرخصی می دن .برنامه سین ما این طوریه ساعت 2.20 از خواب پا می شیم میریم سحری می خوریم تا ساعت 4 نیم نماز رو می خونیم و می ریم می خوابیم از 4.30 تا 7.30 می خوابیم بعدش 7.30 تا 8 نظافت عمومی که من نظافت عمومی ندارم خوشبختانه بعد از 8.30 تا 1.30 کلاس داریم که همش تئوری هست حتی کلاس های تاکتیک عملی هم توی کلاس زیر کولر انجام میشه بعد از ساعت 2 می خوابیم تا ساعت 8 بعد هم می ریم برا افطار این شده برنامه تنبل خونه هاشمی نژاد خاموشی هم ساعت 10.30 هست ضمنا غذای پادگان توی ماه رمضون یه تحول اساسی پیدا کرده و انصافا غذاش خوبه تنها مشکل اینه که هر دو هفته یه بار مرخصی میدن تازه اونم با کلی منت می دن ضمنا استاد های ما واقعا شرایط رو درک می کنن و با کسایی که سر کلاس خوابند بد برخورد نمی کنن با شوخی و خنده طرف رو از خواب بیدارش می کنن بدون هیچ مجازاتی بعضی از استاد ها هم که کاری به کار کسایی که خوابن ندارن فقط یکی از استاد ها ی تاکتیک بود که یکی از بچه ها رو برده بود توی محوطه سینه خیز بره که با شکایت بچه ها به فرماندهی پدرش رو در اوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شهید هاشمی نژاد که واقعا هتل شده تنها مشکل اینه که دو هفته یه بار مرخصی می دن .برنامه سین ما این طوریه ساعت 2.20 از خواب پا می شیم میریم سحری می خوریم تا ساعت 4 نیم نماز رو می خونیم و می ریم می خوابیم از 4.30 تا 7.30 می خوابیم بعدش 7.30 تا 8 نظافت عمومی که من نظافت عمومی ندارم خوشبختانه بعد از 8.30 تا 1.30 کلاس داریم که همش تئوری هست حتی کلاس های تاکتیک عملی هم توی کلاس زیر کولر انجام میشه بعد از ساعت 2 می خوابیم تا ساعت 8 بعد هم می ریم برا افطار این شده برنامه تنبل خونه هاشمی نژاد خاموشی هم ساعت 10.30 هست ضمنا غذای پادگان توی ماه رمضون یه تحول اساسی پیدا کرده و انصافا غذاش خوبه تنها مشکل اینه که هر دو هفته یه بار مرخصی میدن تازه اونم با کلی منت می دن ضمنا استاد های ما واقعا شرایط رو درک می کنن و با کسایی که سر کلاس خوابند بد برخورد نمی کنن با شوخی و خنده طرف رو از خواب بیدارش می کنن بدون هیچ مجازاتی بعضی از استاد ها هم که کاری به کار کسایی که خوابن ندارن فقط یکی از استاد ها ی تاکتیک بود که یکی از بچه ها رو برده بود توی محوطه سینه خیز بره که با شکایت بچه ها به فرماندهی پدرش رو در اوردن
    بابا ایول

واقعا در حالِ حالید

احیانا سپاه نیستی شما ؟
    من توی ماه رمضون سپاه بودم از خدا مرگم رو طلب میکردم...
    کلا توی آموزشی حاضر بودم یکی بیاد منو بکشه داداشم معاف شه حداقل . . .
    اما آموزشی گذشت و فقط الان فکرش رو که میکنم افسردگی میگیرم :( ...
    ولی دلم هوای یکی از فرماندهامون توی آموزشی کرده ... دلم میخواد الکی به یه دلیلی برم پادگان ببینمش ....
    برادر معاف از پستی فراموش نشه توی آموزشی ... هر کی هم گفت کارت قرمزی با پشت دست بزن توی دهنش ... بگو فردا جای من تو میای پست بدی ؟ ... در ضمن مثل ما خلاء خدمتی هم نمیخوری برای کمیسیون
    اما از اونجایی که گرفتن معاف از پستی توی آموزشی تبدیل به یه سیاست شده دیگه به همه کس نمیدن ... (مهارت خاص میطلبه )
    نه من نیروی انتظامیم

واقعا سخته،،راجه به پست هم که خوشبختانه یا بدبختانه من ارشد گروهانم و پست نمیدم کلا

ولی مسولیتش زیاده مثلا گزارش بشه روزه خواری تو اسایشگاه میشه مستقیم میرم عقیدتی

الان دارم فک میکنم بچه هایی که بهشون مرخصی ندادن تو چه حالین اونجا

خواااب،،،قدر خوابو بدونین چیز خیلی خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •