تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1670 از 2199 اولاول ... 67011701570162016601666166716681669167016711672167316741680172017702170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,691 به 16,700 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من همین دو سه شب پیش طرح 1 مگ با 4 گیگ حجم برداشتم 30 تومن!!!
    باسمه تعالی
    سلام
    دوست عزیز چون شما الان دارین از اون طرح استفاده میکنین توی لیست طرحهاتون نمایش داده نمیشه اینم عکس :
    Last edited by ghadeer; 21-07-2013 at 23:46.

2. 3 کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    بخاطر افت شدید سرعتم در هفته های اخیر که در طرح نوروزی سرعتم حتی در روز به زیر 100 کیلوبایت رسیده بود دائما به پشتیبانی زنگ میزدم و بعد از ارسال چندین تست و بررسی های مختلف هم از پشتیبانی و هم از واحد صدای مشتری علت رو به من گفتند:
    ترافیک سنگین منطقه!!راه حل:یا استرداد مودم و یا صبر ایوب برای نصب bs جدید در منطقه!
    تنها راهم استفاده از اینترنت درست حسابی هم فقط مبین نت هستش ولی وضعیتش برام خیلی افتضاح شده البته پاییز مطمئنا بهتر میشه اما تا اون موقع این وضعیت ادامه خواهد داشت.
    شما پیشنهادی ،راه حلی ترفندی چیزی دارید که حداقل در روز سرعتم رو بتونم بالاتر ببرم؟در این مواقع(ترافیک منطقه)استفاده از ip اختصاصی ممکنه بتونه کمک کنه؟
    توضیح اینکه فقط به یک bs دسترسی دارم!
    طبق تستهایی که گرفتم ساعات 8 تا 10 سرعت بالای 200 هست اما در بقیه ساعات 80-90 هستش.شبانه هم که تعطیل

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسي از وايمکس ايرانسل خبر نداره؟ آيا اون هم سرعتش افت کرده و اين مشکلات رو داره؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من در پنل کاربری خودم فقط طرح های 128 رو دارم! وقتی روی 512 یا سرویسهای دیگه کلیک میکنم اتفاقی نمیفته.... در حال حاظر اشتراک 128 بصورت 2 ساله دارم که تا ابان ماه تمام میشه...

من مودمم روی تلوزیون سامسونگی که 2 سال پیش خریدم بود... نام قراردادم 128 هست.. سرعت دانلود شبانه من هم 140 حدودا هست.... میخوام بدونم اول اینکه چطور میتونم سرعت بیشتر بگیرم از مبین نت بدون دردسر... با توجه به اینکه من دانشجو نیستم...و دسترسی به نامه اداری هم ندارم.... دوم اینکه این سرعت خوب شبانه ربطی به طرحم نداره؟ یعنی بعد از اتمام قرارداد 128 بردارم بنظرتون همین سرعت شبانه رو دارم؟! کمکم کنید
    Last edited by hasanoooooooo; 22-07-2013 at 00:56.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوستان
    بخاطر افت شدید سرعتم در هفته های اخیر که در طرح نوروزی سرعتم حتی در روز به زیر 100 کیلوبایت رسیده بود دائما به پشتیبانی زنگ میزدم و بعد از ارسال چندین تست و بررسی های مختلف هم از پشتیبانی و هم از واحد صدای مشتری علت رو به من گفتند:
    ترافیک سنگین منطقه!!راه حل:یا استرداد مودم و یا صبر ایوب برای نصب bs جدید در منطقه!
    تنها راهم استفاده از اینترنت درست حسابی هم فقط مبین نت هستش ولی وضعیتش برام خیلی افتضاح شده البته پاییز مطمئنا بهتر میشه اما تا اون موقع این وضعیت ادامه خواهد داشت.
    شما پیشنهادی ،راه حلی ترفندی چیزی دارید که حداقل در روز سرعتم رو بتونم بالاتر ببرم؟در این مواقع(ترافیک منطقه)استفاده از ip اختصاصی ممکنه بتونه کمک کنه؟
    توضیح اینکه فقط به یک bs دسترسی دارم!
    طبق تستهایی که گرفتم ساعات 8 تا 10 سرعت بالای 200 هست اما در بقیه ساعات 80-90 هستش.شبانه هم که تعطیل
    واقعا متاسفم

نه برای شما برای اونا که اینقدر بیشعور هستند

به نظر من بهتره قیدش رو بزنی و اگه منطقه تون ایرانسل بهتره از اون استفاده کنی

البته اینترنت وایرلس هم هست که واقعا می تونه اعصابت رو نجات بده. کیفیتش خیلی بهتر از وایمکس هست. ولی خرید رادیو و کابل و .... حدودا 200 تومنی هزینه داره

7. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

واقعا متاسفم
    نه برای شما برای اونا که اینقدر بیشعور هستند
    به نظر من بهتره قیدش رو بزنی و اگه منطقه تون ایرانسل بهتره از اون استفاده کنی
    البته اینترنت وایرلس هم هست که واقعا می تونه اعصابت رو نجات بده. کیفیتش خیلی بهتر از وایمکس هست. ولی خرید رادیو و کابل و .... حدودا 200 تومنی هزینه داره
    ایرانسل تست کردم باید مودم بیرونی بذارم 200 تومن فقط مودم
    مبین نت مودم بیرونی بذارم یک bs دیگه هم میگیره اما قیمتش 400
    adsl که فیبریم
    وایرلس هم 200 به بالاست
    اینها رو نگه میدارم اگه پاییز خوب نشد یکیش رو انتخاب میکنم بابت قیمت مشکلی نیست ولی نه الان
    فعلا میخوام یک راهی ترفندی چیزی پیدا کنم.بالاخره توی ترافیک همه با هم برابر نیستند که!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اهواز یه شرکتی هست رو فیبرنوری adsl میده

بعضی شهر های دیگه هم باید باشه

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اهواز یه شرکتی هست رو فیبرنوری adsl میده

بعضی شهر های دیگه هم باید باشه
    اصفهان خود مخابرات روی خطوط فیبرنوری ADSL میده، اما همونم روی همه شماره ها نمیده آخه حماقت این آقایون حد و مرز نداره. قبل از این که وایمکس بگیرم خیلی پیگیر این موضوع بودم. اون موقع گفتن ما از دو نوع تجهیزات ایرانی و چینی توی شبکه فیبرنوری استفاده کردیم. اون تجهیزات ایرانی جای نصب تجهیزات ADSL را نداره، برای همین تو منطقه شما نمیتونیم سرویس بدیم. هنوزم که هنوزه بعد از 3 سال خبری از ADSL نیست. فکر کنم تنها راه حل این مشکل انهدام این تجهیزات ایرانیه تا مجبور بشن بیان عوضشون کنن. بله اینجا ایرانه............

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اصفهان خود مخابرات روی خطوط فیبرنوری ADSL میده، اما همونم روی همه شماره ها نمیده آخه حماقت این آقایون حد و مرز نداره. قبل از این که وایمکس بگیرم خیلی پیگیر این موضوع بودم. اون موقع گفتن ما از دو نوع تجهیزات ایرانی و چینی توی شبکه فیبرنوری استفاده کردیم. اون تجهیزات ایرانی جای نصب تجهیزات ADSL را نداره، برای همین تو منطقه شما نمیتونیم سرویس بدیم. هنوزم که هنوزه بعد از 3 سال خبری از ADSL نیست. فکر کنم تنها راه حل این مشکل انهدام این تجهیزات ایرانیه تا مجبور بشن بیان عوضشون کنن. بله اینجا ایرانه............
    اینا هنوز دست از سر خطوط PCM که مربوط به جنگ جهانی اول هست و 50 سال تو دنیا منسوخ شده و 10 ساله تو یاران ممنوع، برنمی دارند اونوق بیان تجهیزات فیبر نوریشون رو عوض کنند

تو این مملکت هیچ شرکت وسازمانی به اندازه مخابرات و خودروسازی سر مردم کلاه نزاشته و در عوض به اندازه یک در میلیارد هم هزینه نکردن وگرنه الان حال و روز اینترنت و خودرو های زیرپای مردم این نبود.

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا کسی کمک نمیکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •