باسمه تعالی
سلام
دوست عزیز چون شما الان دارین از اون طرح استفاده میکنین توی لیست طرحهاتون نمایش داده نمیشه اینم عکس :
![]()
باسمه تعالی
سلام
دوست عزیز چون شما الان دارین از اون طرح استفاده میکنین توی لیست طرحهاتون نمایش داده نمیشه اینم عکس :
![]()
Last edited by ghadeer; 21-07-2013 at 23:46.
سلام دوستان
بخاطر افت شدید سرعتم در هفته های اخیر که در طرح نوروزی سرعتم حتی در روز به زیر 100 کیلوبایت رسیده بود دائما به پشتیبانی زنگ میزدم و بعد از ارسال چندین تست و بررسی های مختلف هم از پشتیبانی و هم از واحد صدای مشتری علت رو به من گفتند:
ترافیک سنگین منطقه!!راه حل:یا استرداد مودم و یا صبر ایوب برای نصب bs جدید در منطقه!
تنها راهم استفاده از اینترنت درست حسابی هم فقط مبین نت هستش ولی وضعیتش برام خیلی افتضاح شده البته پاییز مطمئنا بهتر میشه اما تا اون موقع این وضعیت ادامه خواهد داشت.
شما پیشنهادی ،راه حلی ترفندی چیزی دارید که حداقل در روز سرعتم رو بتونم بالاتر ببرم؟در این مواقع(ترافیک منطقه)استفاده از ip اختصاصی ممکنه بتونه کمک کنه؟
توضیح اینکه فقط به یک bs دسترسی دارم!
طبق تستهایی که گرفتم ساعات 8 تا 10 سرعت بالای 200 هست اما در بقیه ساعات 80-90 هستش.شبانه هم که تعطیل
کسي از وايمکس ايرانسل خبر نداره؟ آيا اون هم سرعتش افت کرده و اين مشکلات رو داره؟
دوستان من در پنل کاربری خودم فقط طرح های 128 رو دارم! وقتی روی 512 یا سرویسهای دیگه کلیک میکنم اتفاقی نمیفته.... در حال حاظر اشتراک 128 بصورت 2 ساله دارم که تا ابان ماه تمام میشه...
من مودمم روی تلوزیون سامسونگی که 2 سال پیش خریدم بود... نام قراردادم 128 هست.. سرعت دانلود شبانه من هم 140 حدودا هست.... میخوام بدونم اول اینکه چطور میتونم سرعت بیشتر بگیرم از مبین نت بدون دردسر... با توجه به اینکه من دانشجو نیستم...و دسترسی به نامه اداری هم ندارم.... دوم اینکه این سرعت خوب شبانه ربطی به طرحم نداره؟ یعنی بعد از اتمام قرارداد 128 بردارم بنظرتون همین سرعت شبانه رو دارم؟! کمکم کنید
Last edited by hasanoooooooo; 22-07-2013 at 00:56.
واقعا متاسفم
نه برای شما برای اونا که اینقدر بیشعور هستند
به نظر من بهتره قیدش رو بزنی و اگه منطقه تون ایرانسل بهتره از اون استفاده کنی
البته اینترنت وایرلس هم هست که واقعا می تونه اعصابت رو نجات بده. کیفیتش خیلی بهتر از وایمکس هست. ولی خرید رادیو و کابل و .... حدودا 200 تومنی هزینه داره
ایرانسل تست کردم باید مودم بیرونی بذارم 200 تومن فقط مودم
مبین نت مودم بیرونی بذارم یک bs دیگه هم میگیره اما قیمتش 400
adsl که فیبریم
وایرلس هم 200 به بالاست
اینها رو نگه میدارم اگه پاییز خوب نشد یکیش رو انتخاب میکنم بابت قیمت مشکلی نیست ولی نه الان
فعلا میخوام یک راهی ترفندی چیزی پیدا کنم.بالاخره توی ترافیک همه با هم برابر نیستند که!!
اهواز یه شرکتی هست رو فیبرنوری adsl میده
بعضی شهر های دیگه هم باید باشه
اصفهان خود مخابرات روی خطوط فیبرنوری ADSL میده، اما همونم روی همه شماره ها نمیده آخه حماقت این آقایون حد و مرز نداره. قبل از این که وایمکس بگیرم خیلی پیگیر این موضوع بودم. اون موقع گفتن ما از دو نوع تجهیزات ایرانی و چینی توی شبکه فیبرنوری استفاده کردیم. اون تجهیزات ایرانی جای نصب تجهیزات ADSL را نداره، برای همین تو منطقه شما نمیتونیم سرویس بدیم. هنوزم که هنوزه بعد از 3 سال خبری از ADSL نیست. فکر کنم تنها راه حل این مشکل انهدام این تجهیزات ایرانیه تا مجبور بشن بیان عوضشون کنن. بله اینجا ایرانه............
اینا هنوز دست از سر خطوط PCM که مربوط به جنگ جهانی اول هست و 50 سال تو دنیا منسوخ شده و 10 ساله تو یاران ممنوع، برنمی دارند اونوق بیان تجهیزات فیبر نوریشون رو عوض کنند
تو این مملکت هیچ شرکت وسازمانی به اندازه مخابرات و خودروسازی سر مردم کلاه نزاشته و در عوض به اندازه یک در میلیارد هم هزینه نکردن وگرنه الان حال و روز اینترنت و خودرو های زیرپای مردم این نبود.
چرا کسی کمک نمیکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)