سلام
بله
512 داشتم 15 تومن دادم که 6 روز باقیمونده بشه کولاک برنزی . ( 4مگ )
حتما تا آخر دوره اطلاع رسانی میکنم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
بله
512 داشتم 15 تومن دادم که 6 روز باقیمونده بشه کولاک برنزی . ( 4مگ )
حتما تا آخر دوره اطلاع رسانی میکنم
دوستان چند ماه پیش که آسیاتک این محدودیت های مذخرف رو گذاشت سرویس این خونه که مشهد دارم رو تغییر دادم و از isp دیگه ای سرویس گرفتم که راضیم اما برای اون یکی خونه تو شهر دیگه مجبورم فقط از آسیاتک سرویس بگیرم حالا گفتم بعد از چند ماه بیام ببینم وضعیت چطوره چون میخوام سرویس اون جا رو شارژ کنم چند تا سوال داشتم:
سرویس نامحدود ۲۵۶ یا ۵۱۲ در حال حاضر چه وضعیتی داره؟ همون سرعت ۳۲ یا ۶۴ که باید باشه رو میده یا نه و اگه میده هنوز طرح مذخرف محدودیت ترافیک تو سرویس های نامحدود اجرا میشه؟ تا چه حجمی سرعت واقعی رو میده و از اون به بعد برای این ۲ سرویسی که گفتم چه سرعتی خواهد داشت؟
سرویس های محدود چطوره؟ مثلا ۲۵۶ با ترافیک ۱۰ گیگ در ماه چه سرعتی داره و شبانه چه سرعتی خواهد داشت؟
همچنان مشکل تایم اوت های مکرر و قطعی های زیادی که داشت هست با برطرف شده؟
ممنون میشم دوستانی که در جریان آخرین وضعیت این سرویس هایی که گفتم هستند راهنمایی کنند تا ببینیم بالاخره باید چیکار کنیم.
به نظر من سرویس های محدود با شبانه رایگان بهتر از نامحدود هستن!
بنده خودم سرویس 512 با 10گیگ حجم ماهیانه دارم شبانه با سرعت 60 دانلود میکنم و بعضی شبها هم سرعت شبانه ام 200 240 هست
شبی 1.5 و شبهایی که سرعت بالاست حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم!
سرویس های کمپین که یکساله هست و مودم رایگان زاکسل 4پورت وایرلس مدل P660HN T1A داره هم شبانه رایگان 1تا8 داره
آسیا شت 2 مگ حجمی سرعت دانلود 50 کیلوخدا خیرشون بده
من از سر شب تا الان از سرورهای داخل ایران هرچی دانلود کردم سرعت از 650kb پایین تر نیومده ولی از سرورهای خارجی سرعت از 90kb بالاتر نمیره
تا دیشب سرعت دانلود از سرورهای ایرانی از 100 تا بیشتر نمیشد![]()
من از سافت گذر سرعت دانلودم 60 65 ثابته! بعضی شبها هم میشه 200 240
دوستان تو رو خدا به دادم برسید ! الان دو هفته است که سرویس آسیاتک من تمام شده است و همان موقع هم درخواست جمع آوری دادم اما کماکان جمع نشده است !!!
کجا باید شکایت کنم ؟ تهران میگه به ما ربطی نداره ، قم هم میگه باید از تهران پیگیری بشه چون اتوماسیون دست آن هاست ! خدایا رفتن از آسیاتک هم تجربه یک عذاب واقعی است !
باید از نمایندگی که سرویس گرفتید اقدام کنید و اونها درخواست را ارسال کنند!
از بخش شکایت تهران پیگیری کنید
02182144000
بعشی موقع اکانتینگ به هم می خوره اینطوری می شه فکر نکنم آسیتک داخلی بیشتر کرده باشه .
آسیاشت و جمع کردم گور پدر باگشون. تو این یک هفته خط و از 6 میارن رو 1- 3 - 4 بعدش زنگ میزنم میگن داریم تو مرکز شما تجهیزات عوض می کنیم و 2 هفته زمان میبره.با اصرار میبره رو 6 اما اپلود و با منت 512 الانم اپلود رو 384 و دانلود رو 4.5 منم جمع اوری کردم لامصب میگه 1 هفته زمان میبره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)