ضمن تایید
میشه صدای ک800 رو توی هندزفری تا 1.5 برابر افزایش بدی (یه چیزی تو مایه های سری دبلیو )
ضمن تایید
میشه صدای ک800 رو توی هندزفری تا 1.5 برابر افزایش بدی (یه چیزی تو مایه های سری دبلیو )
صداش تو هنزدفری عالی. ولی رو اسپیکر جالب نیست. من قبلا s700 داشتم به نظرم کیفیت صدای اون خیلی بهتر و زنده تره
کد اصلی بدون ضمانت. ضمانت نداشته باشه بهتره میمبر یگارانتی قطعه اصلیت رو بر میداره. خراب شد بگو بهت آدرس آدم مطمئن رو میدم. خیالت راحت باشه.
طبقه 5 رو کم کسی میدونه که گوشی میفروشن چون بیشترشون هم عمده فروش هتسند. اما تفاوت قیمت خیلی
قیمت مموری 1 گیگ 20000 تومان با ضمانت و 2 گیگ 32000 تومان
اون هم باز طبقه 5علا الدین
2گیگ 32 تومن؟ چه باحال. من 1گیگ گرفتم 45 تومن. البته خرداد نه الان.![]()
سلام بچه ها من امروز صبح 28/6/86 رفتم علا الدین یه کا 800 بگیرم رفتم طبقه همکف قیمت بود 260 تا 275 بعد رفتم طبقه 5 اونجا قیمت گرفتم بود 250 منم یه رنگ مسی سریال اصلی و بدون گارانتی گرفتم فقط یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین یعنی هیچ راهی وجود نداره که تو فیلمبرداری بشه فلاش رو روشن کرد حتی با برنامه بازم میگم تو فیلمبرداری تو فیلمبرداری خواهش میکنم نگین اون برنامه چراغ قوه اونو دارم من منظورم موقع فیلمبرداریه گوشی قبلیم کا 750 بود اونو هر موقع میخواستی می شد روشن کرد ولی اینو نمیشه خوب آدم یه موقع شب لازمش میشه ممنون در ضمن رم 64 مگا ام تو یا 128 مگا هست اگه هست قیمتش چنده
از قدیم گفتن تفاوت از زمین تا آسمان است. طبقه همکف 275 و پنحم 250 تومان است. گفتم فرق قیمت خیلی دارند. تازه ته سالنش میرفتی 249 میگرفتی.نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که من اطلاع دارم از یک گیگ کمتر تو بازار نیست اونم 20 تومان بازم میگم ط 5 و 2 گیگ 32 تومان می باشد.
نه نمیشه فلاش رو روشن کرد چون لامپ led نیست.
زنون فلاشی هست که انرژی زیادی رو از خازنهایی که قبلا شارژ شده اند و در یه لحظه رو خودش تخلیه میکنه. و امکان روشن ماندن بیش از 5/0 ثانیه وجود نداره
مرسی عزیز از پاسخت ...
قیمت تقریبا مناسبه... فکر میکنم 2 گیگ به صرفه تره.
یه سئوال: اگه مموری 2 گیگ برای گوشی بخرم اون رو به راحتی ساپورت میکنه؟ یعنی تغییری توی سرعتش ایجاد نمیشه (یه کم اشکالی نداره) یا مشکلات دیگه براش پیش نمیاد؟
اين سواليه كه 100 يار همينجا پرسيده شده و جواب همه هم اين بوده:
هيچ مشكلي نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)