یک گیگابیت پهنای باند به منزل یا مرکز تجاری ؟
یک گیگابیت پهنای باند به منزل یا مرکز تجاری ؟
منظور اینه که خود فیبر تکنولوژیش محدود نیست و اگه مخابرات بتونه ارائه بده، راحت تا 1 گیگابیت رو می کشه.
برعکس تکنولوژی های مبتی بر کابل مسی مثل خانواده DSL ، تانوما چون روی کابل نوری تبادل اطلاعات می کنه نه دچار قطع و وصلی ناشی از نویز میشه و نه مشکلاته نکشیدنه سرعت بالاتر رو داره. اگه جایی مخابرات به مشترکی سرعت پایین تر از قرارداد داده باشه، مستقیما به خاطر کمبود پهنای باند اون مرکز یا اشتباهات فردی در تنظیم سرعت کاربر بوده! کاربر راحت می تونه شکایت کنه در اون صورت. فعلا هم واسه این که کمبود پهنای باند پیدا نکنه سرعت قراردادیشون رو تا 50 مگابیت می بندن ولی بر حسب ظرفیتشون پهنای باندشون رو باز میزارن (تا 100 مگابیت).
به نظر من موضوع کمبود پهنای باند نیست چون من در این باره با چند تا مهندس مخابرات صحبت کردم اونا میگفتن تو ایران سرعت اینترنت یه مسئله امنیته و عمدا سرعت رو پایین میدن البته این وسط شرکتها و مخابرات دزدی هم می کنن و خلاصه اون که ضرر می کنه یوزر نهایی هست
البته من به ضرب المثل" ندهد مادر شیر به فرزند خموش" کاملا معتقدم و باید مردم هم اعتراض کنن ولی تو این وضعیت بد اقتصادی اینترنت جزو آخرین اولویت هاست و اصلا به اون صورت برا کسی مهم نیست مگر اینکه طرف شغلش به اینترنت مربوط باشه که عده این افراد هم بسیار کمه
Last edited by hassan_sia; 03-07-2019 at 13:01.
من الان 1 ساله 50 مگ گرفتم که سرعتم رو 100 مگ فیکسه.ولی نکته خیلی عجیب اینه که وقتی با کنسول ps4 بازی رو از psn دانلود میکنم با سرعت 200-300 مگ دانلود میکنه
منزل
البته بماند که هاردمون هم کشش 1 گیگابیت رو نداره و در عمل کسی که 1 گیگابیت سرعت میخاد باید تجهیزاتش کاملا به روز باشه
![]()
با VPN هم سرعت از 100 بیشتر نمیشه؟
سرعت دانلود از psn عجیبه!
من 16 مگ گرفتم که از اول سرعت همون 16 مگ بود ولی یه هفته ای
سرعتم 100 شده بود که دوباره 16 شد!![]()
شما فیبر گرفتید بعد اونم 16؟؟؟
چرا خو؟ فیبر دارین ک برین بالاتر
سلام یه سوال داشتم از خدمت دوستان الان این مخابرات زده سرویس تانوما با کابل کشی رایگان سرعت 4 مگش 40 هزار تومنه ما فقط 40 هزار تومن رو پرداخت می کنیم چون تا جایی که من می دونم هزینه های این نوع کابل ها خیلی بالاست با 2020 هم تماس گرفتم گفت باید حضوری برم مخابرات
اون پول ماهانه
پول تچهیزات جداس
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)