تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 597 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه Hasan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سرعتش که به هیچ وجه متغییر نیست و کاملا ثابته.پینگ متغییر هم به اون بالا ربط داره و اوصولا تانوما باید بهترین پینگ رو نسبت به بقیه سرویسها داشته باشه.سرعت فیبر تو ایران هم تا 1 گیگابیت رو من به چشم دیدم و یعنی اگه امکانش باشه خود فیبر کشش رو داره
    یک گیگابیت پهنای باند به منزل یا مرکز تجاری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظور اینه که خود فیبر تکنولوژیش محدود نیست و اگه مخابرات بتونه ارائه بده، راحت تا 1 گیگابیت رو می کشه.

3. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من شنیدم اتفاقا خیلی بده. البته نه واسه همه. بعضی جاها سرعت بسیار پایین یا در واقع خیلی متغییره. و پینگ و پایداری هم تعریف آنچنانی نداره
    برعکس تکنولوژی های مبتی بر کابل مسی مثل خانواده DSL ، تانوما چون روی کابل نوری تبادل اطلاعات می کنه نه دچار قطع و وصلی ناشی از نویز میشه و نه مشکلاته نکشیدنه سرعت بالاتر رو داره. اگه جایی مخابرات به مشترکی سرعت پایین تر از قرارداد داده باشه، مستقیما به خاطر کمبود پهنای باند اون مرکز یا اشتباهات فردی در تنظیم سرعت کاربر بوده! کاربر راحت می تونه شکایت کنه در اون صورت. فعلا هم واسه این که کمبود پهنای باند پیدا نکنه سرعت قراردادیشون رو تا 50 مگابیت می بندن ولی بر حسب ظرفیتشون پهنای باندشون رو باز میزارن (تا 100 مگابیت).

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برعکس تکنولوژی های مبتی بر کابل مسی مثل خانواده DSL ، تانوما چون روی کابل نوری تبادل اطلاعات می کنه نه دچار قطع و وصلی ناشی از نویز میشه و نه مشکلاته نکشیدنه سرعت بالاتر رو داره. اگه جایی مخابرات به مشترکی سرعت پایین تر از قرارداد داده باشه، مستقیما به خاطر کمبود پهنای باند اون مرکز یا اشتباهات فردی در تنظیم سرعت کاربر بوده! کاربر راحت می تونه شکایت کنه در اون صورت. فعلا هم واسه این که کمبود پهنای باند پیدا نکنه سرعت قراردادیشون رو تا 50 مگابیت می بندن ولی بر حسب ظرفیتشون پهنای باندشون رو باز میزارن (تا 100 مگابیت).
    به نظر من موضوع کمبود پهنای باند نیست چون من در این باره با چند تا مهندس مخابرات صحبت کردم اونا میگفتن تو ایران سرعت اینترنت یه مسئله امنیته و عمدا سرعت رو پایین میدن البته این وسط شرکتها و مخابرات دزدی هم می کنن و خلاصه اون که ضرر می کنه یوزر نهایی هست
    البته من به ضرب المثل" ندهد مادر شیر به فرزند خموش" کاملا معتقدم و باید مردم هم اعتراض کنن ولی تو این وضعیت بد اقتصادی اینترنت جزو آخرین اولویت هاست و اصلا به اون صورت برا کسی مهم نیست مگر اینکه طرف شغلش به اینترنت مربوط باشه که عده این افراد هم بسیار کمه
    Last edited by hassan_sia; 03-07-2019 at 13:01.

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

به شما سرعتی که خریداری کردین رو دادند یا بالاتر بستند؟
    بعضی از دوستان میگن براشون بالاتر بستند.
    میخواستم بدونم سلیقه ای بوده یا کلا بالا میبندند؟
    من الان 1 ساله 50 مگ گرفتم که سرعتم رو 100 مگ فیکسه.ولی نکته خیلی عجیب اینه که وقتی با کنسول ps4 بازی رو از psn دانلود میکنم با سرعت 200-300 مگ دانلود میکنه

7. 2 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منزل
    البته بماند که هاردمون هم کشش 1 گیگابیت رو نداره و در عمل کسی که 1 گیگابیت سرعت میخاد باید تجهیزاتش کاملا به روز باشه

9. 4 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من الان 1 ساله 50 مگ گرفتم که سرعتم رو 100 مگ فیکسه.ولی نکته خیلی عجیب اینه که وقتی با کنسول ps4 بازی رو از psn دانلود میکنم با سرعت 200-300 مگ دانلود میکنه
    با VPN هم سرعت از 100 بیشتر نمیشه؟
    سرعت دانلود از psn عجیبه!

من 16 مگ گرفتم که از اول سرعت همون 16 مگ بود ولی یه هفته ای
    سرعتم 100 شده بود که دوباره 16 شد!

11. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با VPN هم سرعت از 100 بیشتر نمیشه؟
    سرعت دانلود از psn عجیبه!

من 16 مگ گرفتم که از اول سرعت همون 16 مگ بود ولی یه هفته ای
    سرعتم 100 شده بود که دوباره 16 شد!
    شما فیبر گرفتید بعد اونم 16؟؟؟
    چرا خو؟ فیبر دارین ک برین بالاتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم از خدمت دوستان الان این مخابرات زده سرویس تانوما با کابل کشی رایگان سرعت 4 مگش 40 هزار تومنه ما فقط 40 هزار تومن رو پرداخت می کنیم چون تا جایی که من می دونم هزینه های این نوع کابل ها خیلی بالاست با 2020 هم تماس گرفتم گفت باید حضوری برم مخابرات

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم از خدمت دوستان الان این مخابرات زده سرویس تانوما با کابل کشی رایگان سرعت 4 مگش 40 هزار تومنه ما فقط 40 هزار تومن رو پرداخت می کنیم چون تا جایی که من می دونم هزینه های این نوع کابل ها خیلی بالاست با 2020 هم تماس گرفتم گفت باید حضوری برم مخابرات
    اون پول ماهانه
    پول تچهیزات جداس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •