دوست من اگر میتونی دبلیو 960 بگیری اصلا شک نکن و بگیر که خیلی عالی هست...
دوست من اگر میتونی دبلیو 960 بگیری اصلا شک نکن و بگیر که خیلی عالی هست...
دوست من
اگر اینترنت برات مهم هست 100% N95 رو بگیر...
چون ن95 سیستم WAP و XHTML و HTML رو داره برای اینترنت ....
اما پی1 فقط HTML رو داره و WAP و XHTML رو نداره ....
مرسی دوست عزیز. میشه در مورد این browserha بیشتر توضیح بدی. یعنی p1 تو نت کارایی ان95 را نداره؟
ممنونم که جواب دادی. نه که اصلا مهم نیست . منظورم در این 2 تا گوشی بود چون هر دوشون تو صدا و دوربین مشکل منو حل میکنه. من بین این دو تا گوشی گفتم مهم نیست .
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
چرا P1i هم WAP و هم xHTML رو ساپورت میکنه.مرجع سایت سونی اریکسون:
اما من یه چیز رو یادم رفت بگم و اونم اینکه صفحه 16 ملیون رنگ n95 واقعا قشنگه.اما به هر حال باید ببینی رنگ صفحه برات مهمتره یا تاچ اسکرین بودنش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza20202003; 19-09-2007 at 01:06.
sedaye n93 i chejore ? az n73 kheyli zaiiftare
gablan ye n73 dashtam forokhtamesh alan ham mikham ye goshi jadid begiram beyn n93i va n95 gir kardam
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
نميدونم چرا هر وقت يه سوالي ميپرسم كسي توجه نميكنه.در صورتي كه به خنده دارترين سوالها چندتا جواب داده ميشه.بيچاره من....![]()
Last edited by vafa1353; 19-09-2007 at 23:28.
سلام دوست عزیز
اول،طبق قوانین فروم لطفا فارسی تایپ کنید
دوم،خب به مراتب N95 بهتره،بحث امکانات نرم افزاریش رو هم که به کنار بزاریم،خوش دست بودن خیلی مهمه،من یه مدت N90 داشتم واقعا اذیت شدم،n93 هم در سایز همون هست،اگر بگیری ممکنه بعدا پشیمان بشی
البته اگه این موضوع برات مهم نیست میشه بحث های دیگه در مورد امکاناتش بکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)