در ایران یه سریشونو...
در خارج یه سری بیشترشونو...
در ایران یه سریشونو...
در خارج یه سری بیشترشونو...
تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین تر بیارید.
کارت گرافیک رو نمی تونید عوض کنید، اورکلاکش امکان پذیر هست ولی کمک چندانی بهتون نمی کنه.
سلامم..شما تا یه حدی میتونین با اور کردنش کاراییش را بالا ببرین و تا یه مدت دیگه این کارت را نگهدارین.بنظر من اگه تا حالا همینجوری ازش کار میکشیدین و مشکل خاصی نبوده بد نیستش این مدت باقیمونده از عمرش را با در حالت اورکلاک شده بذارین کار کنه.بعد از یه مدت که بازم کم آورد باید با کارت قویتر عوض شه
تنظیماتش رو حداقله. فقط هم میخوام سرعتش بهتر بشه و دنبال رزولوشن و کیفیت نیستم.
خب من اگر اورکلاک کنم، آیا امکان آسیب رسیدن هست؟ فقط به گرافیک یا به سایر قطعات هم آسیب میرسه؟
بسیار ممنونم.
تندرست باشید.![]()
سلام دوست من چون مدل و معماری پردازنده پایین هست و از رم سیستم هم استفاده می کنه و اینکه خب لب تاپ هم هست دیگه اورکلاکش نه تنها کم اثر بلکه خطرناک هم هست چون خوب خنک نمیشه و مخصوصا مموریش آسیم میبینه (در مورد پردازنده و ...هم اینا تقریبا صدق می کنه)در مورد GTA IV هم نظر من اینه که اول کل پچ و فایلهای اضافی و کرکها و ...رو +درایور جدید رو دان کنی بعد اگه خواستی(توصیه نمیشه!) یکم سیستم رو اور کنی بعد قابل بازی میشه و راستش اگه خیلی می خوای این بازی نسبتا رو روون انجام بدی باید به فکر ارتقا باشی که خرجش میره بالا
موفق باشی
اورکلاک 9550 تا چقدر جا داره کهفشار بهش نیاد؟؟؟
بستگی به خنک کننده و مادربردتون داره.
اگه منظورتون Intel Q9550 هست که با خنک کننده خوب می تونید به 3.3 گیگاهرتز فکر کنید برای استفاده دائم.
سلام دوست گرامی.
میشه یکم درمورد این جمله تون - که در بالا نوشتم - بیشتر توضیح بدین؟ یعنی دقیقا باید چکار کنم؟ (ببخشیدا من خیلی مبتدیم)
تشکر میکنم.
تندرست باشید.![]()
سلامم..e
اگه لپتاپه که اصلن اور نکنی بهتره.. اولش خیال کردم گرافیک دسکتاپ هستش
خوب اگر کسی قصد این کار رو داشته باشه تا همون 3.3 چی پیشنهاد میکنید؟خنک کننده و مادر برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)