خب شما سه هفته کلا کانکت نشدی دیگه. کلا سیستم شاتل اینجوریه که یه مدت نباید دانلود کنید تا از محدودیت خارج بشید. این رفیقمون (ِDJ) هم راست میگه، سعی کنید متعادل دانلود کنید که دوباره محدود نشید.
خب شما سه هفته کلا کانکت نشدی دیگه. کلا سیستم شاتل اینجوریه که یه مدت نباید دانلود کنید تا از محدودیت خارج بشید. این رفیقمون (ِDJ) هم راست میگه، سعی کنید متعادل دانلود کنید که دوباره محدود نشید.
دادا 20 روز تموم مودم خاموش بوده، این دیگه اتفاق جالب نمیشه کهاگر میخواستند اینو هم بر ندارند دیگه هیچی
.
Last edited by Lord Farshad; 18-04-2015 at 10:52.
باید تا چه حجمی و تو چه بازه زمانی دانلود کنم که دوباره محدود نشم؟
راستش خیلی قاعده و قانون مشخصی نداره ولی سعی کنید هرشب بیشتر از ۱/۵ تا ۲ گیگ دانلود نکنید. من خودم هرشب دانلود میکنم و آخر هر ماه هم یکهفته-۱۰روز محدود میشم و بعدش اوضاع دوباره عادی میشه. یه جورایی به این وضع عادت کردم دیگه. (من با توجه به سرویس خودم که ۲۵۶ هست گفتم).
دوستان یه لطفی هم به ما داشته باشید بد نیست
در کل مخابرات بهتره یا شاتل؟برا دانلود
اگر آرت 1 منظورته حدود 20 تا 30گیگ دانلود در حالت نرمال در ماه
پینگ سرویس بستگی به منطقه شما داره ولی در حالت عادی بین 150تا180هست این پینگ
برا دانلود قطعا سمت شاتل نیا شما.... فن آوا رو یه چک کن...
اصلاً سمت شاتل نیا![]()
منظورم از دانلود سرعتش هست.اگه تا 20 گیگ سرعت بالای 100 بده و بعد محدود کردن در حد 20 خیلی خوبه....دانلود به صورت حجم بالا ندارم و بیشتر استفادم وبگردی و وایبر و اپدیت های معمول هست و گاهی گیم انلاین بتلفیلد و کالاف دیوتی....فن آوا منطقه ما نیست...ماه پیش کل استفاده من 19.5 گیگ بوده و بر این اساس شما مخابرات رو اتنخاب میکنی یا شاتل رو؟![]()
شاتل بگیر همه اون چیزهایی که می خوای رو داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)