ببخشید منظورم ایرانسل بود.ولی احتمالا روی 2100 میدن.
ببخشید منظورم ایرانسل بود.ولی احتمالا روی 2100 میدن.
برای همره اول هم همون 1800 هست فعلا
میشه منبع این حرفتون رو بگید مگه تا حالا کسی به 4 جی همراه اول وصل شده؟. آیا همراه اول از قبل حق استفاده از طیف فرکانسی 1800 رو داشته ( برای نسل دو منظورمه)
یکی دو ساعت پیش تو مراکز شلوغ شهر یه سری جوون دیدم که یه کاپشن آبی پوشیدن با مارک همراه اول که پشتش نوشته نوترینو !!
فکر کنم برای نظر سنجی تو سطح شهر پخش شده بودن !!!
کسی دیده تا حالا ؟
نمیدونم والا، دوتا کوچه پشت خونمون مرکز تلفن کوثره، شبکه رو که رو wcdma میذارم با آنتن خالی هی قطع و وصل میشه از امکناتات سیمکارت فقط 9990 کار میکنه![]()
edge هم فقط شبا پیج باز میکنه دیگه 3g بماند...
امروز رد میشدم از جلو مرکز زدم کنار امتحان کنم موند روی registering network تا چند دقیقه و بازم با آنتن خالی وصل شد![]()
متاسفانه همراه اول هم با افت کیفیت مواجه شده دقیقا حالتی که ایرانسل پیدا کرد و بعد گرون کردن درست شد !
سرعت نسبت به صبح بهتر شده
داخل خونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخبار داغ از ایرانسل و همراه اول
همراه اول، بسته هایی مشابه آی 300، آی 700 و آی 2000 ارائه نمود
* اخبار جدید ایرانسل:- توسعه شبکه نسل سوم در استان فارس (مرودشت، فسا، جهرم، کازرون، مرودشت، زرقان و صدرا)- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- توسعه شبکه نسل چهارم در شیراز
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای اینکه شبکه نسل 3 رو پیدا کنه باید بسته داشته باشی؟ با گوشی خواهر زادم که بسته داره میشه پیدا کرد ولی با گوشی خودم که تا حالا بسته نداشتم پیدا نمیکنه !!
برای تست قدرت سیگنال میخواستم تست کنم !! چون به آنتن دهی هواوی خواهر زادم اعتماد ندارم و میخواستم با ال جی خودم تست کنم !!![]()
برای پیدا کردن شبکه بسته نمیخواد . برای وصل شدن به شبکه هم قبلا بسته میخواست ولی جدیدا اونم بسته نمیخواد (به جز تهران)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)