عکسهاتون بل تاپتاک اصلا واضح نیست
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
عکسهاتون بل تاپتاک اصلا واضح نیست
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
fanoostalaei
داداش میشه یه تست سرعت از سرور خارجی بزاری؟
داداش من عکسهام رو بیشتر به صورت بند انگشتی میزارم تا حجم و فضای کمی رو اشغال کنه !! اگر مایل به دیدنش هستید روش کلیک کنید بزرگتر میشه
چون این adsl نیست که بیش از اندازه روش مشترک باشه سرعت سرور داخل و خارج همونیه که نشون دادم !!
دانلود بیشتر از اون ریسکه !! بسته رو میخوره تموم میشه
===========
البته دوستان توجه کنید این سرعتی که من گذاشتم با قدرت 26 asu هستش ها !! جو نگیرتتون شما هم تست کنید بعد بگید چرا سرعت من کمه !! برای اینکه این قدرت رو داشته باشید باید نزدیکی دکل باشید حدود 100 متر بدون مانع !!! وگرنه در حالت عادی من با 16-17 asu سرعتم به زور به 900 یا 1 مگ میرسه !!×
تو خونه که BTS خیلی بهمون نزدیکه من رو پشت بوم قدرت انتن 35 asu یعنی 100 درصدی رو میگیرم
Last edited by fanoostalaei; 22-08-2014 at 13:11.
با چی وصل میشی ؟ مودم یا گوشی ؟ مدلش ؟
Last edited by meysambs; 22-08-2014 at 13:30.
با گوشی موبایل!×!
البته مودم نسل 3 هم دارم ولی تجربه بهم فهموند که مودم های نسل 3 وقتی مینویسه سرعت تا 21 مگ یعنی میتونی نهایت 10-12 مگ سرعت بگیری(واقعا نمیشه نهایت سرعت رو با مودم ها گرفت)
یک سوال از اون دوستمون که پیمانکار ایرانسل هستند و کارهای نصب و تجهیز دکل ها انجام میدن دارم.میشه توضیح بدید یک BTS داریم که فقط تجهیزات نسل 2 روش نصه.اگر بخوان تجهیزات نسل 3 یا 4 بخوان روش نصب کنند چقدر زمان میبره . یک روز یشتر کار میبره یا خیر.اگر در مورد نصب این تجهیزات یک کمی توضیح بدن بسیار ممنون میشم.
گوشی hotspot کردم گفتم یه تستی با idm هم بگیرم . با idm سرعت خیلی بهتر شد
محتوای مخفی: سرعت دانلود
شما همه اهواز این سرعت روی میگیرید؟ ممکنه تنظیمات گوشیتون مشکل داشته باشه. یه سر به access point بزنید اگر دیدید ------ ست شده اون رو پاک کنید
نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)