تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 203 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

برد شیرین و صعودمون رو به همه رئالیا تبریک میگم
    همه عالی بودن
    چیچا و رونالدو خامس فوق العاده بود ن

به امید یازدهمین جام و ادامه یکــِ تازی در اروپا
    تبریک تبریک

2. 9 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک
    بازی عالی بود
    خیلی خیلی خوب بازی کرد تیم ؛ به جزء چند دقیقه بقیه بازی دسته رئال بود
    انتقام این چند شکست رو از اتلتیک گرفتیم
    تبررررررررریک

4. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تبریک بابت برد...
    این بازی ترکیب متعادل تر و کم ریسک تر بود. جای خالی هافبک غایب با راموس پر شد که با تجربه تر از ایارامندی و سیلوا بود. مهاجم هم چیچا بود که آنجلوتی در مصاحبه قبل بازی گفته بود هم از نظر فیزیکی و هم از نظر ذهنی آماده است.
    درصد پاس های صحیح 90% نشون دهنده بازی منطقی و عملکرد خوب و کم اشتباه بازیکن هاست. (منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بازیکنان اتلتیکو چند بار توپ رو لو دادن که هر کدوم میتونست خطری روی دروازشون باشه. در نهایت هم با بازی خوب رونالدو و خامس و ضربه تمام کننده چیچاریتو بازی به نفع رئال به پایان رسید.
    خشونت اتلتیکو هم نسبتا" زیاد بود که منجر به اخراج آردا شد. گارسیا هم همون اوایل حضورش کارت زرد گرفت.
    خطر خیلی خاصی دروازه رئال رو تهدید نکرد و کاسیاس واکنش ویژه ای نداشت. اما در طرف مقابل اوبلاک شب سختی رو پشت سر گذاشت و سرانجام تسلیم شد.
    به امید قهرمانی...
    Last edited by metalhead_forever; 23-04-2015 at 00:38.

6. 9 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب جایی یقه اتلتیکو رو گرفتیم. باز هم تا لحظات آخر طول کشید...ولی انجام شد.

8. 10 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من بازیرو کامل ندیدمو بیشتر صداشو گوش دادم و بعد خلاصه بازیو دیدم. چند تا نکته بگم.
    اتلتیکو ار لحاظ تاکتیک هیچی نداره. کسایی که اینور و اونور این شیوه بازی اتلتیکو رو با تیم مورینیو مقایسه میکنن هیچی از فوتبال نمیفهمن.
    چند تا بازیکن تنبلمون نبودن عوضش خامس پرتلاش و از خود گدشته و چیچاریتوی با انگیزه بودن که نتیجش رو هم دیدیم. چقدر خوب جابجا میشه هرناندز. خیلی بیشتر از کریم فضا سازی و حرکت بدون توپ داره.
    آخرشم از تو همون چند دقیقه کلیپ مشخصه کریس چقدر این بازی به همه کمک کرد. واقعا کسای دیگه بودن با این همه موفقیت دست از تلاش و برظرف کردن ایراداشون میکشیدن و میگفتن همینه که هست داره جواب میده. کریس نه!
    فقط امیدوارم زانوش دوباره خراب نشه.

10. 10 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نبریدیم انتقام گرفتیم.....عوض هر چی باخت بود رو درآوردیم با این بازی.....
    من به این چیچا خیلی اعتماد داشتم...به نظرم همین بازی کافی بود که قرارداد فول ترنسفرشو امضا کنه.....یه جا نشین خوب برا بنزما....فک کنم بازی ها از این به بعد نصف نصف بشه....
    از هفته ی بعد تیم به شرایط عادی برمیگرده که با نبود مودریچ خیلی سرعت تیم اومده پایین....
    ولی بازیکنا با تعصب بازی کردن که تونستیم ببریم....
    یعنی این ترکیب آلترنیتیو بین دو ترکیب 4-4-2 و 5-3-2 خیلی حال داد بهترین ترکیب موجود بود....یعنی تها خط آمادمون همین دفاعمون بود که 5 نفری بهترین کارکردو کردن....فک کنم با نبود مودریچ این بهترین ترکیبمون برا بازی های مهم بعدی باشه.....البته با اومدن بیل که برا بازی سوم نیمه نهایی میرسه ترکیب بهتر هم میشه....
    تک به تکی که از رونالدو گرفت خیلی منو سوزوند....اصلا" برا خودش پادشاهی میکرد یارو گلره......
    ولی انصافا" میشه گفت CR 7 یه تنه تیمو بالا کشید....کم اشتباه بود و موقعیت سازی فوق العاده ای داشت....
    مرحله بعد به غیر بارسا به هر کی خوردیم خوردیم.....

12. 8 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب شب حماسی رو سپری کردیم و بلاخره این مانع را پشت سر گذاشتیم فقط تو کف استفاده راموس تو خط هافبک هستم که خیلی عالی جواب داد و در نهایت باید از تماشاگرای حاظر در سانتیاگو برنابئو تشکر کنیم که با چه شور و حرارتی تشویق میکردن پش بسوی نیمه نهایی خوبیش اینه که گرت بیل هم میرسه به اون بازیها
    Last edited by joey jordison; 23-04-2015 at 09:10.

14. 6 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

4 کلاسیکوی اروپایی در نیمه نهایی (عکس)

با صعود یوونتوس و رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان، ترکیب تیم های حاضر در این مرحله اینگونه شد: بایرن، بارسلونا، رئال و یوونتوس. روز جمعه قرعه کشی مرحله نیمه نهایی برگزار خواهد شد. قرعه کشی هرگونه که باشد، 4 بازی خاطره انگیز و کلاسیک اروپایی را شاهد خواهیم بود. تیم هایی که بارها در این مراحل، سابقه رویارویی با یکدیگر را دارند.

نشست خبري سرمربي رئال مادريد
    آنچلوتی: با راموس،ایده های اتلتیکو را خنثی کردیم

کارلتو از امشب تا بازي رفت مرحله نيمه نهايي، نفسي به راحتي خواهد کشيد. رئال با ايده هاي جديد او بود که امشب موفق شد اتلتيکو را از پيش رو برداشته و به نيمه نهايي ليگ قهرمانان صعود کند.

به گزارش "ورزش سه"، بازی رفت رئال و اتلتیکو بدون گل به اتمام رسیده بود اما آنچلوتی در بازی برگشت، برای شکستن مقاومت اتلتیکو و برای جلوگیری از هرگونه گلزنی احتمالی این تیم روی ضربات ایستگاهی، راموس را در میانه زمین و جلوی مدافعان قرار داد. حربه ای که موثر نیز واقع شد.

آنچلوتی در انتهای این بازی سخت و نفسگیر که به برتری 1-0 رئال ختم شد به خبرنگاران گفت:

جریان مسابقه

بازی خوب با یک استراتژی ایده ال را شاهد بودیم. گفته بودم که برای گل زدن عجله ای نداریم.توپ دست ما بود و تیم هم یکپارچه انگیزه.

راموس در میانه میدان

همینکه مودریچ در مقابل مالاگا مصدوم شد به این فکر افتادم که این ایده را پیاده کنم. به راموس اطمینان داشتم و او آوراژ قدی ما را بالاتر برد.اینگونه روی ضربات ایستگاهی کمتر احساس خطر کردیم. این تصمیم شخصی خود من بود. او در حق تیم فداکاری کرد و نشان داد که چه اهمیتی برای ما بخصوص روی ضربات ایستگاهی حریف دارد. با او بود که ایده های حریف را خنثی کردیم.

چیچاریتو

باید به او تبریک گفت؛ چرا که یک سال دشوار را سپری کرده بود. با وجود انجام بازی های اندک، او در تمرینات همیشه عالی ظاهر می شد و انگیزه هایش را نیز از دست نداد. چیچاریتو در این بازی تا لحظه آخر جنگید و با گلزنی، مزد زحماتش را گرفت.

پایان دادن به ناکامی ها در دربی

مقابل یک تیم بسیار دفاعی و البته قدرتمند بازی داشتیم که به شما شانس گل زیادی نمی دهد. برای اتلتیکو احترام زیادی قائل هستم. در یک سال اخیر مقابل آنها هم پیروز شده و هم شکست خورده ایم. اتلتیکو در همه بازی های مقابل ما عالی کار کرده است.

حریف نیمه نهایی

از اینکه در این مرحله حاضر هستیم خوشحالم. 4 تیم قدرتمند اروپا در آنجا حاضر خواهند بود و فرقی نمی کند با کدام تیم روبرو شویم.

میکسدزون برنابئو
    چیچاریتو: این مهمترین گل زندگی من بود

چیچاریتو هرناندز، مرد اول دیدار سخت و نفسگیر رئال مادرید و اتلتیکو بود. گل دقیقه 87 او در نهایت مقاومت مردان دیگو سیمئونه را شکست و رئال را به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رساند.

به گزارش "ورزش سه"، چیچاریتو که تمام فصل نیمکت نشین ثابت رئال مادرید بود، با استفاده از غیبت بیل و بنزما این توفیق را پیدا کرد تا از ابتدا مقابل اتلتیکو به میدان برود و قهرمان بازی نیز لقب گرفت.

او در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:" این یک دربی بزرگ بود. پس از لادسیما نتوانسته بودیم بر اتلتیکو غلبه کنیم. این پیروزی متعلق به همه هواداران رئال است. مردم، هم تیمی هایم و خانواده ام به من اطمینان داشتند . درست است که گل برتری را من زدم اما این گل، حاصل تلاش همه بود. واضح است که این گل مهمترین گل دوران فوتبال من است.
    گل های حساس زیادی زده ام اما این چیز دیگری بود. حالا اعتماد به نفسم بالاتر خواهد رفت.متشکرم از کریستیانو که پاس گل زیبایی به من داد."

چیچاریتو در مورد اینکه از حضور در ترکیب ثابت تعجب نکرده، گفت:" روز قبل بازی مربی به من گفت که در ترکیب ثابت جای دارم. پیش از اطلاع از این قضیه نیز کار همیشگی خودم را در تمرینات انجام می دادم و کاملا آماده بازی بودم. حالا در نیمه نهایی هستیم و مهم نیست به کدام تیم برخورد خواهیم کرد. برای قهرمانی باید همه تیم ها را شکست داد."

تعیین کننده ترین لحظه دربی مادرید(عکس)

دقیقه 76 دربی مادرید و خطای آردا روی راموس. کارت زرد دوم برای توران و اخراج شدن او از بازی. این لحظه ای بود که امید های اتلتیکو برای رسیدن به نیمه نهایی بسیار کمرنگ شد و رئال با استفاده از یک یار بیشتر و با حمایت بی وقفه هوادارانش، به مزد خود که برتری در این بازی بود دست یافت.

چیچاریتو اینگونه سیمئونه را مات کرد(عکس)

رئال مادريد سرانجام امشب به روند 8 بازي ناکامي در مقابل اتلتيکو پايان داد. چيچاريتو که تمام فصل نيمکت نشين ثابت رئال بود، امشب در غياب بيل و بنزما، بهترين بازيکن رئال بود. دقيقه 87 و روي پاس طلايي رونالدو، چيچاريتو بود که به مقاومت 177دقيقه اي اتلتيکو و اوبلاک پايان داد و رئال را به نيمه نهايي رساند.

16. 7 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوشحالیم که صعود کردیم، هرچند که شاید رفت و برگشت تمام اسپانیایی، چه از بعد تعداد گل و چه از بعد بازی، کسل آورترین بازی بود. اما در نهایت نتیجه مهم هست و بس.

امروز داشتم اینستاگرام بازیکنان رو چک میکردم، تا حالا، حتی بعد از برد ۳-۱ بارسلونا یا لیورپول، ندیده بودم تا این حد همه تبریک بگن و خوشحال باشن. روحیه تیم خیلی بالا رفته.

آنجلوتی درباره سورپرایز خودش گفته: با حضور راموس در میانه میدان، تونستیم جلوی ضد حمله ها رو بگیریم، توپ های مرده رو جمع کنیم و تو ضربات ایستگاهی و کرنر هم با تمرکز بهتری عمل کردیم. راموس توانایی بازی در اون پست رو داشت. اون خودش رو وقف تیم کرد. من میتونم ایده ای داشته باشم، اما این بازیکن هست که باید بتونه و قبول کنه. اون خیلی خوب کارش رو انجام داد.

تو این بازی، جدا از فعالیت و انگیزه بالای چیچاریتو، باید از بازی خوب خامس تعریف کنیم که تو ۱-۲ با رونالدو باز هم تاثیرگذار بود. حتی تو یک صحنه که چیچا تک به تک شد هم پاس رو اون داد. فوق العاده هست.

+

یه خبر دیگه اینکه، مودریچ داره تمام سعیش رو میکنه تا قبل از پایان فصل، به میادین برگرده. برای این کار پیش دکتر میکل سانچز رفته که تخصص خاصی در استفاده از هرمون رشد برای ریکاوری سریعتر داره. دکترسانچز قبلاً رو خود مودریچ و نادال کار کرده بود.

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

ستایش ویژه آنچلوتی ازعملکردبازیکنان رئال(عکس)

رئال مادرید شب گذشته با تک گل دقیقه 88 چیچاریتو اتلتیکو را شکست داد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید. کارلو انچلوتی سرمربی رئال در اینستاگرام خود با انتشار عکس زیر نوشت:"از داشتن چنین بازیکنان و هوادارانی احساس غرور می کنم. ممنون و همینگونه ادامه خواهیم داد. زنده باد رئال."

اوزیل در حال تماشای دربی مادرید (عکس)

مسوت اوزیل که سابقه سه فصل بازی برای رئال را در کارنامه دارد، هنوز یکی از هواداران پروپاقرص این تیم است. ستاره آلمانی حال حاضر آرسنال، با قرار دادن عکس زیر در اینستاگرام خود نوشت:" در حال تماشای بازی هم تیمی های سابقم مقابل اتلتیکو."

در پایان بازی مقابل اتلتیکو
    راموس:ازمربیان شجاع مثل آنچلوتی خوشم می آید

سرخیو راموس، شب گذشته برای اولین بار در این فصل به تصمیم آنچلوتی در میانه زمین قرار گرفت و مقابل اتلتیکو بازی درخشانی به نمایش گذاشت.

به گزارش "ورزش سه"، با حضور راموس در جلوی مدافعان، تاکتیک اتلتیکو که استفاده از ضربات سر و توپ های دوم بود، تقریبا حنثی شد و رئال که تیم برتر میدان بود، با گل دقیقه 88 چیچاریتو اتلتیکو را شکست داد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کرد.

سرخیو راموس در پایان بازی به خبرنگاران گفت:

صعود به نیمه نهایی

فکر می کنم ما شایسته این صعود بودیم. در هر دو بازی تلاش و فداکاری زیادی به خرج دادیم و نمایشمان خوب بود. هدفمان دفاع از عنوان قهرمانیمان است.

چیچاریتو

بخاطر او خوشحالم؛ چرا که یک دوست و هم تیمی خوب است.او در این فصل فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرده اما می تواند الگوی خوبی برای سایر بازیکنان باشد. چیچا یک حرفه ای به تمام معناست. هر زمان که به او نیاز باشد به تیم کمک می کند.

حضور در میانه میدان

از این مساله مطلع بودم و در تمرینات روی آن کار کرده بودیم. این ایده متعلق به آنچلوتی بود. از مربیان با شخصیت خوشم می آید ولی بخصوص از آنهایی که شجاع و با دل و جرات هستند بیشتر خوشم می آید. مربیانی مثل آنچلوتی. از اینکه به من برای بازی در خط میانی اطمینان کرد، خوشحالم.

هواداران

حمایت هواداران همیشه برای ما حیاتی است. یک شب جادویی اروپایی دیگر را پشت سر گذاشتیم و هواداران، جزئی اصلی از این شب بی نظیر بودند.

کارت زرد دوم به آردا

فکر می کنم تصمیم داور درست بود.

حریف رئال در نیمه نهایی

اگه می توانستم یکی را انتخاب می کردم ولی این قدرت دست من نیست.

ایسکو: از شرایطم در رئال خیلی راضی نیستم

ایسکو یک بار دیگر در میانه زمین رئال خوش درخشید و یکی از خوب های این تیم در دربی برگشت مقابل اتلتیکو بود.

به گزارش "ورزش سه"، رئال شب گذشته به لطف گل دقیقه 88 چیچاریتو، موفق شد اتلتیکو را از پیش رو برداشته و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند. ایسکو در پایان بازی به خبرنگاران گفت:

جشن صعود در رختکن

واقعیت این است که این جشن را ندیدم؛ چرا که در اتاق کنترل دوپینگ بودم. تصور می کنم که جو بی نطیری در رختکن وجود داشت. هواداران نیز ار همان لحظه اول به ما انرژی دادند و خوشحالم که شادی را به آنها هدیه کردیم.

پیروزی بر اتلتیکو

این برد ارزش زیادی داشت؛ چرا که یک بازی از مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان بود. بخش مهمی از فصل به این برد بستگی داشت. بسیار خوشحالم. در هر دو بازی رفت و برگشت، برتر از اتلتیکو بودیم.می توانستیم بیشتر از یک گل بزنیم.آنقدر فشار آوردیم و روی تاکتیکمان اصرار به خرج دادیم تا به هدفمان رسیدیم.

راموس در خط میانی

برای من هم یک سورپرایز بود ولی بازیکنان بزرگ، به حضور در مناطق مختلف زمین راحت وفق پیدا می کنند. راموس بسیار خوب بازی کرد. این شیوه را تمرین نکرده بودیم یا بهتر بگویم من اطلاعی نداشتم (می خندد).

وضعیت شما در رئال

در یکی دو هفته اخیر از شرایطم خوشنود نیستم. نمی گویم وضعیت بدی دارم فقط خیلی راضی نیستم. در ابتدای فصل نیمکت نشین بودم ولی توانستم در بخش مهمی از فصل برای رئال ثابت بازی کنم. فکر می کنم عملکرد خوبی هم داشتم. رئال بازیکنان بزرگ زیادی دارد و سطح رقابت درون تیمی بالاست. این البته به نفع همه است و باعث پیشرفت بازیکنان می شود.

در مصاحبه با اسکاي اسپورت
    کروس:تاکتیک اتلتیکو،کرنر و ضربه ایستگاهی بود

رئال مادريد شب گذشته با گل دقيقه 88 چيچاريتو موفق شد اتلتيکو را حذف کرده و خود به نيمه نهايي ليگ قهرمانان صعود کند.

به گزارش "ورزش سه"، بازی رفت دو تیم در ویسنته کالدرون بدون گل به اتمام رسیده بود؛ هرچند که رئال مادرید در مجموع تیم برتر زمین بود. در بازی برگشت نیز که شب گذشته در برنابئو برگزار شد، رئال در هر دو نیمه فرصت های زیادی را از دست داد تا اینکه چیچاریتو در دقیقه 88، گل برتری کهکشانی ها را به ثمر رساند.ضمن اینکه اتلتیکو با اخراج آردا توران، از دقیقه 76، ده نفره به کار ادامه می داد.

تونی کروس، هافبک ارزشمند آلمانی رئال، در پایان این بازی به اسکای اسپورت گفت:" در هر دو بازی رفت و برگشت، رئال تیم برتر زمین بود. ما باید زودتر از اینها به اتلتیکو گل می زدیم. در نیمه اول دو فرصت خوب داشتیم و در نیمه دوم نیز تا پیش از رسیدن به گل، چندین شانس گلزنی خوب را از دست دادیم.
    در هیچ کدام از لحظات بازی ناامید نشدیم و برای رسیدن به گل صبوری به خرج دادیم. با دفاع منسجم اتلتیکو بیگانه نبودیم. می دانستیم که آنها چگونه بازی می کنند. اتلتیکو در بازی برگشت فقط منتظر کرنر یا ضربات ایستگاهی بود تا از این طریق به ما گل بزند. این تاکتیک در چند دربی گذشته برای آنها موفقیت های خوبی به ارمغان آورده بود. بازی سخت و دشواری بود ولی در مجموع، شایسته پیروزی و صعود به نیمه نهایی بودیم."

صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا

دو روزنامه مادریدی، تیتر اول خود را به پیروزی شب گذشته رئال مادرید مقابل اتلتیکو اختصاص داده اند.

به گزارش "ورزش سه"، مارکا و آ اس، دو نشریه معتبر و پرتیراژ اسپانیا که چاپ مادرید هستند، پیروزی و صعود رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان را بازتاب داده اند.

مارکا : زیبا و دوست داشتنی. چیچاریتو مهمترین گل زندگی اش را زد و رئال را به نیمه نهایی رساند.

AS : چیچاریتو....نتیجه دربی سخت و نفسگیر، در دقیقه 88 و روی همکاری عالی خامس و رونالدو و سپس گل چیچاریتو تعیین شد. مهاجم مکزیکی رئال، قهرمان شب مادرید بود.

موندودپورتیوو : اینیستا در بالاترین سطح.... این روزنامه چاپ بارسلون، همچنین در بخشی از صفحه اول خود به صعود رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیز اشاره کرده است.

اسپورت : نیمه نهایی در حد سکته.... این تیتر اشاره به حضور 4 قدرت بلامنازع اروپا (رئال، بایرن، بارسا و یوونتوس) در نیمه نهایی لیگ قهرمانان دارد.

20. 8 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •