تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 300 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام

فک کنم سوالم یکم تکراری باشه، قبلا دیدم که درباره ش بحث میشد ولی چون احتیاجی نداشتم، دنبال نمیکردم

بهترین برنامه برای اجرای کلش روی PC یا لپ تاپ چیه؟ کلا با گوشی نمیخوام بازی کنم البته اندروید 2.3 هست که کلش روش نصب نمیشه
    سلام
    من از بلواستکز استفاده کردم و نسبتا راضی بودم
    این نسخه ای که لینکشو میذارم جدیدترین نسخه هست و هیچ مشکلی بابت سینک نداره!من همین امروز دانلود وتستش کردم و با خیال راحت دانلود کنین!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خوب مشکلات آپدیت جدید داره همه جا درج میکنه ساعت به ساعت به تعداد اعتراضات داره اضافه میشه سایت خود سوپر سل یک نگاه بندازید پشتیبانی به هیچ یک از تاپیک ها جواب نمیده

ببخشید لینک میگذارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره منم که چک کردم خبر از هیچگونه جوابی از طرف سوپرسل نشده!
    برام خیلی عجیبه که چرا جواب نمیده!
    قبلا ایمیل که میفرستادم خیلی زود جواب داده میشد اما الان اصلا جوابی داده نمیشه!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه متاسفانه ....فقط تنها امیدمون یه نفر بود که اونم از کلن لفت داد
    حالا من دارم سعی میکنم یه یه نحوی وارد بازی بشم
    تا الان دوبار موفق شذم انلاین بشم اما علامت وای فای میاد.البته منظورم دوبار انلاین شذن موفق بوذ و کارگرام که گذاشتم سرکار بعدا که نگاه کردم دیدم رفتن سرکار.
    باقی وقتها اگه وارد بشه هم علامت وای فای میاد و نمیشه کاری کرد و تغییرات ثبت نمیشه.اون دوبار هم شانسی تغییرات ثبت شد.
    حالا من هربار که وارد میشه دارم سعی میکنم نقطهه بذارم که شاید اتفاقی افتاد
    بدبختی ما تو قوانین کلن هم نصف خط فارسی نوشته
    حالا ماهم کلی ایمیل ددادیم.تا ببینیم چی میشه
    از ISP های دیگه و فیـــلـــت ر شکن و این راه ها استفاده کردی عزیز ؟

والا ما هم قوانین کلنمون فارسیه و بیشتر بچه ها فارسی تایپ میکنن هیچ مشکلی نداشتیم

سلام راهی هست که بفهمیم تاریخ عضویتمون دقیقا چه روزیه من واقعا یادم نیست کی بود که شروع کردم بازی رو می خوام دقیقا بدونم اکانت رو چه روزی باز کردم
    آرمین جان فقط از طریق پشتیبانی قابل ردیابیه ولی مطمئنا جوابی نمیدن چون سوال مهمی یه نظرشون نیست .
    سلام

فک کنم سوالم یکم تکراری باشه، قبلا دیدم که درباره ش بحث میشد ولی چون احتیاجی نداشتم، دنبال نمیکردم

بهترین برنامه برای اجرای کلش روی PC یا لپ تاپ چیه؟ کلا با گوشی نمیخوام بازی کنم البته اندروید 2.3 هست که کلش روش نصب نمیشه
    فعلا BlueStacks بهتر از بقیه جواب داده تا ببینیم در آینده برنامه بهتری معرفی خواهد شد یا خیر

اره منم که چک کردم خبر از هیچگونه جوابی از طرف سوپرسل نشده!
    برام خیلی عجیبه که چرا جواب نمیده!
    قبلا ایمیل که میفرستادم خیلی زود جواب داده میشد اما الان اصلا جوابی داده نمیشه!

این جواب ندادن ایمیل رو بیاید خودتون رو جای بقیه بزارید !!

شما نگاه کنید زمانی که یک ISP به مشکل قطع دسترسی اینترنت میخوره موج عظیمی از کاربران شروع به تماس با شرکت کرده و حتی 5 دقیقه هم اجازه نمیدن که ببینن مشکل حل خواهد شد یا خیر

شما به این نکته توجه کنید که شرکت سوپر سل یه کمپانی بازی سازیه موبایله که داره به صورت انلاین و جهانی سرویس میده این شرکت چطور میتونه جواب میلیون ها نفر رو بده !؟ واقعا به نظر من غیر منطقی بر خورد میکنید !!

شرکت مشکل رو اول از همه متوجه شده و داره روش کار میکنه حالا چقدر طول بده و در آینده از کمبود ها و اشتباهات عذر خواهی کنه کیفیت خودش رو نشون میده اما مطمئن باشید کسی به ضرر خودش کاری نمیکنه اونا بیشتر از همه ی ما میخوان بازی بی مشکل باشه چون تمام سود آوری شون از این راهه.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

از ISP های دیگه و فیـــلـــت ر شکن و این راه ها استفاده کردی عزیز ؟

والا ما هم قوانین کلنمون فارسیه و بیشتر بچه ها فارسی تایپ میکنن هیچ مشکلی نداشتیم

این جواب ندادن ایمیل رو بیاید خودتون رو جای بقیه بزارید !!

شما نگاه کنید زمانی که یک ISP به مشکل قطع دسترسی اینترنت میخوره موج عظیمی از کاربران شروع به تماس با شرکت کرده و حتی 5 دقیقه هم اجازه نمیدن که ببینن مشکل حل خواهد شد یا خیر

شما به این نکته توجه کنید که شرکت سوپر سل یه کمپانی بازی سازیه موبایله که داره به صورت انلاین و جهانی سرویس میده این شرکت چطور میتونه جواب میلیون ها نفر رو بده !؟ واقعا به نظر من غیر منطقی بر خورد میکنید !!

شرکت مشکل رو اول از همه متوجه شده و داره روش کار میکنه حالا چقدر طول بده و در آینده از کمبود ها و اشتباهات عذر خواهی کنه کیفیت خودش رو نشون میده اما مطمئن باشید کسی به ضرر خودش کاری نمیکنه اونا بیشتر از همه ی ما میخوان بازی بی مشکل باشه چون تمام سود آوری شون از این راهه.
    بعله هم از نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن تست کردم!
    بدون فیلتر شکن و با نت گوشی باز بهتر جواب میده! تا با فیلتر شکن و با ای دی اس ال! چون بعی وقتها هر صد دفه یه بار بصورت افلاین وارد بازی میشه و بعدش میپره بیرون!

اصلا هم غیر منطقی برخورد نمیکنم!
    من اصلا انتظار ندارم اگه صد نفر ایمیل دادن تک به تک و در عرض کمتر از یه ساعت جواب بدن!
    حداقل انتظارم اینه که از هر 100 ایمیل به یکی از اونا حداکثر تا 24 ساعت جواب داده بشه!
    اگه کاربر فعال همین تاپیک باشین و همه ی پست هارو بخونین قبلا یکی هم گفته بود که پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و جای یکاری یکاره دیگه انجام داده بوده! مثل روبات!
    اما طبق شواهد هم اینجا هم چندتا سایت و هم فروم خوده شرکت هرجارو که نگاه میکنم هیچ جوابی نمیبینم!
    نمیخام سوپرسل رو با شرکتی مثل گوگل مقایسه کنم چون اصلا حتی تصور مقایسه هم خنده داره!
    تا جایی که من خوندم سوپرسل تعداد کارمنداش کمتر از حتی صد نفره!
    ولی همونطور که خودتونم که گفتین بهتره براشون که یکم قوی تر بشن تو این مورد!
    این حرفایی که زدین باعث دل گرمیه ،اینکه گفتین حتما پیگیر این مسائل هستن! اما طبق شواهد و سایتها بنظر میرسه افراد معدودی این مشکل رو دارن و بنظر میرسه که هنوز این مشکل به گوش سوپرسل نرسیده!

5. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بعله هم از نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن تست کردم!
    بدون فیلتر شکن و با نت گوشی باز بهتر جواب میده! تا با فیلتر شکن و با ای دی اس ال! چون بعی وقتها هر صد دفه یه بار بصورت افلاین وارد بازی میشه و بعدش میپره بیرون!

اصلا هم غیر منطقی برخورد نمیکنم!
    من اصلا انتظار ندارم اگه صد نفر ایمیل دادن تک به تک و در عرض کمتر از یه ساعت جواب بدن!
    حداقل انتظارم اینه که از هر 100 ایمیل به یکی از اونا حداکثر تا 24 ساعت جواب داده بشه!
    اگه کاربر فعال همین تاپیک باشین و همه ی پست هارو بخونین قبلا یکی هم گفته بود که پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و جای یکاری یکاره دیگه انجام داده بوده! مثل روبات!
    اما طبق شواهد هم اینجا هم چندتا سایت و هم فروم خوده شرکت هرجارو که نگاه میکنم هیچ جوابی نمیبینم!
    نمیخام سوپرسل رو با شرکتی مثل گوگل مقایسه کنم چون اصلا حتی تصور مقایسه هم خنده داره!
    تا جایی که من خوندم سوپرسل تعداد کارمنداش کمتر از حتی صد نفره!
    ولی همونطور که خودتونم که گفتین بهتره براشون که یکم قوی تر بشن تو این مورد!
    این حرفایی که زدین باعث دل گرمیه ،اینکه گفتین حتما پیگیر این مسائل هستن! اما طبق شواهد و سایتها بنظر میرسه افراد معدودی این مشکل رو دارن و بنظر میرسه که هنوز این مشکل به گوش سوپرسل نرسیده!
    این موضوع که شرکت بی خبر هست یک شایعه همیشگی و دروغ محضه و به هیچ عنوان باور نکنید چه برای این شرکت و چه برای تمامی شرکت های دیگه .

تنها این موضوع در اینجا قابل بحث میشه که آیا شرکت مشکل موجود رو به صورت رسمی قبول کرده و در اینجا نیاز به عذر خواهی و حتی جبران داره و یا اینکه شرکت برای جلوگیری از کاهش ارزش سهام و بد بینی کاربران فعلا تصمیم به لاپوشونی و بی جواب گذاشتن مشکلات گرفته .

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

این موضوع که شرکت بی خبر هست یک شایعه همیشگی و دروغ محضه و به هیچ عنوان باور نکنید چه برای این شرکت و چه برای تمامی شرکت های دیگه .

تنها این موضوع در اینجا قابل بحث میشه که آیا شرکت مشکل موجود رو به صورت رسمی قبول کرده و در اینجا نیاز به عذر خواهی و حتی جبران داره و یا اینکه شرکت برای جلوگیری از کاهش ارزش سهام و بد بینی کاربران فعلا تصمیم به لاپوشونی و بی جواب گذاشتن مشکلات گرفته .
    اره بلاخره خودشون برنامه نویسن و صد درصد از مشکلات خبر دارن ...
    راه حل اول براشون خیلی بهتر هست ...حالا مشخص نیست شایدم دارن مشکل رو درست میکنن و با یه قطعی سرور مشکل رو حل کنن!
    ولی خیلی عجیبه امروز سه روز کامله که اینجوریه! چرا زودتر درست نمیکنن!
    امروز تو فیسبوکش که پست جدید گذاشت تو کامنت ها یه عرب هم یه عکس از مشکل لودینگ گذاشته بود ...یعنی برای ایران نیست فقط!
    فقط امیدوارم زودتر درستش کنن ...خیلی بده اینجوری
    البته از خوش شانسی من وقتایی که داخل بازی میشه تک و توک تغییرات ثبت میشه! بعد از چندین بار سعی و تلاش که تونستم لابراتور و کارگرمو بذارم سرکار ،امروز ظهر ایر سوییپر رو جهتشو عوض کردم! تک و توک که وارد میشه دیدم که جهتش عوض شده!
    یعنی اینکه کارگرام بیکار بشن میتونم بذارم سرکار!
    البته ایشالا به اونجا نکشه و زودتر مشکل همه درست بشه!

9. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان سلام
    شاید باورش سخت باشه
    ولی یکی از دوستان من مشکل داشت
    اصلا نمیتونست وارد بازی بشه
    یعنی تا میرفت تو بازی علامت وای فای می اومد
    ولی به قول خودش از کلنی که توش بود خارج که شد مشکلش حل شد
    الانم تو یه کلن دیگه هست و به گفته ی خودش دیگه مشکل نداره.

من فکر میکنم یه این مشکل مربوط به یک سری کلن هاست که تو سرچ معمولی پیدا نمیشن. یعنی یه جور حالت مخفی دارن. شاید کلن های ضعیف تر یا کلن های پر جمعیت تر این مشکل رو بیشتر داشته باشن !!

من اینطوری فکر میکنم !!

کسانی که مشکلشون با این قطع شدن نت زیاده یک بار این روش رو امتحان کنن
    موقتی کلنشون رو عوض کنن ببین مشکلشون حل میشه یا نه

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منم همچنان این مشکل رو دارم ولی با روش های معمولی حل میکنم

یکی از روشهایی که جدیدا پیدا کردم , بازی رو کلا میبندم وای فای تبلت رو خاموش میکنم و دوباره همه رو وصل میکنم درست میشه

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوستان سلام
    شاید باورش سخت باشه
    ولی یکی از دوستان من مشکل داشت
    اصلا نمیتونست وارد بازی بشه
    یعنی تا میرفت تو بازی علامت وای فای می اومد
    ولی به قول خودش از کلنی که توش بود خارج که شد مشکلش حل شد
    الانم تو یه کلن دیگه هست و به گفته ی خودش دیگه مشکل نداره.

من فکر میکنم یه این مشکل مربوط به یک سری کلن هاست که تو سرچ معمولی پیدا نمیشن. یعنی یه جور حالت مخفی دارن. شاید کلن های ضعیف تر یا کلن های پر جمعیت تر این مشکل رو بیشتر داشته باشن !!

من اینطوری فکر میکنم !!

کسانی که مشکلشون با این قطع شدن نت زیاده یک بار این روش رو امتحان کنن
    موقتی کلنشون رو عوض کنن ببین مشکلشون حل میشه یا نه
    این مشکل قطع شدن نت و اومدن علامت وای فای حدود سه ماه یا بیشتره که وجود داره و چاره ش فیلترشکنه ...
    ما مشکلمون اینه که اصلا وارد بازی نمیشه!
    از چهلو دو نفری که تو کلن ما هستن فقط من یکی گه گداری میتونم وارد بازی بشم که متاسفانه علامت وای فای میاد!حتی قسمت چت و پیام ها و ایکون وار هم لود نمیشه و خاکستری هست! پس روی کلن هم نمیشه زد تا کلن بالا بیاد و لفت بدیم!چون داخل بازی اصلا نت وجود نداره!

تا جایی که من سرچ کردم و جستچو کردم بخاطر کاراکتر های فارسی و یه سری شکلک ها هست که داخل چت یا قوانین کلن نوشته شده! کسایی که تونستن این شکلک هارو پاک کنن به وسیله ی کسایی که ایفون داشتن ،تونستن وارد بازی بشن!
    ولی کسایی مثل ما که اعضای کلنمون ایفون ندارن هنوز نتونستیم وارد بازی بشیم و مشکلمون پابرجاس!
    متاسفانه ما هم تو چت جروف فارسی داریم! هم تو قوانین کلن! بدتر از اون تو قوانین از اون شکلک ها هم داری که کاره یکی از کولیدراس که شکلک گذاشته!

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

منم همچنان این مشکل رو دارم ولی با روش های معمولی حل میکنم

یکی از روشهایی که جدیدا پیدا کردم , بازی رو کلا میبندم وای فای تبلت رو خاموش میکنم و دوباره همه رو وصل میکنم درست میشه
    این مشکل خیلی وقته که هست! قبل از عید هم بود و هنوز هم هست!
    دلیلشم داخلیه و از نت و پارازیت هایی که عمدا توسط مسئولین انداخته میشه! اگه دقت کرده باشین وایبر هم همین مشکلو داره و مثل سابق سریع نیست!

برای من که با فیلترشکن خیلی راحت حل میشه این مشکل ...
    ولی این مشکل جدید خیلی رو اعصابه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •