چرا اونوخت؟
واسه من دیروز ظهر رو 99 درصد ثابت بود... شبش رو 98 درصد و امروز رو 97 درصد ثابت مونده بود !
عیدتم مبارک
چرا اونوخت؟
واسه من دیروز ظهر رو 99 درصد ثابت بود... شبش رو 98 درصد و امروز رو 97 درصد ثابت مونده بود !
عیدتم مبارک
سلام دوستان
من میخوام این مدل لبتاب رو با بلوری بگیرم،ولی فروشنده بهم گفت با dvd writerش رو بگیر.چون بلوری زود خراب میشه،80تومن هم ارزون تر میشه..
خواستم بدونم آیا واقعا اینطوره؟یا میخواد سر منو کلاه بذاره؟
سریعا جواب میخوام.
تشکر فراوان
اگه ازبلورای استفاده چندانی نداری ،هزینه اضافی نکن .الان اکثر لپ تاپهای گرانقیمت دیگه دی ویدی رایترهم ندارند .!
آره راس میگه ... دیگه cd و DVD با وجود ابزارهای ذخیره سازی مثل هارد اکسترنال و هم چنین فناوری Cloud با سرعت دارن خداحافظی می کنن ... همین DVD Writer هم به ندرت استفاده میشه![]()
اینو دانلود کن هیچ مشکلی نداره.
آموزش patch هم هست تو صفحش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که در مورد باطری سوال دارن این لپ تاپ سیستمش ایجوریه که وقتی شارژش به 100 میرسه باید از شارژ بکنی تا بیاد رو 98 درصد.اونوقت که بزنی تو شارژ دیگه شارژ نمیکنه.
یه چیز دیگم اینه که وقتی لپ تاپ خاموشه بازم باطری مصرف میشه و وقتی میاد رو 95 درصد مجدد شروع به شارژ میکنه.
سیستم بسیار مسخره ایه ولی چیزیه که هست...
کلا یه سری مشکلا داره این لپ تاپ که تو ذوق میزنه.
به دوستان بر نخوره مزایاشو انکار نمیکنما خودم دارمش
برادر لازم نیس که بکنیش و روی 98 درصد دوباره بزنیش خودش یک روزه یا نهایت 2 روزه میاد روی 98
فقط این لپ تاپ اینطوری نیس همه باتری ها خود به خود شارژشون کم میشه
لپ تاپتون کاملا طبیعی هست برای من هم وقتی 100 میشه و فول شارژ میشه خودش در عرض چند روز میرسه به 94 و دوباره شروع میکنه به شارژ کردن
قیمتش مهم نیس.برام این مهمه که آیا واقعا بلوری زودتر خراب میشه؟
یارو چرت و پرت گفته
شاید منظورش این بود ، خراب شد خرج عوض کردنش زیاد میشه
اصلاً چرا باید زود خراب بشه؟ دلیلی هم داشت؟
درود
تا حالا جایی ندیدم که باشه چون این حالت اپلیکیشن هست که بصورت انحصاری برای هر برندی یک سری APP کاربردی از شرکت سازنده ارائه میشه
چیزی که تو لپ تاپ های ایسوس بخصوص N55 و N56 طی تست و انباکس از این برند انجام دادم و منو اذیت کرد تعداد زیاد برنامه های از پیش نصب شده + استفاده از هارد های کند و سرعت کند سیستم هنگام بالا امدن و سرعت لود خیلی کند در اجرای برنامه ها هست واقعا هارد دیسک افتضاحی روی این مدل هست و اگه کسی هزینه اش رو داره SSD ببنده روش خیلی OK میشه .
اما در استفاده از تراشه های گرافیکی و کیفیت صدا و مقاومت بدنه ضمن بی توجهی به افزایش وزن دستگاه میشه گفت که ایسوس مناسب عمل کرده در این مدل . و شما هم پول همین 3 فکتور رو دادید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)