اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بود
آخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!!
برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری![]()
اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بود
آخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!!
برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری![]()
دوستان با این وضعیت بین این 3 مدل کدومش بهتره؟
Lenovo IdeaPad Y510p
MSI GE60
ASUS N550JV
این مدل از ام اس ای مشکل خاصی نداره؟
من فقط یه چیز پیدا کردم اونم کیفیت بده کیبوردشه
الان 2-3 روزه میرم بازار یه دونه هم پیدا نکردم که باهاش کار کنم
ای بابا![]()
Last edited by Sorena_777; 28-01-2014 at 21:39.
اچ پی لپ تاپاش خیلی خوبه ولی خوب تو رنج قیمت متوسط لپ تاپ هایی با سخت افزار عالی نداره.در عوض لنوو داره مثل z510
یه سایتی تو ایران آمار زده بود و گفته بود تقریبا بیشترین خرابی رو مدل های اچ پی داشتن![]()
داداشی تو تاپیکش رو برو یه سر ببین ، نمیدونم چرا همه دارن گله میکنن !!!
ولی خوب از لحاظ زیبایی بنظرم لپ تاپ های لنوو زیبا هستن
عضو تاپیکش هستمخودم میخام بخرم از همه لحاظ عالیه اما متاسفانه هنوز کیفیت صفحه نمایشش رو از نزدیک ندیدم اگه خوب باشه میخرم z510. حیف hp همچین لپ تاپ هایی درست نمیکنه با این قیمت، چون من مارک اچ پی رو بیشتر دوس دارم اما متاسفانه تو این رنج قیمت لپ تاپ اینجوری با پردازنده هاسول و گرافیک و هارد بالا نداره
کلا اچ پی بیشتر رو سری انوی مانور داده که لپ تاپ ها خوب و با کیفیت و با سخت افزار مناسبی هستن اما متاسفانه خیلی گرونن
![]()
بیخیال زیاد سخت نگیر
من خودم چون تو شهرستان هستم لپ تاپ اینجا زیاد نیست که بشه همه مدل ها رو از نزدیک دید رفتم چند جا همشون lenovo g500 یا ایسر نشونم میدادن توی نت گشتم از hp probook 450 خوشم اومد و سفارش دادم به یکی که برام بیاره
اونا هم از تهران اشتباهی 4540 فرستادن برام !! فروشنده گفت همین رو برداد از 450 هم گرونتره گفتم نه الا و بلا من همین 450 رو میخام مجبور شدیم پس بفرستیمش
خداییش اصلا اذیتم نکرده همه چیش سه سوت نصب شدن و همه قطعاتش مثل ساعت داره کار میکنه نه صدیی نه چیزی فقط الان که میبینم صفحه نمایشش با توجه به اینکه مات هست اما زاویه دیدش پایینه و از زاویه مخصوصا از پایین که میبینی رنگ های مشکی و تیره تار دیده میشن
من هرگز نگفتم خرابی اچ پی زیاده.اتفاقا میخواستم اینم اضافه کنم که چون فروشش بیشتر بوده به همون میزان خرابی داشته .بعدشم خرابی لپ تاپ به استفاده کاربران هم ربط داره مثلا میبینی یکی 12 ساعت با لپ تاپ مالتی مدیا گیم میزنه خب معلومه گرافیک بدبخت میترکه.الانم میگم اچ پی بهترین برند لپ تاپ هست چون لپ تاپ هایی که تولید میکنه نسبت به قیمتشون بهترین کیفیت و امکانات رو دارن. بخصوص تو سری مالتی مدیا که همیشه لپ تاپ هاش بهتر از بقیه برندهاست .از لحاظ زیبایی هم باید بگم سری جدید انوی رو فقط میشه با اپل مقایسه کرد .دوستانی که از روی عکسش نظر دادن باس از نزدیک ببینن که چقدر زیباست.
Last edited by 3aman021; 29-01-2014 at 00:06.
سلام
دوستان من n550jv خریدم ،از کجا الان باید بفهمم که IPS داره یا نه؟ ممنون میشم سریع جواب بدین روی جعبش جایی چیزی ننوشته
از ام اس آی ge60 خیلی راضیم
اگه خریدن مراقب باشین زیر کیبوردش اشغال نره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)