تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 167 از 218 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کیروش یه چیزی هم بدهکار شد

دبیری: کی‌روش دوست دارد در فوتبال ایران بماند

شهرام دبیری در این باره به "ورزش سه" گفت: اصلا اینطور نیست که کی روش دوست داشته باشد از فوتبال ایران برود. من خودم پیش عید برای سفر به فرودگاه رفته بودم که آنجا کی روش را دیدم. کی روش به من گفت دوست دارد در فوتبال ایران بماند و تنها عده ای هستند که دوست ندارند من به کارم ادامه دهم.

او در پاسخ به این سوال که موضع فدراسیون فوتبال در مورد جدایی کی روش از فوتبال ایران چیست هم گفت: اصلا در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال صحبتی در مورد جدایی کارلوس کی روش نشده است و این حرف ها همه در حد شایعه است. در آخرین جلسه هیات رئیسه که من هم حضور داشتم، قرار شد کی روش به کارش ادامه بدهد و هنوز هم اتفاق جدیدی نیفتاده است.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در مورد ناراحتی کی روش از جلسه ای که با اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال داشت هم گفت: آقای کی روش کمی از انتقادهایی که به او شده بود دلخور است. البته من فکر می کنم فدراسیون فوتبال حق دارد که گزارشی از عملکرد سرمربی تیم ملی داشته باشد.

بهروان: کی روش برود باید غرامت بدهد

غلامرضا بهروان در این باره به "ورزش سه" گفت: هم فدراسیون و هم کی روش می توانند قراردادشان را یک طرفه فسخ کنند اما یک شرط وجود دارد و آن هم این است که کسی که قرارداد را یک طرفه فسخ کرده باید غرامت بدهد. بنابراین اگر کی روش بخواهد از فوتبال ایران برود، باید به فدراسیون فوتبال غرامت بپردازد.

او همچنین ادعا می کند که فقط هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می تواند درباره جدایی کی روش تصمیم گیری کند: من قبلا هم گفته ام که اشخاص نمی تواند در مورد جدایی کی روش اظهارنظر کنند یا بگویند ایشان باید بماند یا برود. فقط هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است که می تواند تشکیل جلسه بدهد و در این باره تصمیم قطعی بگیرد.

عضو هیات رئیسه فدراسیون ادامه داد: تا حالا کوچکترین بحثی در مورد جدایی کی روش مطرح نشده است. تصمیم هیات رئیسه هم پیش از عید بر ادامه کار آقای کی روش بود و بنابراین فکر نمی کنم فدراسیون فوتبال مخالف حضور او باشد.

اما نکته عجیب اینجاست که با وجود اینکه کی روش اعلام کرده بعد از بازی با سوئد از هدایت تیم ملی کنار می کشد سازمان لیگ در حال بررسی برنامه پیشنهادی او در سال 94 است. بهروان در این باره توضیح می دهد: ما با رفتن آقای کی روش کاری نداریم. ما باید برنامه هایمان طبق خواسته های سرمربی تیم ملی اجرا کنیم در مورد اینکه آیا کی روش می رود یا می ماند بهتر است آقای کفاشیان جواب نهایی را بدهد.

2. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای بابا چرا شبکه 3 نشون نمیده شبکه ورزش نداریم که ! کدام شبکه ها رایگان میشه دید ؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کی روش صد در صد رفتنیه . این حرف و حدیث ها رو هم میزنن که بگن اره ما میخواستیمش اما خود کی روش خواست بره و ادم بی معرفتیه . بازم مثل همیشه به جای حل مسئله ، صورت مسئله رو پاک میکنن .

5. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ای بابا چرا شبکه 3 نشون نمیده شبکه ورزش نداریم که ! کدام شبکه ها رایگان میشه دید ؟؟؟
    کی گفته بازی شبکه سه پخش نمیشه ؟ تو برنامه ش بود چند ساعت پیش که

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

از چند روز پیش برنامه هام رو جوری چیده بودم که امشب حتما خونه باشم بازی ایران و سوئد رو ببینم

الان می بینم شبکه سه بازی ایران رو قرار نیست پخش کنه!

آنتن رو خالی گذاشتن که برنامه وزین "در حاشیه" رو بتونن پخش کنن!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی گفته بازی شبکه سه پخش نمیشه ؟
    توی سایت ورزش 3 نوشته که معمولا اون جا برنامه رو درست می زنه
    احتمالا هم به خاطر این سریالای نوروزی بوده!
    کارشون یکمی عجیبه چون درسته بازی دوستانه ست ولی بازی با تیمی مثل سوئد مطمئنا برای همه جذابه

البته شبکه ورزش رو دیگه تقریبا همه تی وی ها می تونن بگیرن و نیازی هم به گیرنده دیجیتال نیست

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

توی سایت ورزش 3 نوشته که معمولا اون جا برنامه رو درست می زنه
    احتمالا هم به خاطر این سریالای نوروزی بوده!
    کارشون یکمی عجیبه چون درسته بازی دوستانه ست ولی بازی با تیمی مثل سوئد مطمئنا برای همه جذابه

البته شبکه ورزش رو دیگه تقریبا همه تی وی ها می تونن بگیرن و نیازی هم به گیرنده دیجیتال نیست
    شبکه ورزش ما پارازیت داره مث اینکه...

12. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بعید میدونم پخش نشه . در حاشیه که همینطوریش ساعت 11 قراره پخش بشه . خیلی راحت میتونن نیم ساعت بعد نشونش بدن . فکر نکنم به خاطر اون بازی رو پخش نکنن . بازی با شیلی چون بعد از سریال بود تاخیر خورد اما اینو باید حداقل شبکه ورزش پخش کنه . اصلا انگار یه دشمنی ای با شبکه ورزش دارن که هیچی رو بهش نمیدن واسه پخش .

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاید با تاخیر شبکه سه هم نشون بده

پ.ن: نمیدونم این امید عربستان چی داره که نمیتونن یه گل بزن بهش مثل بازی لیگ کسل کنندس
    الان نزدیک بود گلم بخوریم دقیقه ۶۶ موقعیت ها تقریبا ۲ حدودا

خوردیم دقیقه ۷۰ با این تیم اشفتشون

15. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عيار تيم اميد هم مشخص شد. از پس عربستاني كه با افغانستان مساوي كرده بود بر نمياد !

اين همه به به چه چه ميكردن اين بود؟ عربها اواخر نيمه دوم خيلي بهتر دارن بازي ميكنن.

اين تيم اميد توي مرحله بعد هيچ حرفي در مقابل ژاپن كره و امارات نداره و بازم حذف ميشه...

ويرايش:

خوب دوتا گل خوردن. (اين تيم حتي دفاع اتوبوسي هم بلد نيست)
    به خاطر دوتا بازيكن كمترو بيشتر گند زدين به تيم ملي بزرگسالان اينطرف هم هيچ غلطي نكردين...

رسما خــــــــــــــــــــــاك بر سرتون. حتي مثل افغانستان هم نتونستين يه مساوي بگيرين...
    Last edited by BestDev; 31-03-2015 at 17:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •