تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 293 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا تا سال 2014 پیش رو در دسترس نیست بنابراین باید دید آیا کاتالان ها می توانند همچنان بدون مسی سال را به بهترین شکل ممکن به پایان برساند.

پس از وقفه ی دو هفته ای به دلیل بازی های ملی ،بارسلونا شنبه شب در مصاف با گرانادا رقابت های لالیگا را از سر می گیرد.
    مدافع عنوان قهرمانی در رقابت های این فصل هنوز طعم شکست را تجربه نکرده و از 13 بازی و 39 امتیاز ممکن آنها 37 امتیاز کسب کردند.
    اما پسران جراردو مارتینو پیش از تعطیلی لیگ به دلیل بازی های ملی در دو بازی اخیرشان نمایش چندان مقتدرانه ای نداشتند.آنها در بازی برابر سه ویا در دقیقه 94 موفق شدند به گل سانچس به پیروزی برسند پیش از اینکه در ماه گذشته برابر اوساسونا با حساب 0-0 متوقف شوند.

با تمام این اوصاف آن تساوی در ورزشگاه ال سادار تنها باری بود که در این فصل بارسلونا امتیاز از دست داد.بنابراین بارسلونا که هر 21 بازی اخیر خانگی اش را برده در آستانه این بازی برابر گرانادا همچنان اعتماد به نفس بالایی برای موفقیت دارد.

تیم لوکاس آلکاراس در رده ی هشتم جدول رده بندی لالیگا جا خوش کرده اند پس از اینکه از 13 بازی این فصل با متحمل شدن شش شکست پنج بار موفق به کسب پیروزی شدند.
    گرانادا در آستانه این بازی موفق به کسب دو پیروزی متوالی شده.آنها نخست در لوانته یک برد 1-0 و سپس از مالاگا با پیروزی ارزشمند 3-1 سه امتیاز ارزشمندی گرفتند.
    آنها در شرایطی به ورزشگاه نوکمپ سفر می کنند که تیم میزبان مهمترین بازیکن تاثیر گذارش یعنی لینول مسی را به دلیل مصدومیت همسترینگ در اختیار ندارد و قطعا بزرگترین غایب بارسلونا برای این بازی محسوب می شود.

انتظار می رود تا مسی دست کم تا سال جدید میلادی نتواند به میادین بازگردد و به لیست بازیکنان مصدوم دیگر آبی اناری پوشان یعنی ویکتور والدس دروازه بان،جرارد پیکه،جوردی آلبا و دنی آلوس مدافع در کنار سسک فابرگاس مصدوم اضافه شد.

مارتینو سرمربی بارسلونا همچنین برای این بازی نگرانی هایی در رابطه با شرایط آمادگی بدنی چابی و کریستین تیو دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ==========

محتوای مخفی: مسی نیوز 

مسی: من به زودی به شرایط نرمال برمیگردم

مسی: "من به زودی به شرایط عادی برمیگردم". "من مضطرب نیستم چون میدونم که این یه مصدومیت معمولیه ولی چیزی که سخته اینه که تا سال دیگه از میادین دور باشم"

=========

کفش طلا، دلیل نیاز مسی به استراحت

(تا آخر بخونید لطفا)

بازیکن آرژانتینی جایزه دیگری گرفته، اما او به دلیل مصدومیت دور از میادین است و بارسلونا باید به خوبی او را مدیریت کند.

لیونل مسی به پهنای صورت لبخند می‌زد. جایزه دیگری در دستانش بود و او شاد به نظر می‌رسید از این که جدیدترین جایزه‌اش را کسب کرده: کفش طلای اروپا را.

این جدیدترین جایزه اما نماد ویژه‌ای بود: نه‌تنها قدرت فوق‌العاده گل‌زنی او را نشان می‌داد (این جایزه برای بیشترین گل زده در لیگ‌های اروپایی بود و مسی در فصل 13-2012 توانست 46 گل بزند)، بلکه نشان می‌داد که مسی با وجود درخشانش همچنان انسانی زمینی است. با تمامی محدودیت‌هایش. کسی که بسیار زیاد از بدنش کار کشیده تا بتواند به چنین رکوردهایی برسد.

آمار فوق‌العاده مهاجم بارسا در پایان سال 2012 نشان می‌داد که او رکورد جدیدی در یک سال ثبت کرده (91 گل)، و البته توانست در 19 هفته پیاپی در لالیگا هم گل بزند که آماری خیره‌کننده است. البته اگر بازی‌هایی که به دلیل مصدومیت از دست داد را حساب نکنید این عدد به 21 می‌رسد.

بارسا فصل پیش توانست با برابری با رکورد 100 امتیازی رئال مادرید فاتح لالیگا شود. اما کاتالان‌ها قهرمانی‌شان را با شروعی فوق‌العاده در لیگ به دست آوردند. آنها سپس در نیمه‌نهایی جام حذفی به رئال مادرید باختند و به دست بایرن مونیخ در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان تحقیر شدند. یعنی زمانی که به مسی بیش از هر زمان دیگری نیاز بود، او یا روی فرم نبود یا این که اصلا مصدوم بود.

بازیکن آرژانتینی همیشه گفته که انگیزه اصلی‌اش عناوین شخصی نیست: «کفش طلا جایزه‌ای خاص است. اما در هنگامی که کاملا آماده بودم اولویت من نبود، چه برسد به حالا!»
    لیو این جایزه را برای سومین بار می‌گیرد. اما او در این فصل لالیگا تنها 8 گل زده و تا ژانویه هم دور از میادین است. پس بعید است فصل بعد این عنوان به او برسد.

فرقی هم نمی‌کند. بارسلونا درس‌های خود را به‌خوبی آموخته است. جراردو مارتینو، مربی بارسلونا (که چهارشنبه، زمانی که مسی جایزه را گرفت تولد 51سالگی‌اش را جشن گرفت)، به بزرگ‌ترین ستاره تیمش بارها استراحت داده است. البته همین هم باعث نشده که مصدومیت عضلانی مسی برنگردد.

اگر مربیان قبلی، یعنی تیتو ویلانووا و جوردی رورا هم این کار را کرده بودند مسی شاید اصلا مصدوم نمی‌شد. اما از مسی خواستند که در عرض چند روز دو بار برای بارسلونا بازی کند، آن هم اندکی پس از آن که در ارتفاعات بلند بولیوی به میدان رفته بود. همین شد که او در اوایل آوریل مقابل پاری سن‌ژرمن مصدوم شد.

هشت ماه گذشته و مسی چهارمین مصدومیت عضلانی سال 2013 خود را تجربه می‌کند. او را فصل پیش عجولانه و زودتر از موعد به میادین بازگرداندند. مسی این فصل پس از مصدومیت در دیدارهای مقابل اتلتیکو مادرید و آلمریا هشت هفته استراحت خواهد کرد تا برای سال بعد میلادی آماده باشد.

او چهارشنبه گفت: «هدفم این است که برگردم، و با فرمی خوب هم برگردم. من زمانی که مناسب باشد برخواهم گشت و امیدوارم در آن هنگام از مصدومیت دور باشم.»

جوایزی مانند کفش طلا عالی است. اما تیم اولویت بیشتری دارد. مسی هم همیشه همین را گفته است. پس اکنون برای او سلامت از همه چیز مهم‌تر است. خود مسی و باشگاه باید با دقت بازگشت به آمادگی او را مدیریت کنند و احتیاط کنند که این بار، در مهم‌ترین زمان، یعنی در اواخر فصل او در ترکیب باشد. اگر او بتواند آماده بماند، رکوردها و جوایز بسیاری در هر صورت به او خواهد رسید. این یعنی وضعیت برنده-برنده.

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-11-2013 at 15:10.

2. 8 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا 4 - گرانادا صفر

با توجه به مصدومیت کلی از بازیکنا و بازی های ملی و دوستانه انتظار بازی سخت تری میرفت ولی تونستیم به راحتی بازی رو ببریم میشد گل های بیشتری هم زد

و همچنان سایر تیم ها به گرد پای بارسای کبیر نمیرسند و نخواهند رسید

======

کفش طلایی کینگ لئو قبل از بازی

Last edited by Greedy; 23-11-2013 at 20:30.

4. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

4-0

گرانادا رو به قول دوستان ترکوندیم! تبریک.

در این بازی جواب اونایی که میگفتن بارسا بدون ژاوی و پویول و والدز و علی الخصوص مـــــسی تیمی مثل باقی تیم هاست،داده شد ومعلوم شد که بدون این بازیکنان بزرگ بارسا همچنان بهترین عملکرد رو خواهد داشت!

کلا بازی خوبی بود. بهترین اتفاق به نظرم این بود که اینیستا به آمادگی لازم رسیده و کم کم داره به اوج برمیگرده! واقعا خیلی خوب بازی کرد در این بازی...

کلا همه از همون در دروازه() تا خط حمله خوب بودن...

ولی مسی...

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-11-2013 at 20:43.

6. 7 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

حضور مسی درشهرک ورزشی بارسلونا امروز صبح برای ادامه تمرینات ریکاوری اش .

سفربازیکنان به آمستردام برای رویاروی باتیم آژاکس درروزسه شنبه درسری رقابت های لیگ قهرمانان (دوربرگشت ).

برنامه تیم درآمستردام اینگونه خواهدبود :
    دزساعت 12:30(به وقت اروپا) امروزبازیکنان درفرودگاه شهرآمستردام آرنا فرودآمدند.
    پس ازآن مستقیم به هوتل که برای شان ازقبل درنظرگرفته شده است میرودند وتاساعت 19:00 درآنجا استراحت خواهندکرد .بعد ازآن تیم جلسه تمرینی را درزمین آژاکس(آمستردادم آرنا) برگذار خواهد کرد .
    راس ساعت 18:15 قبل ازجلسه تمرینی ساعت 19:00 تاتا همراه باپینتو درکنفرانس مطبوعاتی پیش ازبازی حضور میابند.

سسک:چه کسی توپ طلارو میبره؟ نمیدونم اما امیدوارم اون شخص مسی باشه.
    گل فراموش نشدنی؟ گلی که در سوپر کاپ اروپا به پورتو زدم، اون اولین گلم برای بارسا بود.

تیترهای روزنامه اسپورت دوشنبه 25 نوامبر2013

- مسی نمیخواهد به هیچ وجه بارسلونا راترکند واظهار وفاداری خودرا بابارسا اعلام کرد.
    - لئو:" بارسلونا مالک واختیاردار من است ،اما رویای من ماندن دربارسا است ومیخواهم فوتبالم را دراینجا به پایان برسانم".
    - پویول وژاوی هردو آماده برای بازیهای لیگ قهرمان (آژاکس ).
    - تراشتگن ،بهترین ومناسب ترین گزینه برای دروازه بانی بارسلونا درفصل آینده

یوهان کرویوف : بارسا و آژاکس دو تیمی که من از کودکی احساس خاصی بهشون داشتم ....

گزیده های ازمصاحبه بارترا:

تاتاقبل ازبازی برای ما گفته بود که هیچ بهانه ای برای باختن نداریم،مجبورهستیم دراین بازی پیروزشویم .
    ما چیزی را انجام دادیم که خواست مربی وتیم بود وازاین بابت واقعاً خوب بودیم و کاملاً کنترل بازی را در دست داشتیم.
    اولین بازی آداما درترکیب تیم اول بارسا:
    بارترادراین باره گفت"من برای او خیلی خوشحالم. این نمایانگر این است که آکادمی بارسا بهترین در جهان است".
    درباره بازی باآژاکس درروزسه شنبه درآمستردادم:
    "من برای بازی کردن بسیار هیجان زده هستم".

پينتو: جانشين والدس بودن کار سختي است.

پینتو : دوست دارم قرارداد جديدي امضا کنم. از بودن در اين تيم خوشحالم و احساس مي‌کنم اين تيم بخشي از خانواده‌ام است.
    پینتو :فقط بايد از بازي خودم لذت ببرم و بهترين‌ نمايشم را اجرا کنم و هميشه براي بازي کردن آماده باشم. از زماني که به اين تيم آمدم هميشه درباره اينکه فصل بعدي چه اتفاقي برايم خواهد افتاد، ترديد وجود داشته است.

الکسیس (8) گل وپدرو(7) گل تااینجای کار تا پایان هفته چهاردهم لالیگا برای بارسا گلزنی کرده اند . درحالیکه درفصل قبل درتمام (38) بازی لالیگا آنها به همین اندازه موفق به گلزنی شده بودند.

پاپلومارینو یکی ازنوجوانان لاماسیاست که در9بازی که انجام داده تونسته 24 گل به ثمربرسونه .

مصاحبه کوتاه مسی بامجله Sette :

مسی :
    "من اصلافوتبال رو ازتلویزون تماشانمی کنم ؛تقرییاهیچ زمانی ! چون خانواده ام به کارهای دیگری برخلاف فوتبال علاقه دارن وآنتونیلا همسرم نیزحوصله ای برای دیدن فوتبال ندارد ،وازدیدن فوتبال خوشش نمیایید".

آنتونیلا به فوتبال هیچ اهمیتی نمیدهد؟
    مسی :
    " نه هیچ وقت.من وآنتونیلا هیچ زمان درمورد فوتبال باهم حرف نزده ایم ونمی زنیم،حتی گاهی اوقات اتفاق میفتدکه من ناگاه به خانه بیایم وبگوم که من امروزفوتبال بازی کردم ودوگل زدم ویاهتریک کردم ویادیگه اتفاق های فوتبالی ،امااین ها همه برای او ناخوشایند است وعادی است واصلا هیچ اهمیتی به فوتبال نمیدهد،".

جالب است . این مسائل همه به توکمک میکند که خودت را درزمین حفظ کنی وبه پای خودت وایستی ؟

مسی :" بله دقیقا میدانم. به همین مسائل است که اورا به عنوان همسرم انتخاب کرده ام ".

8. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

ژابی و پویول مسافران بارسلونا در سفر به آمستردام در نبود آدریانو

آدریانو مدافع برزیلی بارسلونا از ناحیه قوزک پای چپ مصدوم شده و به بازی با آژاکس نخواهد رسید
    آدریانو مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در جریان بازی تیمش مقابل گرانادا از ناحیه لیگامنت قوزک پای چپ مصدوم شده و در بازی این هفته بارسلونا مقابل آژاکس آمستردام قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.
    اما خبر خوبی که از اردوی بارسلونا به گوش می رسد بازگشت ژابی ارناندس به روزهای اوج است. حالا نام ژابی در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی آبی اناری ها دید همی شود و پیوول هم شرایط مشابهی دارد.
    علاوه بر آنها 4بازیکن از تیم پایه ای بارسلونا هم در سفر به هلند شاگردان تاتا مارتینو را همراهی خواهند کرد. در لیست منتشره نام الکسیس سانچس نیز دیده نمی شود. او به دلیل محرومیت دراین بازی غایب خواهد بود.
    لیست اعلام شده بدین ترتیب است: پینتو، اولازابال، مونتویا، پیکه، فابرگاس، پویول، ژابی، پدرو، اینیستا، نیمار، ماسچرانو، بارترا، سرخیو بوسکتس، سانگ، سرخی روبرتو، سرخی گومس، پاتریک، آداما و دونگو.
    چابی ارناندس یک روز بعد از برد 0-4 بارسا مقابل گرانادا در نوکمپ، به تمرینات بارسلونا بازگشته است.

====

کلا بازی سختی در پیش داریم! ولی من به تیم امیدوارم در نبود بازیکنان بزرگی چون مسی و الکسیس و والدز...

10. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی از فاجعه بارترین بازی های تاریخ باشگاه رو شاهد هستیم ! 5 تا پاس متوالی نمیتونن به هم بدن بازیکن ها

12. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پویول به جای الوز !!!

سانگ به جای بوسکتس

واقعا این حرکت از تاتا عجیب هست هرچند که مصدوم داریم نه اینقدر

14. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه بازیکنان بعد از بازی:

پیکه: اتفاقی که تو نیمه اول افتاد دیگه تکرار نخواهد شد. وضعیت خوب نبود.

پویول: آژاکس واسه برد اشتیاق بیشتری داشت. اونا نیمه اول بهتر جنگیدن. شما در اروپا نمیتونی یه نیمه رو از دست بدی.
    بازی تو دفاع بعد از یه مدت طولانی؟ 25 دقیقه اول واسه کل تیم سخت بود،ولی من در کل راحت نبودم.

توئیتر اینیستا: نیمه اول خیلی بد بود. اونا بهتر بازی کردن. ولی نیمه دوم ما شرایطو تغییر دادیم. بازی آخرمون واسه اول شدن تو گروه در خانه هست.

صحبت های تاتا مارتینو:

"ما در نیمهء اول خوب پرس کردیم. اما اکثر دوئل ها را به دلیل ضعف بدنی واگذار کردیم."

"ما اولین منتقد خودمان هستیم. از این اشتباهاتمان باید درس بگیریم."

"ما به هیچ عنوان اجازهء تکرار بازی شبیه نیمهء اولمان را نداریم. در دور حذفی بازی ها، این سبک بازی به نشانهء حذف می باشد."

"پویول سالها در دفاع کناری بازی نکرده بود. حدس میزدیم که در دفاع راست راحت تر از دفاع چپ بازی کند."

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

واقعا" بازی دیشب بارسلونا در نیمه اول یه چیزی مافوق فاجعه بود.اگه جلوی یه تیم درست و حسابی اینجور بازی کنن پنج تا گل رو حتماً میخورن.یعنی حتی از بازی مقابل بایرن هم بدتر بود .من نمیفهمم این پینتو بعد از شونصد سال دروازه بانی چرا هر توپی سمتش میاد مشت میکنه.خدا بداد تیم برسه تا والدز خوب شه و بیاد دوباره تو دروازه.قدرت بدنی بیشتر بازیکنای بارسا یه چیزی در حد یه بچه پونزده ساله س من نمیدونم تو شهر بارسلونا غذا پیدا نمیشه بخورن.یه ذره اقلا" بدنسازی کار کنن.جالبه پیکه تو مصاحبه میگه که بازی فاجعه بود اونوقت نمیگه که خودش در این فاجعه نقش پررنگی داشت. پویول اصلا" تو دفاع راست گیج میزد و کلاً همه تیم گیج میزدن طوریکه من فکر کردم شاید اینا مواد زدن تو رگ یا چیز خورشون کردن تو آمستردام.من از زمانی که کرایف مربی بارسا بود طرفدار این تیمم و بازی بدهم کم ندیدم از بارسا ولی نیمه اول بازی دیشب یه چیزی در حد فوق فاجعه بود.حقشونه تمام اعضای تیم رو به صف کرد و هرکدوم یه کشیده آبدار و محکم نوش جان بفرمایند شاید از خواب بیدار شن.

18. 4 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهتر از این جا برای شکست پیدا نمی کردیم
    باشه درس برای کادر فنی و یادآوری ضعف تیم به مدیریت باشگاه

20. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •