تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 754 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوست من جناب hossein019940 من موقعیکه روی 4مگ بودم snr خطم از این دوستمون که بهش گفتی خطش 8مگ رو میکشه بهتر بود اما اشکم در اومد و کل سیمکشی داخل را عوض کردم و مخابرات اومد کابل کشی توی کوچه رو هم درست کرد تازه تونستم با نویز نسبتا زیاد برم روی 6 مگ.اونوقت چطوری این دوستمون میتونه بره روی 8مگ.من الان اگه بخواهم روی 6.1 مگ هم بروم به خاطر نویز نمیتوانم چه برسه به 8مگ.یکبار دیگه مشخصات مودمم رو موقعیکه مثل این دوستمون روی 4 مگ بودم براتون میزاررم با یکی ایشون مقایسه کنید و بگید آیا به نظر شما خط من هم توانایی روی 8 مگ رفتن رو داره یا نه؟
    من نگفتم که خط شما نمیکشه.گفتم چون نویزتون بالاست ممکنه از شرکتت براتون نبندن و در مورد اون دوستمون هم بهشون گفتم که کیفیت خطتون با snr 15 و نویزشون 20 گفتم که خوبه ولی ممکنه مشکل براتون ایجاد که بشه که خودتون هم نتیجش رو دیدین.شما هم میتونی خطتون رو 8 مگ ببندین ولی نویزتون بیشتر میشه و باعث قطعی میشه.
    از چه شرکتی سرویس دارین؟
    چون بیشتر شرکتها اول نویز رو میسنجن و بعد پهنای باند رو روی خط مشترک ست میکنن.
    نویزتون اگر یکم کمتر میبود حدودا 35 یا حتی 40 میشد ولی با این اوضاع به نظر من که پهنا رو بالا نبرین بهتره.
    از دم در هم همین نتیجه بود؟
    ممکن هست که مشکل نویزتون یا از مرکز یا از شرکتون باشه چرا سیم کشی رو تعویض کردین.
    اما در مورد این کاربرbehrad66
    شما نویزشون رو ببینید که پایینه و کیفیتشون هم مناسبه البته نه در حد کیفیت خط شما.شما نویزتون زیاده.
    میتونی امتحان کنید خط رو ببرین رو 8 ببینی نتیجتون چی میشه
    Last edited by hossein019940; 02-02-2014 at 09:02.

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من نگفتم که خط شما نمیکشه.گفتم چون نویزتون بالاست ممکنه از شرکتت براتون نبندن و در مورد اون دوستمون هم بهشون گفتم که کیفیت خطتون با snr 15 و نویزشون 20 گفتم که خوبه ولی ممکنه مشکل براتون ایجاد که بشه که خودتون هم نتیجش رو دیدین.شما هم میتونی خطتون رو 8 مگ ببندین ولی نویزتون بیشتر میشه و باعث قطعی میشه.
    از چه شرکتی سرویس دارین؟
    چون بیشتر شرکتها اول نویز رو میسنجن و بعد پهنای باند رو روی خط مشترک ست میکنن.
    نویزتون اگر یکم کمتر میبود حدودا 35 یا حتی 40 میشد ولی با این اوضاع به نظر من که پهنا رو بالا نبرین بهتره.
    از دم در هم همین نتیجه بود؟
    ممکن هست که مشکل نویزتون یا از مرکز یا از شرکتون باشه چرا سیم کشی رو تعویض کردین.
    اما در مورد این کاربرbehrad66
    شما نویزشون رو ببینید که پایینه و کیفیتشون هم مناسبه البته نه در حد کیفیت خط شما.شما نویزتون زیاده.
    میتونی امتحان کنید خط رو ببرین رو 8 ببینی نتیجتون چی میشه
    نه ممنون دوست عزیز.امتحان کردم.خط من به علت نویزی که دارد 8 مگ را نمیکشد و مرتب قطعی دارم.همین 6 رو هم پدرم دراومد تا وصل شد و نویزم اجازه داد.من مشترک صبانت هستم و فاصله ام با مرکز مخابراتی 2.5 کیلومتر است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وضعیت خظم چطوره 8 مگ رو می کشه؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

وضعیت خظم چطوره 8 مگ رو می کشه؟
    بدک نیست
    ولی بعید میدونم 8 مگ روش جواب بده

6. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rama00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان وضعیت چطوره؟ گاهی اوقات سرعتم در حد تیم ملی پایین میاد !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کیغیت خطتون بالاست و مشکلی نداره. اون افت سرعت مربوط به شرکت اینترنتتون میشه.

Sent from my HUAWEI G700-U10

9. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام و درود بر دوستان
    مقاله ای را در این رابطه به زبان انگلیسی پیداکردم که میزان فاصله را نسبت به میزان نویز و میزان پهنای باندی را که میتوانید در اختیار داشته باشید را مشخص کرده است

11. 2 کاربر از hamed121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان الان 8 مگ رو می کشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان الان 8 مگ رو می کشه؟
    از نویزتون که مشخصه براتون یکم مشکلی پیش میاد.ولی چون نویزتون بالاست فکر نکنم شرکت براتون این کار رو انجام بده.خطتون میتونه 8 مگ رو بکشه احتمالا نویزت زیاد میشه واحتمال اینکه سرعت ثابتی نداشته باشی زیاده.
    تمام خط ها هر پهنای باندی رو میتونه بکشه ولی براشون مشکل قطعی و یا نوسان و...........پیش میاد.ممکنه خطت شما به بهترین کیفیت باشه ولی 8 رو تحمل نکنه یا بدترین خطی که میتونه 9 رو بکشه بدون هیچ مشکلی.بستگی به شرکت هم داره که این نویز از اون شرکت ایجاد شده یا خط مشترک دچار نویز هست
    Last edited by hossein019940; 03-02-2014 at 13:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض DSL Speed Calculator

با سلام
    میخواهم سایتی را به شما معرفی کنم که میتواند از نظر علمی میزان واقعی پهنای باندی را که میتوانید اختیار کنید را با توجه به میزان نویز یا Attenuation تعیین کند این سایت حتی میتواند فاصله شما تا مخابرات را حدث بزند، شما میبایست Downstream Attenuation را در سایت وارد کنید، اگر اطلاعات فنی درباره سیم مخابراتی مورد استفاده در خطتان دارید میتوانید Cable loss را نیز مقدار دهی کنید ولی اگر چیزی نمیدانید مقدار آن را تغییر ندهید.

68kHz@ 300kHz@ ضخامت سیم معیار سیم
    db/km 4.62 db/km 8.62 64. میلی متر 22 AWG
    db/km 6.65 db/km 11.90 51. میلی متر 24 AWG
    db/km 9.37 db/km 13.81 40. میلی متر 26 AWG
    (13.81 مقدار پیشفرض بهترین جنس سیم مورد استفاده میباشد)

Last edited by hamed121; 03-02-2014 at 15:17.

15. این کاربر از hamed121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •