تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 444 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آخه یک جوری از حرف آدم برداشت میکنن که مثلا من فن پی ای اس هستم یا مثلا پول گرفتم که از فیفا بد بگم یا ...
    حالا شما هم بیا تیکه باره ما کن عرفان کامل کجا بود !!!!

فعلا که با همین آپدیت هم مشکلات هنور سر جاش هست
    تیکه کجا بود بابا شما کجا و ما کجا که دیگه الان روزی یک ساعت هم فیفا به زور میزنیم . حیف شما ها که نمیتونین هزینه ای که بعضیها واسه مسابقات میکنن رو بکنین وگرنه الان از عرفان هم رد کرده بودین

+

راستی من یه سوال به ذهنم رسید واسه بازی کردن بدون کرک . ایا میشه چند نفر یه اکانت داشته باشن و فقط یه نفر از انلاین اون اکانت استفاده کنه و بقیه فقط افلاین وارد اکانت بشن و بازی کنن ؟ یعنی بدون کرک بازی ارجینال بدون قسمت انلاین بازی کنن ؟
    Last edited by Gregar; 05-10-2013 at 16:57.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی با فیفا دارم (چند نسخه اخیر که بازیشون میکنم)
    فصل خرید و فروش که میشه خود ساب باشگاه عشقی یکی از بازیکن خوبامو میزاره برا فروش و میفروشش ...
    گزینه ای چیزی نداره خاموشش کنم ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی با فیفا دارم (چند نسخه اخیر که بازیشون میکنم)
    فصل خرید و فروش که میشه خود ساب باشگاه عشقی یکی از بازیکن خوبامو میزاره برا فروش و میفروشش ...
    گزینه ای چیزی نداره خاموشش کنم ؟
    بعضی اوقات پیش میاد، کاریش نمیشه کرد.
    من خودم بخاطر این عمل زشت باشگاه، چلسی رو بعد از 5 فصل ترک کردم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها سایت اسکیدرو زده کرک coming up احتمالا تا شب رو سایت بزارن ....جوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووون
    Coming Up یک چند وقته که هستش . ولی زیاد به دلتون صابون نزنید که اگه کرک همچنان منتشر نشد حالتون گرفته نشه
    اگه کرک بعد از پچ آپدیتی که EA ارائه میکنه منتشر بشه خیلی بهتر میشه .

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بعضی اوقات پیش میاد، کاریش نمیشه کرد.
    من خودم بخاطر این عمل زشت باشگاه، چلسی رو بعد از 5 فصل ترک کردم.
    آخه مشکل اینجاست که بعضی اوقات نیست ، تو فصل اول 2 تا بازیکن ازم فروخت (وسط فصل و آخر فصل)

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که بعضی اوقات نیست ، تو فصل اول 2 تا بازیکن ازم فروخت (وسط فصل و آخر فصل)
    باید به بازیکنات حال بدی تا نرن دیگه. البته بعضی اوقات خود بازی برای تنوع یکی از بازیکناتو ناراضی میکنه.
    برا من فقط 1 بار اتفاق افتاد. شاید بازیکنات زیادن، بهشون بازی نمیرسه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

Coming Up یک چند وقته که هستش . ولی زیاد به دلتون صابون نزنید که اگه کرک همچنان منتشر نشد حالتون گرفته نشه
    اگه کرک بعد از پچ آپدیتی که EA ارائه میکنه منتشر بشه خیلی بهتر میشه .
    حالا نمیشد نگی، یکم خر کیف میموندیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

حالا نمیشد نگی، یکم خر کیف میموندیم.
    چند وقت نیست همین امروز زده. تصویر بازیو هم عوض کرده

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

15 مهر میداد تو چهره بوک هم نوشته بود

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مرد حسابي فردا 6 اكتبره . الان مياي ميگي ؟ خسته نباشي
    اخه من چیکار کنم دقیق نیم ساعت مونده به 4 اکتبر رفتم رو ایکس باکس لایو وب پیجش رو میگم اونحا دیدم
    اینم از عکس.واسه آنلاین بازی کردن خوبه؟قبلا که گرفته بودم 85 بود الان شده 94ms
    میتونی با هموطنی ها راحت بازی کنی زیاد برای خارجی ها فکر نکنم خوب باشه
    به این دلیل میگم که شما با سرور ایران تست گرفتید اونم تهران
    باید با تهران حدودای 50 باشه تا بتونی با 4.2.2.4 زیر 150 بیاری
    شما برو تو ران اونجا تایپ کن
    ping 4.2.2.4 -t
    اگه تایم زیر 200 باشه خوبه میتونی بازی کنی
    زیر 150 هم باشه که خوب تر
    100 عالییییی
    با این پینگت میتونی با ایرانی ها فعلا بازی کنی

من به عنوان کسی که دفاعی بازی میکنم و رو ضد حمله گل میزنم، میگم که دوستانی که از دفاع بازی ایراد میگیرن، کلا دفاعی بازی نمیکنن و از اونایی هستن که بازیا رو با نتایجی مثل 5-2 یا 4-1 میبرن.
    من به شخصه تو دمو، تو تمام بازی هایی که کردم، کلا 15 تا گل نخوردم. شاید بیشتر از 30 تا گلم نزده باشم، ولی وقتی میبرم، گل نمیخورم.
    شما درست میگید عزیز بنده هم ترکیب اکثر بازی ها هم 4-2-3-1 بازی میکنم با یه مهاجم دوتا گوش و مابقی
    ولی کسای که بخصوص بارسا رو برمیدارن یا تیم های هجومی تر بدبخت میشن تو این پاسهای هوایی و سانتر ها چون خیلی زود دفاع ها خالی میشن
    دفاع کردن قلق میخواد در دو حالت
    حالت اول با سی پی یو بازی کنی که کلا با انلاین فرق داره
    حالت دوم هم انلاین یا مولتی با دوستان
    حالت اولی با یه ازمون و خطا میتونی به نیتجه برسی و راحت ضعف های سی پی یو رو پیداکنی مثل نسخه 13 یه زره مورب رو به دروازه میرفتی یه شوت میکردی کار تموم میشد
    ولی در حالت دوم با انسان طرفی تو این حالت یه چیزای اتفاق میفته که خیلی جالب هست بطور مثال من خاطره خودم رو از حمله تو فیفا 08 میگم:
    بنده تازه فیفا رو شروع کردم اونم به صورت حرفه ای خیال کردم رو دست خودم کسی نیست(غرور جوانی*)وقتی وصل شدم به انلاین نه دیدم کسای هم هستن که منو داغونن میکنن
    یه بار منچستر برداشتم طرف هم چلسی دوبازیکن در بالا داشتم و یه بازیکن حریف روبه روم بود دقیق حدود چند متر پاینتر از نقطه پنالتی بودم (زاویه بسته) طرف زود بازیکن دفاعش رو برد طرف بازیکن بدونه توپ خیلی سریع اینکار رو کرد خیال کرد من پاس میدم منم منگ شده بوده یه همون اول شوت رو گرفتم خیال کرده بود نواری که پرشده بود مال پاس بود زدم گل شد
    بحثم از این مثال این بود دفاع کردن در حالت مولتی خیلی سخت تر هست و باید خیلی تمرین کرد یه سری معیارها واسه دفاع ادم باید داشته باشه و یه نوع بازیشناسی داشته باشه
    فرضا با یه نفر که هی به عمق مدافعان حرکت میکنه خیلی راحت تر از کسی هست که زیاد پاسکاری میکنه و با برنامه میره جلو دفاع کرد
    الان شما میگید این ترکیب رو دارید و اگه تجربه انلاین یا مولتی رو با کسی داشته باشید به جرات میتونم بگم خیلی اعصاب خوردکن واسه حریفاتون هستید چون اکثر بازیکنها خیلی زود میخوان حمله کنن و گل بزنن چیزی شما تو ذوق اینا میزنید و دارید با اعصابشون بازی میکنی اینطوری راحت تر میتونید به گل برسید کافیه اعصاب طرف یا تمرکزش رو بهم بریزید
    بارهاش شده طرف 3 به 0 یا 4 به صفر عقب بودم تو یه نیمه تونستم هر 4 تاکه هیچ 1 گل اضافه رو بزنم فقط باید با برنامه بازی کنی
    ===========
    یکی از کاربرا درمورد سانتر ها گفت قلق میخواد و باید کسی که مهارتش رو داشته باشه تا بتونه گل کنه
    اینطوری نیست عزیز شما برو تیم پاریسن یا بایرن رو بردار بعد کافیه فقط سانتر رو درست پر کنی و یه نم کات بهش بدی روسر ایبرا یا کاوانی بیاد خیالت تخت گل میکنی (واسه تمرین سانتر هم اea اسکیل ها رو واسه چی گذاشته واسه این گذاشته که شما تمرین کنی)
    تو سانتر کردن فقط باید تشخیص بدی کجا توپ رو بفرستی فقط همین اونم با یه زره تمرین و قدرتی یا ضعیف زدن توپ میتونی راحت به نتیجه برسی
    موفق باشید
    Last edited by khelane; 05-10-2013 at 20:28.

11. 3 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •