با سلام
علی اقا در این مورد نظری ندارین ؟
با تشکر
با سلام
علی اقا در این مورد نظری ندارین ؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان ،
من دیشب یک ساعت با کارشناسای کومودو از طریق گیگ بادی حرف زدم ولی زیر بار نرفتن که کمک کنن واسه نصب
کومودو و دیدن اشکالی که بعدنصب پیش میاد حرف اول و اخرشون هم این بود که پول میخواستن و میگفتن که باید
نسخه پرو رو بخری یا بابت استفاده از گیگ بادی پول بدی قبلا خیلی بهتر بود به صورت 30 روزه از گیگ بادی استفاده
رایگان میشود کرد میخواستم بدونم دوستان دیگه که از کمودو استفاده میکنند چطوری از گیگ بادی استفاده میکنند
دوستان متاسفانه یک خبر بد دارم موقع خرید گیگ بادی پیغام زیر ظاهر شد
Dear User,
Unfortunately based on your country of origin, Plimus is not allowed to continue this process.
The Office of Foreign Assets Control ("OFAC") of the US Department of the Treasury administers and enforces economic and trade sanctions based on US foreign policy and national security goals. OFAC maintains sanction programs with respect to several countries and to varying degrees. Plimus is obliged to follow US regulations and is therefore not permitted to conduct business with citizens and corporations based in the most stringent sanctioned countries on the OFAC list.
More details on OFAC can be found here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please be advised that receipt of this notification is not an indication of any wrong-doing, or suspicion thereof.
If you feel that this process was blocked by error please let us know at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . We apologize for any inconvenience this may cause, and we greatly appreciate your cooperation and understanding of our legal position.
Sincerely,
The Plimus Team
ممنونم علی ،
Last edited by ALI16437; 01-06-2013 at 12:02.
سلام دوستانی که روی ویندوز xp از comodo استفاده میکنند راضی هستند؟ چون میخوام از microsoft decurity essentials
بیام روی comodo , مثلا سرعت سیستم رو زیاد نمیگیره یا به کرک بازیها و... زیاد گیر نمیده که؟
البته خدا رو شکر مشکلی نداشتم ولی باز هم تعریف اینو خیلی شنیدم. و تصاویر بعضی از آموزشها از جمله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لود نمیشه
انشاءالله سربلند باشید
Last edited by hamidrezaj; 02-06-2013 at 08:08.
اگر در مورد پوررت منظورتونه که از طریق فایروال ببندید. قوانین Global Rules
1- پشتیبانی کومودو پولیه، به هر حال نمیتونن وقتشون را صرف کاربران نسخه Free بکنند. اصلا وقتش نیست( دقت کنید به بخش ساپورت و جامعه جهانی کاربران کومودو که رو به افزایش هست). حالا گه گاهی بیکار شدند به کاربران نسخه رایگان هم یه کمکی راهنمایی و جوابی میدن.
2- قبلا یه مدت به صورت 30روزه همراه CIS نصب میشد. الان نه. اتفاقا من از اولش هم روی این مورد تاکید نکردم که الان فقدانش تو ذوق بزنه.
3- در مورد خبر، از اول هم همین مورد وجود داشت. چیز جدیدی نیست.
البته نمیخوام خیلی وارد این موضوع بشم. ولی در چند جمله میتونم بگم اونها ملزم به رعایت قوانین ایالات متحده هستند. ولی دلیل بزرگ دیگه اینه که تا به اکنون از سوی شخص یا شرکتی از کشور ما درخواست دریافت نمایندگی برای کومودو ارسال نشده. (تا بچه گیره نکنه، مادر بهش شیر نمیده> تقاضا)
اگر این درخواست مطرح بشه و کومودو هم به عنوان یک بازار به کشور ما نگاه کنه، اون مورد که مطرح کردید قابل دور زدنه!!!
--------
ما فقط باید تلاش کنیم که اونها پاشون را از قوانین صریح کشور متبوع شون فراتر نزارند یا تحت فشارهای جانبی قرار نگیرند....اونوقت فلکه CIS را واسه ما میبندن!، راهکار هم رابطه تعاملی هست.
Last edited by Jadda; 01-06-2013 at 20:38.
کومودو که خیریه نزده پشتیبانی انلاینم بده خیلی عالانه که براش پول بخوان
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
با تشکر از دوست خوبم Jadda عزیز ،نوشته شده توسط Jadda;7670217
1- پشتیبانی کومودو پولیه، به هر حال نمیتونن وقتشون را صرف کاربران نسخه Free بکنند. اصلا وقتش نیست( دقت کنید به بخش ساپورت و جامعه [U
من پارسال نسخه پرو رو از کومودو خریدم چند ماه پیش وقتش تموم شد تو این یکسال هر وقت گیر کردم از کمک پشتیبانی کومودو استفاده کردم که انصافا خوب بود
من که کلی چیز یاد گرفتم از پشتیبانی ولی پارسال که میخواستم نسخه پرو رو بخرم با ip ایران هیچ مشکلی نداشت و من خیلی راحت با ip ایران نسخه پرو رو خریدم
ولی دیروز که رفتم یک نگاه به قیمتها بندازم دیدم که نوشته فوق ظاهر شد و کلی حالمون رو گرفت .البته حق با دوستانی هست که میگن نسخه رایگان پشتیبانی نداره
ولی بدون پشتیبانی اصلا فایده نداره ، هیچ کاری نمیشه کرد راستی Jadda عزیز این وقت بیکاریشون کی هست ماهم اون موقع مزاحمشون بشیم شاید جواب ما رو
هم دادند.
ممنونم علی
امریکا قرار هست تحریم فروش تکنولوژی به ایران رو برداره که مربوط یه نرم افزار و ساخت افزار کامپیوتر هم میشه حالا اگه این اوکی بشه این جور موارد که وقتی میرم تو سایتی میگه به کشور شما سرویس نمیدیم و... برداشته میشه؟
یا مثلا تو یه سایت میریم اصلا اسم ایران تو لیست کشورهاش نیست(عراق و افغانستان رو داره ایران رو نداره )
دوستان عزیز لطفا به من هم جواب بدید
دوستان کومودو روی ویندوز8 مشکل داره چون من روی 7 هیچ مشکلی نداشتم ولی از پست ها متوجه شدم.
چه مشکلاتی داره؟
سلام
اصلا دوست ندارم در مورد تحریم صحبت کنم. فعلا که داریم بدون مشکل استفاده میکنیم. فردا که نیامدست فریاد مکن.....
----
واقعا اگه کومودو خرید این محصول را برای ما ازاد بزاره، کاربرانی هستند که دست به خرید این محصول بزنند؟؟ جالبه برام!
البته اگر کومودو حسابی برای کمک مردمی اعلام کنه من علاقمندم کمک کنم. ولی خرید برام بی معنیه. البته میدونم این احساس که یک تیم(گیک بادی) کنار کاربر هست خیلی دلگرم کننده است. ولی بدون این مورد هم ما از سایر کاربران آنتی های(حتی ارجینال) دیگه (حتی با رایگان بودن کومودو) در قسمت پشتیبانی خیلی عقب نیستیم.
من خودم ویندوز 7 دارم و مشکلی ندارم. روی XP هم مشکلی نیست. در مورد کرکها مطلب یک از مطالب پست دوم تاپیک را بخونید. کلا به کرکها گیر میده. اگر مشکلی با آنتی مایکروسافت نداری روش بمون. هر وقت خودت واقعا متوجه شدی که باید تغییرش بدی، اونوقت، آنتی مایکروسافت را عوض کن. اگر وقعا احساس نقصان و خلا نمیکنی، دلیلی نداره آنتی ویروست را عوض کنی.
تعریفها را ولش کن. تعریف هر کسی از دیدگاه خودشه.... من یا هر کس دیگری اگر تعریف میکنیم از زاویه دید خودمون هست.
در مورد عکسها به روی چشم. البته قبلا تذکرش صادر شده بود که متاسفانه یادم رفت. عکسهای جدید میزارم تا پستها ناقص نباشه. مرسی.
موردی که مطرح شده عمومی نیست. من با دوستانی برخود داشتم که روی ویندوز 8 بدون مشکل کومودو دارند.
مورد مطرح شده هم پرفرومنس هست. مثلا کومودو هنگ میکنه و بالا نمیاد و ....
Last edited by Jadda; 02-06-2013 at 21:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)